Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περίπου στους 13 πόντους το μήκος του πέους σε στύση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 5 Μαρτίου 2015.

1. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Η παρακάτω φώτο μας δείχνει ότι μπορεί να την έχει μικρή και να είναι στόκος.   

2. lexy

lexy .ti.va.

Να ρωτήσω... τους μυημένους, παρακαλώ.

Ο σωστός Κυρίαρχος τι "μήκους" είναι;

3. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Κύματος προφανώς, ε;  

4. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Γύρω στα 1066 MHz. Πιάνει καλά.

5. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

6. Αφού δεν Το έκανε μαύρο μέχρι το βαρακι στο τραπεζι παλι καλα!

7. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Kλαίω με το "πιάνει καλά"...

8. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Λοιπόν .. για να επανέλθω στο topic του νήματος, το μέγεθος άνω των 14 είναι υπέραρκετό, αρκεί να συνδυάζεται από ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ!!
    Τι να το κάνεις αν τον έχει κάποιος 20 πόντους και η άλλη δεν καταλαβαίνει πότε μπήκε και πότε βγήκε!

9. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

10. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

για το anal εχεις δικιο εγω με 18 19 η δικια μου υποφερει η αληθεια ειναι δεν το ευχαριστιεται εκτος απο λιγες φορες.ειδικα στην αρχη που ηταν παρθενος ο κολος της την λυπομουνα αλλα επρεπε να γινει

11. brenda

brenda FU very much

Λοιπόν παιδιά, να μην τα ξαναλέμε, δεν πρέπει να κλέβετε, πάντα από τη επάνω πλευρά μετράμε το μήκος, αφήστε τα αρχιδάκια στην ησυχία τους, μην είστε ζαβολιάρηδες, εξάλλου, το μισό πάντα πάει στον μαθητή, άρα 18,4=18, ενώ 18,5=19, δεν έχει στο περίπου, όλα είναι μετρήσιμα.
    Όσον αφορά στην περίμετρο, στην βάση του πέους μετράτε, μια μεζούρα χρειάζεται μόνο (αν δεν έχεις αετίσιο μάτι σαν το δικό μου που έχει απόκλιση ενός εκατοστού μάξιμουμ από τις μετρήσεις).
    Και να βάλω ξανά το θεϊκό gifάκι...

Last edited: 5 Μαρτίου 2016
  12. 1819 cm ή μέτρα? !?η λεπτομέρεια κάνει την διαφορα!

Εκτελείς κοινωνικο έργο?!!
    Ψυχοπονιαρη μου εσυ..!!!!!