Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περίεργα βίτσια ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 10 Οκτωβρίου 2008.

1. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

Aπό ότι φαίνεται το μυαλό και ο ψυχισμός του ανθρώπου μοιάζουν με άβυσσο.

Για google-άρισε και νομίζω ότι θα βρείς απαντήσεις στο ερώτημά σου, μόνο που πιθανόν να μην ταιριάζουν

με το χιούμορ και το γέλιο. 

2. Libertin

Libertin Regular Member

Το θέμα της νεκροφιλίας, το είχαμε συζητήσει η αντροπαρέα στο πανεπιστήμιο. Η κυρίαρχη απάντηση ήταν η εξής: dead girls, don't say "no" ...  

3. Alexkat

Alexkat Contributor

Sure, but dead buoys don't say "yes" .... 

4. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Όταν κάποιος κοιμάται και εμείς θέλουμε να του κάνουμε διάφορα ενώ είναι στον βαθύ τον ύπνο.. υπάρχει περίπτωση να συνδέεται καθόλου με την νεκροφιλία αυτο?

5. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

όταν ξυπναω μέσα στα άγρια χαράμα και αυτός κοιμάται δίπλα μου?

Να ασελγήσω στο αθώο του στοματάκι?

6. ByronDeSade

ByronDeSade Regular Member

Μάλλον υπνοφιλία ονομάζεται, αν και ο ύπνος συνδέεται πάντοτε με τον θάνατο.

Στο προηγούμενο μήνυμα κάνεις λόγο για άγριο ύπνο. Σε αυτό το μήνυμα ασελγείς στο αθώο του στοματάκι, δηλαδή στο μέλος του σώματος με το οποίο αναπνέει όταν κοιμάται. Ή ο σύντροφός σου ροχαλίζει από τον ποπό του ή για πρώτη φορά στα χρονικά της κλινικής ψυχολογίας κάποιος ροχαλίζει εντός γυναικείου αιδοίου.

Παρόλο που η ιδέα της νεκροφιλίας με απωθεί (αισθάνομαι δυσφορία και μόνο στην ιδέα να βρεθώ στο ίδιο μέρος με κάποιον νεκρό) το κατανοώ υπό την έννοια ότι ο άνθρωπος φέρεται να είναι το μοναδικό ζώο που γνωρίζει ότι θα πεθάνει. Επομένως η ιδέα του θανάτου είναι κυρίαρχη στο ανθρώπινο σύμπαν και δεν είναι καθόλου απίθανο κάποιοι να το συνδέουν με τον έρωτα, μια άλλη κυρίαρχη ανθρώπινη κατάσταση. Δεν λένε ότι ο έρωτας νικάει τον θάνατο;

Υ.Γ. Ξέρεις πόσες πόσες γυναίκες τα κάνουν όλα μόνες τους; Και πόσοι άντρες δεν έχουν ούτε καν την δικαιολογία ότι είναι νεκροί;

7. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

πρώτα θα στάξω απαλά λίγες σταγόνες απο τα βυζιά μου στο στόμα του... θέλω να τον δω να τις γλείφει ενώ ονειρεύεται...

8. DiDi

DiDi Regular Member

Re: Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

Εμείς δηλαδή τι σου φταίμε και μας κάνεις να μουσκεύουμε...

ώχου!!

9. Libertin

Libertin Regular Member

Παίζει milikng? Τόσα posts έχω κάνει. Τόσες λένε ότι τους αρέσει, αλλά καμιά δεν παίζει τελικώς.  

10. llazouli

llazouli Contributor

Βρε τις άτιμες..να κάνεις τόσα ποστ κι αυτες να μην το εκτιμήσουν..!

Τώρα σοβαρα μιλάς; επειδή τους αρεσει, όταν βλέπουν πολλά ποστ, πρέπει να κάθονται να τις βυζαίνουν;    

11. Alexkat

Alexkat Contributor

You perv .....του μάσησες τα φτερά .....

άστον τουλάχιστον να ελπίζει ....