Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πεζόδρομος Γκάζι - Θησείο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος kkostis8, στις 27 Νοεμβρίου 2021.

1. kkostis8

kkostis8 No pain..no gain

Περπατουσα με μια φίλη ενος κολλητου μου, στον πεζοδρομο Γκαζι - Θησειο....- πηγαιναμε να βρουμε μια παρεα και ηξερα οτι λιγο πριν την ειχε γαμήσει ο φιλος μου στ'αμαξι του....- Σε ολη τη διαδρομη πειράζαμε ο ένας τον αλλο...μιλουσαμε προκλητικα κσι με υπονοουμενα....- όταν ξαφνικα μου ψυθιρισε στ'αυτί μου..
    "Θέλω να κάνεις ότι σου ζητήσω..."
    Της αποκρίθηκα θετικά και αυτη μου ζητησε να την ακολουθήσω.
    Καθησε σε ενα παγκακι με την πλατη της στον πεζοδρομο...- πισω περπατουσε κοσμος- μου ζητησε να γονατισω μπροστα της. Καταλαβαινα τι ερχόταν..αιφνιδιάστηκα και κάβλωσα απίστευτα μονο απο τις σκέψεις μου.
    Ανοιγει τα ποδια της και μου λέει...."γλειψε το μουνι μου καριολη"...
    Απλά τρελάθηκα ...με αρρωστησε...! Εβαλα τα χερια μου μεσα απο τη φουστα της...της κατεβασα αργα αργα το στριγκακι,το οποιο ηταν εντελως βρεγμενο ...και ξεκινησα αμεσως να την "πειραζω" με τη γλωσσα μου!
    Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα και αυτό...γευστικότατο ....και γω ετρεμα απο την καβλα μονο στη σκεψη ότι ήταν ήδη απο πριν λιγο, γαμημενο!
    Οπως της το εγλειφα, με τραβαγε απο τα μαλλια και με εχωνε μεσα της στην κυριολεξια!
    Σε καποια φαση μου λεει " Σταμάτα βρωμοκαβλο και ανοιξε το στομα σου"....
    Σταματαω ..την κοιταω και οπως το ανοιγω, αυτη μου φτυνει ολο το σαλιο της πανω στη γλωσσα μου....μου αρπαζει παλι το κεφαλι απο τα μαλλια και μου το ξαναχωνει στο μουνι της.- 'Συνεχισε να με γλειφεις παλιοκαριολη" μου λεει....
    Την εγλειφα για περιπου 20 λεπτα ακομη...
    Καταπια και το τελευταιο της υγρο....το πιο ωραιο γλειφομουνι που χω κανει....Αφου τελειωσαμε...φυγαμε και πηγαμε να βρουμε την παρεα..

Last edited: 6 λεπτά πριν

Last edited: 28 Νοεμβρίου 2021
  2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

3. nikossub93

nikossub93 Contributor

Πολυ ωραια ιστορία

4. Nikos87attica

Nikos87attica New Member