Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πειθαρχία vs Ικανότητα Διαχείρισης Κρίσης & Πειθαρχία vs Υπακοή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 9 Ιουλίου 2007.

  1. Striker

    Striker Regular Member


    Σε μια τετοια περιπτωση ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα εισαι. Οσες Free Women ετυχε να γνωρισω δεν το βρισκουν καθολου αλλοκοτο. Βεβαια μια FW δεν εχει αναγκη να διατηρει Μυθους, αλλα απολαμβανει το Lifestyle τοσο με τον Κυριαρχο συντροφο σε μια FC (Free Companion) σχεση οσο και με τον σκλαβο της, ασχετα με το γεγονος οτι η φυση των δυο σχεσεων ειναι εντελως διαφορετικη. Αλλωστε αυτη αποτελει και την μοναδικη περιπτωση που ενας Κυριαρχος θα μπορουσε να εμπιστευτει σε γυναικα ενα μερος της εκπαιδευσης της σκλαβας του. Καθως ειναι η μοναδικη περιπτωση που δεχεται οτι υφισταται γυναικεια κυριαρχια. Φυσικο ειναι και δεν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα.
     
  2. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Το δίκαιο ή μη συναρτάται της άποψής σου για την τροπή που πήρε το νήμα, ήτοι μπορεί να σε ενόχλησε (χαίρομαι που δε φαίνεται κάτι τέθοιο) ή να κρίνεις πως συνειρμικά επεκτεινόμαστε σε συναφείς και λίαν ενδιαφέρουσες εκφάνσεις του κεντρικού άξονα. Πέραν, εκτός που δεν αναγνωρίζω αντικειμενική διάσταση του δικαίου, είθισται οι κυρίαρχοι να παραβλέπομε αυτή τη λεπτομέρια αν αντίκειται στην επιθυμία μας- ασχέτως που συνήθως συμβαδίζει με αυτή.

    Αλλόκοτο όμως επ' ουδενί, όπως ορθά παρατήρησαν οι κύριοι παραπάνω αναφερώμενοι σε δυο εκ των διαστάσεων του θέματος- ο μεν Lord λακωνικά ο δε Striker περιληπτικά. Οι διαστάσεις είναι σαφώς περισσότερες των δύο. Οι διαβαθμίσεις της- δυνητικά πιθανής- σχέσης είναι τρεις: κυριαρχίας, ισοτιμίας, υποταγής. Τουτέστιν μπορεί μια κυριαρχική γυναίκα* να έλκεται από κυριαρχικούς άνδρες επειδή αντιστοίχως:
    α) υποσυνείδητα επιθυμεί την παράδοση, κάτι που θεωρώ κατά (γυναικεία) φύσιν και ο Lord ανέφερε σε επίπεδο συνειδητότητας (όταν πλέον έχει καταστεί σαφές και παραδεκτό)
    β) τους αναγνωρίζει ως μοναδική πιθανότητα σχέσης επί ίσοις όροις, η οποία μπορεί να εξελιχθεί εντός μπιντιεσεμικών πλαισίων (περιγραφή Striker) ή σε αυστηρά δυαδικό πλαίσιο με διατήρηση των διαστροφικών (όχι επιτιμιτικά ο όρος) στοιχείων
    γ) η προοπτική καθυπόταξης ενός κυρίαρχου ατόμου κρίνεται πιο ενδιαφέρουσα ενέχοντας το στοιχείο της πρόκλησης από αυτή της αποδοχής υποταγής ατόμου που την αποζητά (και επ' αυτού έχομε διαφωνήσει μακροσκελώς με τον αγαπητό MasterJP)

    Να διεκυκρινίσω τέλος ότι δεν αναφερόμουν σε φαντασιώσεις με το αρχικό σχόλιο- 'φαντάζεται' έγραψα δίχως ερωτικού χαρακτήρα αναγωγή κι όχι 'φαντασιώνεται'. Μου αρέσει ωστόσο ο τρόπος που σκέφθεσαι. Την καλημέρα μου.


    * Έχω γράψει πολλάκις στο παρελθόν ότι δεν αναγνωρίζω τον όρο γυναικεία κυριαρχία αν και τον ανέχομαι. That said, βρίνω εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τις γυναίκες που αυτοπροσδιοορίζονται ως τέθοιες όντεν υπάρχουν τα απαραίτητα ερείσματα για να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό- για λόγους που επίσης έχω αναλύσει επαρκώς παλαιότερα.
     
  3. astrologman

    astrologman Regular Member

    Δηλαδη σε αντιστοιχια οταν οι κυριαρχοι αποκαλουν τις σκλαβες τους "πουτανακι", "τσουλα", κλπ συνεπαγεται οτι ακριβολογουν και οτι ολες οι γυναικες ειναι παρομοιες ή οι υποτακτικες δεν συμπεριλαμβανονται στο γυναικειο φυλλο που ως επι το πλειστον εχει πιο κυριες?
    Επειδη εχω εκτιμησει την ευφυια σου απορω γιατι ταυτιζεις εκφραση ερωτικης συμπεριφορας (υπο ή οχι) και φρασεολογια τετοιων στιγμων με το φυλλο...
    Θα πρεπε εσυ πρωτος να ξερεις οτι εκεινες οι στιγμες ειναι οι πιο ελευθερες...

    Δηλαδη υπερασπιζεις και εσυ το αρχετυπο του αρσενικου?
    Αφου σου αρεσουν οι παραλληλισμοι με τον φυσικο κοσμο οπως τοτε με τα κβαντοbdsm (τα οποια μολις διαβασα και σε εκτιμησα ακομα περισσοτερο) σου θυμιζω οτι υπαρχουν ειδη στην φυση οπου το θηλυκο τρωει στην κυριολεξια το αρσενικο μετα την επαφη...
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Που την βλέπετε ρε παιδιά την έκφραση ερωτικής συμπεριφοράς. Στο στίλβωμα των παπουτσιών;

    Είδατε πουθενά σεξ; Έρωτα; Κάτι τέλος πάντων που κάνουν τα αγοράκια με τα κοριτσάκια.
     
  5. astrologman

    astrologman Regular Member


    Για τους περισσοτερους πχ Syrah οι sm F/m σχεσεις συμπεριλαμβανουν και sex.
    Μη κολλας σε ενα post.
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Δείξε μου μία ...όχι πολλές μία δημοσίευση ...που ένας υποτακτικός να λέει «γάμησα την κυρά μου», να λέει «της έδωσα πίπα» να λέει «της πήρα τον κώλο» να λέει κάτι τέλος πάντων που να έχει διείσδυση, και εγώ θα ανακαλέσω.

    Μία...όχι πολλές μία.
     
  7. astrologman

    astrologman Regular Member

    Αυτη την στιγμη δεν μπορω να ψαξω ολο το forum και απο την αλλη ισως να μην ειναι και αυτη η φρασεολογια περιγραφης ενος υποτακτικου των οτι κανει με την κυρια του.
    Ελπιζω να μην περεξηγηθει η ιδια αν επανελθω αλλα οτι μου 'ρχεται πιο προσφατο ειναι το παραδειγμα της Syrah μερικα post πιο πανω που ρητα συνδεει συμεριφορα Κυριαρχης/υποτακτικου με sex.
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Πειθαρχία vs Ικανότητα Διαχείρισης Κρίσης & Πειθαρχία vs Υπακοή

    Τότε για ποιο λόγο άραγε τα δηλώνουν αυτά;
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Πειθαρχία vs Ικανότητα Διαχείρισης Κρίσης & Πειθαρχία

    Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς η πειθαρχία είναι για τους περισσότερους εξ υμών μία αντιερωτική ιδιότητα.
     
  10. astrologman

    astrologman Regular Member

    Re: Πειθαρχία vs Ικανότητα Διαχείρισης Κρίσης & Πειθαρχία

    Οι περισσοτεροι εξ ημων δεν πιστευουν ότι οι πειθαρχημενες γυναικες είναι αντιερωτικες, αλλωστε δεν ειπα κατι τετοιο. Απλως μια αρκετα πειθαρχημενη-συνειδητοποιημενη συμπεριφορα (και ειδικα ενός μονιμου συντροφου) καταντα ισως προβλεψιμη και πιστευω ότι το απροσδοκητο είναι ο μεζες στο ερωτικο γευμα!
    Βεβαια μπορει ο/η κυριαρχος να δοκιμασει κατι καινουριο αλλα δεν είναι κατι απροσδοκητο για τον ιδιο αφου αυτος το εχει επιλεξει και από την άλλη γνωριζοντας την συνειδητοποιημενη πειθαρχημενη συμπεριφορα του υποτακτικου δεν περιμεμενει καποια απροβλεπτη συμπεριφορα. Βεβαια όλα είναι θεμα προσωπου και σκεπτομενος εμενα στο ρολο του υποτακτικου αν με ενδιεφερε πολύ η κυριαρχη και ηξερα ότι προτιμα έναν απολυτα πειθαρχημενο υποτακτικο θα προσπαθουσα να «πεισθω στην αρχη της» τα μεγιστα και όχι απλως να την υπακουσω.
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Πειθαρχία vs Ικανότητα Διαχείρισης Κρίσης & Πειθαρχία

    Το ακριβώς αντίθετο αισθάνομαι εγώ. Όσο πιο τακτικός, πειθαρχημένος, προβλέψιμος είναι ο σκλάβος μου, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Άλλωστε για να μπορεί ο σκλάβος να είναι απρόβλεπτος, σημαίνει ότι θα έχει ένα γενναίο ποσοστό αυτονομίας, κάτι που δεν παραχωρώ. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την απάντηση.
     
  12. astrologman

    astrologman Regular Member

    Re: Πειθαρχία vs Ικανότητα Διαχείρισης Κρίσης & Πειθαρχία


    Οπως ειπα και πριν ο υποτακτικος εαυτος μου συμφωνει με Εσας Κυρια, ο λιγοτερο εμφανιζομενος κυριαρχικος ισως οχι αλλα θα διωχθει αμειλικτα "διοτι δεν συνεμορφωθη προς τας υποδειξεις..."