Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περίεργες βιοτσιόζικες ερωτήσεις προς Γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος glfmnk, στις 22 Σεπτεμβρίου 2013.

1. Αν ξέρατε με κάποιον μαγικό τρόπο για κάποιον ο οποίος σας ήταν αδιάφορος από σεξουαλική άποψη ότι είναι υποτακτικός και του αρέσουν φετίχ του τύπου να τον φτύνουν συνέχεια στο πρόσωπο, να τον πατάνε, να τον καβαλάνε, να κάθονται στο πρόσωπό του και άλλα παρόμοια και ξέρατε ότι αν το επιθυμούσατε θα μπορούσατε να του τα κάνετε εχέμυθα χωρίς να το μάθει κανείς άλλος:

A) Θα τον προσεγγίζατε ώστε να επιχειρήσετε να εκτονωθείτε με αυτόν τον τρόπο πάνω του ώστε να ικανοποιήσετε τυχόν κυριαρχική, σαδιστική τάση σας ή απλώς περιέργεια σας?
    B) Αν για παράδειγμα μένατε σε πολυκατοικία και αυτός ήταν διαχειριστής και του άρεσε για παράδειγμα το φετίχ του φτυσίματος και με κάποιον μαγικό τρόπο ξέρατε ότι θα δεχόταν να του πληρώσετε τα κοινόχρηστα αντί για το ποσόν σε ευρώ να του ρίξετε τόσες ροχάλες και θέλατε να γλυτώσετε αυτά τα λεφτά πως θα του το λέγατε ή φέρνατε από την στιγμή που θα επιθυμούσατε να μπείτε σε αυτήν την διαδικασία?

2. papadokori

papadokori Regular Member

Απάντηση: Περίεργες βιοτσιόζικες ερωτήσεις προς Γυναίκες

με τέτοια οκονομικη κρίση δε παίζει...
    ειδικά οι διαχειριστές έφαγαν τέτοια φέσια ,που τους φτύνουν καθημερινά οι υπόλοιποι καλοπληρωτές ένοικοι των οικοδομών..... 

3. M.noisetta

M.noisetta New Member

Θα ήθελα να χαλάσω όλα μου τα κέρματα στο πόνυ μου όπως όταν ήμουν μικρη 

4. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Άμα δεις τι κοινόχρηστα πληρώνω κάθε μήνα, θα έπρεπε να σε φτύνει οποίος μιλάει ελληνικά ακόμα και αν είναι άλλης εθνικότητας...