Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Mazinga, στις 30 Ιουλίου 2010.

1. KostantinosK

KostantinosK Regular Member

Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Αν θέλεις να σου κάτσει μια χοντρή, οπωσδήποτε δεν πρέπει να της δείξεις ότι την επιλέγεις από φετίχ, σαν από... ανωμαλία δηλαδή. Αγαμία δεν σημαίνει απελπισία εξάλλου. Η δική μου εμπειρία λέει ότι σε έναν κόσμο με το ζόρι αδύνατων, βιώνουν ήδη την μειονεκτική τους θέση. Όσο για την ομορφιά, φυσικά υπάρχουν και χοντρές με ωραίο πρόσωπο. Και τέλος πάντων, δεν είναι χειρότερο φετίχ από άλλα, απλώς δεν κρύβεται τόσο καλά

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

οντας ευσωμη στα 87 κιλα μου αλλα αρκετα καλα και...δικαια κατανεμημμενα στο κορμακι μου,σε αναλογια με το υψος μου,εχω να σας πω οτι η καυλα δεν εχει να κανει με το βαρος.και πριν δεκα χρονια στα 55 κιλα και σημερα, την ιδια αακαταπαυστη καυλα αισθανομαι καθημερινα!!!! απλα επειδη οι ευσωμες βιωνουν ενα κοινωνικο ρατσισμο, προσπαθουν να ειναι καλυτερες στο σεξ ωστε να...εξομαλυνουν την κατασταση υπερ τους. οσο για τα δοντια....τι να πω? αναλογα τι σου βγαζει ο...πεοδοτης!!!

Last edited: 17 Αυγούστου 2010
  3. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Ολα μου τα χρονια αναρωτιεμαι και μιλω γενικα για το σεξ.
    Εαν εχουμε απο την μια μερια μια Σκλεναρικοβα στο κορμι αλλα νταμαροπλακα στο κρεββατι και απο την αλλη μια παχουλη αφρατουλα η οποια τα δινει ολα στο σεξ, ο αντρας στην πρωτη τι κερδιζει περα απο την ομορφια του οπτικου μερους? Το κομπρεσσερ για να σπασει το νταμαρι?
    Προσωπικα μου αρεσουν οι παχουλες κοπελλες, δεν κρινω τον αλλον βασει των κιλων του.
    Δεν σκοπευω να ανοιξω γυμναστηριο.

4. katerina

katerina Regular Member

Θα τρελαθώ θα πηδηχτώ όχι από το παράθυρο αλλά με το παράθυρο!!  
    Πωπωπω βαρύγδουπες δηλώσεις!!!  

..και πώς να γρατζουνίζουν δηλαδή με το νύχι ?? να το δω αυτό και ας πεθάνω μετά!!  

Αλτρουιστή μου εσύ!!!  

Αχχχχχχ……. μ΄ αρέσει που προβληματίζεσαι !!!!!! 

Χοντρές και στα μούτρα σου εσύ!!! 
    Έλα να μάθουμε να χρησιμοποιούμε και άλλες λεξούλες… να μια λεξούλα όμορφη «τσουπωτή» άντε και είμαστε ευαίσθητα τα τσουπωτά!!!
    Ναι μανίτσα μου είμαστε δύσκολες ξέρεις τι είναι να παιδεύεσαι 1 ώρα για το κυρίως πιάτο και να σε αφήσει ο άλλος νηστική?? 
    Ναι κάνεις!!! εγώ κοιτάω πρώτα εάν έχει ο άλλος 500 διδακτορικά και 500.000 ευρώ σε καμία τράπεζα, πριν κάνω σεξάκι !!!!   
    Δεν πάμε καλά!!!  

Που να δεις άνδρα με κότσι στον εγκέφαλο!! Θα στρίβεις τρέχοντας!!! 

Άμα το πουλί σου μάνα μου είναι σωλήνας φ8 εεε τι να σου κάνει το κακόμοιρο?? Ξεμασελιάστηκε λέμε!!!!  
    Εύσωμη?? χμμμ ούτε αυτή η λεξούλα μου αρέσει!!! Να και άλλη όμορφη λεξούλα «χυμώδης» !!! καψώσατε?? Όχι ακόμα?? Θα βρώ και άλλες όμορφες λεξούλες αργότερα!!  
    Ελεήμονα ..φιλεύσπλαχνε θεέ μου!!!  
    Φαντάζεσαι τώρα όλη αυτή η περιγραφή σου περί ρογών και κοκκινίσματος σε sub παρθένα!!??? Δεν μπορεί τώρα σίγουρα κάψωσες!!! 

Χοντρή ??? γκρρρ να και άλλη όμορφη λεξούλα «τουλουμπίτσα» 

Θα σου πω εγώ το θέμα μας είναι οι χοντρές και πόσο χιουμορ έχουν!!! 

Ως προς τα ελληνικά και το γνωστικό μας επίπεδο σε αυτή την ριμάδα γλώσσα! ..θα το σκίσω σου λέω το δίπλωμα και θα το κάνω κομφετί για τις απόκριες!!!  

Έτσιιιιιιιιιι!!! 

ΓΓΓΓ γαααβββ!!!! Γαααβββ!!!  

Ο ανιψιός του μπάρμπα μπεν!!! 

χοντρήΝα και άλλη όμορφη λεξούλα «φοντανάκι μου»!!!! 
    Μα εγώ θέλω να με επιλέξει την χοντρή από φετιχ να του έχει γυρίσει το μάτι πούλι μου !! τι να τον κάνω άμα βαριέται που ζει??   
    Η αγαμία αυτό ακριβώς σημαίνει!! Έχεις δει άνδρα αγάμητο?? Κεκεδιζει!!!  
    Δεν έχω απλός ωραίο πρόσωπο!!!  Προσωπάρα έχω!!!  Και φοβερές αναλογίες!! Όντας Βραζιλιάνα γαρ!!!! Όχι γιατί είστε ικανοί να με περάσετε για κανένα πατσαβούρι!!!  

Δεν έχω δει πιο ακομπλεξάριστη τοποθέτηση !!! εύγε κοπέλα μου!!!

Λοιπόν τα καλύτερα που μου έχουν κάνει άνδρες!!
    1. Άκουσον άκουσον !!! πήρε το σκισμένο μου από τα χεράκια του στριγκακι, και το έδεσε στην μηχανή του αμαξιού του!!!  
    2. Φώναζε την επίμαχη στιγμή!! Χάνομαι καύλα μου χανομαιιιι!!!!!!! :rollinglaugh:Καλά ο συγκεκριμένος είχε πολύ περιορισμένο λεξιλόγιο!!!  

Τώρα μπορείτε ελεύθερα να μου ορμίξετε!!!  

5. KostantinosK

Πώς γίνεται να είσαι τόσο ακομπλεξάριστη και να μην αντέχεις τη λέξη "χοντρή" βρε; Ούτε ο Μπαμπινιώτης δεν ήξερε ότι έχει τόσα συνώνυμα. Προσωπικά καυλώνω με χοντρές, όχι με τουλούμπες και φοντανάκια. Και ναι, δεν υπάρχει πιο σέξι χοντρή από εκείνη που γουστάρει το σώμα της

6. thanasis

thanasis Contributor

7. katerina

katerina Regular Member

Στοχοποιείσαι λάθος  
    Δεν παρατηρείς σωστά… τι εννοώ : Μα εγώ θέλω να με επιλέξει την χοντρή από φετιχ να του έχει γυρίσει το μάτι πούλι μου !!
    Μόνη μου λέω τον εαυτό μου χοντρή .  
    …και πάλι στοχοποιείσαι λάθος 
    Εγώ γραφώ : χοντρή Να και άλλη όμορφη λεξούλα «φοντανάκι μου»!!!!
    Σε διαφορετική περίπτωση θα έγραφα : χοντρή Να και άλλη συνώνυμη λεξούλα «φοντανάκι μου»!!!!  

8. KostantinosK

Οκ!!! Ελπίζω να σαι πολλά κιλά και να πάρεις κι άλλα να γουστάρουμε όλοι:crazy:

9. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

κι εσυ βρηκες να βαλεις τον πιο politically correct δικηβόρο που υπηρχε....

10. beltedgirl

beltedgirl Regular Member

Σίγουρα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους ρατσιστές των <χοντρών> μιας και γνωρίζω με πόση δυσκολία <χάνονται> τα περιττά κιλά. Για μένα σημαντικότερο ρόλο παίζει η ψυχή του ανθρώπου, το μυαλό του, η συμπεριφορά του απέναντί μου, παρά η αφρατένια κοιλίτσα με τα ψωμάκια...
    Η παχυσαρκία συνήθως είναι φαινόμενο κακής ψυχολογίας και εσωστρέφειας παρά φαινόμενο αναισθησίας όπως μερικοί θα ήθελαν να φαίνεται.

Το επιπλέον βάρος δυσκολεύει την καλή υγεία του συντρόφου μας (ή φίλου μας) είτε ψυχική είτε σωματική λέγεται αυτή και καλό είναι να νοιαζόμαστε περισσότερο γι αυτό και λιγότερο για την καλαισθησία ή για την τοποθέτηση των φακλάνων σ ένα post. 

11. danos

danos Regular Member

Όλοι ντου στην Κατερίνα 
    Βρε 40 κιλά θα φτάσεις από το πολύ ξύλο που θα φας:mad2:
    Θα είσαι και μαύρη , μια χαρά , σαν Αιθίοπας 

12. katerina

katerina Regular Member

love you danos!! εισαι η αδυναμια μου!!!