Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περίεργα βίτσια ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 10 Οκτωβρίου 2008.

1. ByronDeSade

ByronDeSade Regular Member

Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

100% ΑΛΗΘΕΙΑ. Τον ξέρω τον τύπο ονομαζόταν Φράνκυ και ήταν συχνός θαμώνας αλησμόνητων εκπομπών (ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ-ΑΥΤΟΦΩΡΟ. Τελευταίο του κατόρθωμα ήταν όταν πριν από 4-5 χρόνια πιάστηκε -ως ιερομόναχος πλέον- να χρησιμοποιεί το μοναστήρι ως κεντρικό πομπό εκπομπής παράνομων τσοντοκάναλων.

Τώρα το ποιο περίεργο που μου έχει τύχει είναι μια κοπέλα που ήθελε να το κάνει με νεκρούς. Μάλιστα μου είχε εξομολογηθεί ότι η μεγαλύτερη φαντασίωση της ήταν να βρεθεί μια νύχτα στο νεκροτομείο με πολλούς άντρες (δυστυχώς όχι ζωντανούς). Υπόσχομαι όταν πεθάνω να την συμπεριλάβω στην διαθήκη μου με την προϋπόθεση να βρεθεί λίγες ώρες μόνη της με το άψυχο κορμί μου.

ALL YOU ZOMBIES IN THE STREETS

2. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

Πόσο χρονών είσαι θάλασσα; Έχεις γεννήσει πρόσφαστα;

3. Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

Το πλήθος διψούσε για αίμα και σπέρμα, μα συ του έδωκες να βυζάξει γάλα απ' τα στήθια σου.
    ΣΕ ΠΑΩ!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. male_slave

male_slave Regular Member

μην σχολιαζεται την θαλασσα,τοσο κοπο εκανε να πει το βιτσιο της,ενι γουει.το δικο μου βιτσιο ....ειναι να βυζαινω γαλα !!

5. llazouli

llazouli Contributor

Εντάξει, αλλά τι να την κάνεις την υπόσχεση με την προϋπόθεση, αφού το κορμί άψυχο δεν θα χαμπαριάζει μία;

Ωραία περίπτωση ίσως θα ήταν, να παριστάνεις τον ψόφιο και αυτή να κάνει διάφορα τσαχπίνικα.

Απορία: Πώς γίνεται να θέλει να το κάνει με πραγματικά νεκρούς; Δεν μπορώ να το αντιληφθώ πέρα απ το roleplay.  

6. ByronDeSade

ByronDeSade Regular Member

Έχεις δει πόσο έχει πάει το γάλα στα super markets; Θα μπορούσες ν¨ ανοίξεις επιχείρηση ή να ταΐζεις άστεγους. Σε κάθε περίπτωση ο γιατρός μου διέγνωσε έλλειψη ασβεστίου και πιστεύω στα βιολογικά προϊόντα.

7. Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

Πάντως εγώ σοβαρά βρίσκω πολύ ερεθιστικό το φετίχ της Θάλασσας.
    Χμ, καμιά Αθηναία με ανάλογες επιθυμίες;;;;

8. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Κι εγώ το ίδιο.
    Κι είναι πραγματικά απολαυστικότατο και ο τότε σύζυγος μου παρά το ότι αντέδρασε λίγο όταν του το ζήτησα, έγινε στη συνέχεια λάτρης.

Υ.Γ. Κάπου έχω και μια γιαπωνέζικη ταινία με σχετική θεματολογία, στο συνηθισμένο βέβαια abstruct στυλ των γιαπωνέζων.

Last edited: 5 Φεβρουαρίου 2012
  9. Emiris

Emiris Regular Member

Εγώ θα ήθελα να ήμουνα Ηγούμενος σε ένα Γαλλικό και ακμάζον από νεανίδες γυναικείο μοναστήρι κάπου στο Μεσαίωνα και απομακρυσμένο από τις πόλεις.

10. Libertin

Libertin Regular Member

Από όσο είδα, σχολιάστηκε επαρκώς. Από την δική μου πλευρά, είναι μια ανεκπλήρωτη φαντασίωσή μου... Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. 

11. Alexkat

Alexkat Contributor

Χμμ, υπάρχουν φαντασιώσεις που πολλοί τρελένονται από επιθυμία να τις κάνουν πράξη, .....αλλά όταν

έρχεται εκείνη η στιγμή, ........λακίζουν και φεύγουν ....τρέχοντας .... 

12. llazouli

llazouli Contributor

Kαλά, ναι..δεν είναι και το πιο ευκολο πράγμα να κάνεις τα βίτσια πραγματικότητα και πολλοι δεν το επιθυμούν καν, προτιμούν να παραμείνουν στη σφαιρα της φαντασίωσης.
    Στο θέμα της νεκροφιλίας, μου κάνει εντύπωση τι ικανοποίηση μπορεί να εκληφθεί όταν ο άλλος κάνει το πτώμα, πέραν του θεατρικού σκηνικού και του μυστηρίου. Δεν βαριέται να τα κάνει όλα μονος του/της;