Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περίπου στους 13 πόντους το μήκος του πέους σε στύση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 5 Μαρτίου 2015.

1. Dapom

Dapom Contributor

Αναλόγως ποσο Θεϊκό κώλο έχει η μετανοούσα

2. gero

gero Regular Member

Σε καποια συγκεκριμενη θρησκεια ή γενικα?
    Καθως εγω ειμαι παγανιστης!  

3. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ειδικα αυτοι χεχεχεχεχε

4. thanasis

thanasis Contributor

Οι θεϊκοί κώλοι λειτουργάγνουσιν στους πΥγανιστές.

5. whisperer

whisperer Regular Member

6. brenda

brenda FU very much

7. prodigal sub

prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member

Από την εμπειρία μου έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν παίζει ρόλο κανένα εξωτερικό στοιχείο, ούτε η πατούσα, ούτε τα δάχτυλα, ούτε η μύτη, ούτε το ύψος.
    Από την εμπειρία μου επίσης ξέρω ότι 16-19 είναι μια χαρά, λιγότερο ή περισσότερο δεν είναι μια χαρά.

Συγγνώμη αν στενοχωρώ κάποιους αλλά είναι θέμα γούστου... 
    ...Και ανατομίας ίσως!

8. dp77

dp77 male 77

εμενα παντως μου εχει προκληθει κομπλεξ με το πεος...βλεπετε τον εχω 12εκ και διάφορες μου την ειπαν εμμεσως οτι δεν ειναι αρκετο...Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα ολα αυτα σε πολλους ανδρες μας προκαλουν ανασφάλειες που εμενα προσωπικα μου εχουν αλλαξει τη ζωη και τη σεξουαλικότητα μου..απο ενεργητικός τείνω να γίνω παθητικός μιας και θεωρω πλεον πως δεν ειναι ικανό το μοριό μου να ικανοποιήσει μια γυναικα...

9. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

βρες και αλλους τροπους να ικανοποιησεις μια γυναικα

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

κανεις λαθος. φυσικα και μπορεις να την ικανοποιησεις..
    να την ξεσκισεις ; οχι , δε μπορεις.
    Αλλα να την ικανοποιησεις γινεται.. απλα θελει να το δουλεψεις λιγο παραπανω.
    καταλληλες γωνιες και στασεις, και φυσικα, γυναικα προθυμη να πειραματιστει.

Τip: Χρησιμοποίησε εναλλάξ ερεθισμό με δάχτυλο - διείσδυση πέους αν δυσκολεύεσαι να πετύχεις τα σημεία της ώστε να τελειώσει.

11. Eντάξει, όλα παίζουν το ρόλο τους.
    Ένας μεγαλόσχημος χορταστικός Πούτσος,
    συνοδευμένος από γερές αντοχές, ειδικά αν ο κάτοχός του ξέρει να τον χειρίζεται (όπως και ολόκληρο το σώμα) και δεν εμμένει μόνο σε εκείνον, αλλά διαθέτει και την απαραίτητη "διαστροφική σκέψη", πάντα είναι καλοδεχούμενος  

12. dp77

dp77 male 77

Το έχω κάνει αυτό και έχω πειραμματιστει απλώς ακόμα δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που κάνω είναι μεγάλης διάρκειας και με πάθος στοματικό αλλά δεν είμαι σίγουρος πως αυτό επαρκεί. .καθώς βλέπω το ευχαριστιουναι αλλά τελικά δεν επανέρχονται. Και ξέρεις πιο είναι το περίεργο. Είμαι ψηλός εμφανισινος και όμορφο σώμα και μόλις βλέπουν μόριο νιώθω πως δεν το περιμένουν. .