Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περίεργα βίτσια ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 10 Οκτωβρίου 2008.

1. nightdriver

nightdriver New Member

Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

βιτσιο ειναι να ζεις στην ομορφοτερη χωρα του κοσμου, και να θελεις να ζησεις σε χωρες με λιγο ηλιο πολυ βροχη και ομιχλη, επειδη 300 διεστραμενοι πολιτικοι εδω και 3 10ετιες καταστρεφουν τη χωρα, για της προσωπικες φιλοδοξιες και την τσεπη τους.
    επισης βιτσιο ειναι που παρολα αυτα που μασ εχουν κανει, εξακολουθουμαι να τουσ ψηφιζουμε.
    Καροτο και μαστιγιο.........

2. sgiannis

sgiannis New Member

Απάντηση: Re: Περίεργα βίτσια ...

Καθόλου! Αρκεί να καπνίζεις ταυτόχρονα! 

3. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

4. Armida

Armida Regular Member

Άντρες με σημάδια στο πρόσωπο απο σπυράκια στην εφηβεία. Καύλα

5. vautrin

vautrin Contributor

Κάθε φορά που δύο μέλη του φόρουμ τσακώνονται με μπηχτές, ειρωνείες και προσβολές, έχω αυτομάτως την τάση να τους φαντάζομαι μπουρδουκλωμένους στο κρεβάτι...

Βίτσιο κι αυτό... Άβυσσος...

6. Δηλαδή εσυ ας πουμε φαντασιωνεσε εμένα και τον ελισιουμ να πηδιόμαστε?
    Καλά ειχα καταλάβει οτι εισαι ανωμαλάρα αλλα οτι η διαστροφη σου θα εφτανε σε τετοιο σημειο πια δεν το φανταζομουν

7. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Περίεργα βίτσια ...

Εγω γουσταρω φαση. Να φερω και τον εμιρη μου?

8. Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

Ένα από τα πολλά φετίχ που έχω είναι οι μάσκες ματιών στιλ Βενετσιάνικο.

9. Re: Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

Ελπίζω να σου κάνει η ιμιτασιόν βενετσιάνικη , μη βαλεις τωρα τον αφέντη σου να τρέχει στη Βενετία για να σου παρει γνήσια μάσκα.
    Βεβαια εχει αντοχές το παιδί ,απο οτι ειδα στις ιστορίες, αλλα αφενος δεν πρεπει να τις δοκιμάζουμε και αφετέρου πρεπει να δειχνουμε και καποιο έλεος

10. Απάντηση: Re: Απάντηση: Περίεργα βίτσια ...

Χαχαχα για μένα ο συγκεκριμένος μπορεί να μου έπαιρνε καμιά του κλόουν από τα τζάμπο.
    Αλλά στη φαντασίωσή μου βεβαίως και θα μου έπαιρνε τη πιο όμορφη και μυστηριώδης μάσκα που θα του άρεσε(ελπίζω και σε μένα) και θα μου τη φορούσε κιόλας.Φαντασία μου πλανεύτρα.....

Χμ κλόουν ε;Κίνκυ  

11. SLV

SLV New Member

Με ξετρελλαίνει η μυρωδιά από φορεμένο αντρικό σλίπ, μου αρέσει ο αφέντης μου να μου φοράει στο πρόσωπο το σλίπ! Μου το έκανε ενας μια φορά και με ξετρέλλανε!

12. ef9fpe

ef9fpe New Member

το μεγαλητερο μου βιτσιο ειναι να βλεποω να πινουν το σπερμα μου,γιαυτο σχεδον παντα οταν την πεζω ακομα κ οταν γαμαω καπια αν ειμαι σπιτι χυνω μεσα σε παγοθηκη καταψηξη κ σε ανηποπτο χρονο χωρις να το γνωριζει η εκαστοτε στο φραπεδακι της η στο φρεντακι της μου τα πινει ολα