Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περίπου στους 13 πόντους το μήκος του πέους σε στύση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 5 Μαρτίου 2015.

1. Dapom

Dapom Contributor

Αν δεν εχεις 20ποντο να καρφώσεις....μας βλέπω να καρφωνόμαστε μεταξύ μας

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εγω λεω να κανουμε μια δημοσκοπηση ανωνυμη εννοειται για να λαμψει η αληθεια....

Ποσο τον εχετε :
    α) 8 ποντους
    β) 10 ποντους
    γ) 12 ποντους κτλ
    τα συμπερασματα δικα σας...

3. bumblebee

bumblebee Contributor

Α ωραία . Γιουροβίζιον στάιλ          

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

παρακαλω μην μου στελνετε πριβε μηνυματα      

5. enlighten

enlighten Στα ποδια του Drytomos...!!! Για ταξίδια ερωτικά

Κ ομως η 20 ποντη απο μονη της δεν φτάνει ...σε αλλο νήμα εχει ηδη αναφερθεί οτι το " χρήσιμο " μήκος ειναι οι 8 πόντοι ... Οςο παμε κ κατεβαίνουμε .....
    Ωστοσο θα συμφωνηςω , αλλωςτε αν δεν εχει πολλούς " εγκεφαλικούς" ποντους ο αλλος ... Τους σωματικόυς ας τους κρατήσει για φιγούρα    

6. Dapom

Dapom Contributor

Και μετά απο τη ποσοτική έρευνα θα πρότεινα να γίνει και μια ποιοτική έρευνα...υπάρχει ενδιαφερόμενη που θα δεχτεί μέσα της όλα τα μεγεθη που θα λάβουν μέρος και να τα αξιολογήσει πλέον με ποιοτικά κριτήρια;

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

πονηρουλικο   

8. Dapom

Dapom Contributor

Για την επιστήμη το κάνω...και την έρευνα...

9. Εγώ πάλι είμαι απόλυτη πως το μέγεθος μετράει, σίγουρα βέβαια δεν μετράει από μόνο του. Και εκεί που φαίνεται πως μετράει είναι οι ακραίες περιπτώσεις του 10%, το πολύ μικρό όπως και το πολύ μεγάλο είναι εξίσου κακές περιπτώσεις.
    Όσο για τις πορνοταινίες έχουν καταστρέψει κόσμο και κοσμάκι ανεξαρτήτως φύλου... μάλλον γι αυτό απαγορεύονται για τους ανήλικους... ή μάλλον και γι αυτό.

10. Dapom

Dapom Contributor

Τελικά για σένα μετράει ή δεν μετράει;

11. Για όλες/ους μετράει, δεν ξέρω γιατι δεν το λένε.. Ή δεν θα έχουν πέσει στις ακραίες καταστάσεις του 10% ή θα είναι ακόμα με μία απο αυτές...
    Για να απαντήσω και προσωπικά ομως αφού με ρωτάς, μετράει αλλά όχι από μόνο του. Επίσης αν μιλάμε για τις φυσιολογικές καταστάσεις δεν έχει σχεδόν καμία σημασία αν ειναι 14 ή 15.

12. Επίσης η συσχέτιση με το μέγεθος του πέλματος είναι τελείως άτοπη όπως λέει και η ίδια η έρευνα.