Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί αισθημάτων και αισθήσεων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος vussinada, στις 8 Αυγούστου 2016.

1. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Βέβαια το έχω πάθει ιδίως όταν πλησίαζε η ώρα του ραντεβού με αυτήν αλλά δυστηχώς...μείναμε στα ραντεβού.. Παντρεμένη γαρ.. Κ μικρούλα στα 26 τότε τωρα 30. Βασικά υπήρξαν κ αλλες. Περιπτώσεις απλά τι να πρωτογραψεις πήρα μια κ την κατεθεσα.

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Αρχίζω και ανησυχώ, έχεις πάρει τον μισό πληθυσμό... αρχίζω και πιστεύω ότι έχεις πάρει και εμένα και απλά δεν το ξέρω  

3. halkidikiotis

Αχαχαχ σιγά σιγά μετρημενες στα δάχτυλα κ ούτε..

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ο Σπαλιάρας μπροστά σου είναι γατί.   

5. halkidikiotis

Αχα αχα. Αν πιστεύαμε σε αυτούς τους φαρφαρες αστα. 4 χιλιάδες γυναίκες μειών 3500 ε καλα είναι. Πεντακοσιες αμφιβάλω βέβαια αλλά λέμε.

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εσένα αποκλείεται, εάν η γιαγιά σου όμως είναι εν ζωή, κοντή, και κομψή, κάνε της μια ερώτηση

7. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Το νοιωθω αρκετα συχνα. Ειναι πιθανον ενα απο τα καλυτερα συναισθηματα, απο τα πιο επιθυμητα.

Οταν το νοιωθω η ενεργεια και η διαυγεια μου εκτοξευονται και γινομαι στα παντα πολυ καλυτερος και συναμα πιο ηρεμος.

Αν το ενοιωθα σε μονιμη βαση υποψιαζομαι οτι θα ειχα γινει...υπερανθρωπος σε ικανοτητες! Χαχα

Σοβαρολογω.

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Οι παραπιές των άλλοι ( των όποιων άλλοι ) είναι καλές/"επιμορφωτικές" και πάντα σημαίνουσες.
    Άπειρα τα βουδουσουμιάρικα θέματα εδώ μέσα - μεταξύ των οποίων - πως κλάνει ο Κ, αν έχει δικαίωμα να κατουρήσει το υ/σ δίχως άδεια ( ακόμη κι αν ο/η Α/Κ βρίσκεται στη Ζανζιβάρη και το υ/σ στη Γροιλανδία και βουδουσουμιάζουν μέσω skype ).
    Για να μην ξεχάσουμε τ' άπειρα νήματα για βυζιά/πέοντες/γουνιά/κώλους ή τα copy-paste του θανατά της κάθε μπαλαφάρας.

Τεσπα, στο θέμα του νήματος, από πολύ νέος δεν το "είχα" με τις πεταλούδες ή τα λοιπά πετούμενα στο στομάχι.
    Το αίμα κάποιες φορές μου κόπηκε και μούδιασαν τα κανιά μου, άλλα για κάποια, δυο άντε τρεις φορές, δεν θυμάμαι κι εγώ πότε.
    Αλλά ειλικρινά, ακόμη και τώρα στα "γεράματα" θα γούσταρα τρελά, να ξαναζήσω την αίσθηση.
    Γιατί θα με "γύριζε" πίσω, σε μια εποχή που ήμουν λιγάκι αγνός ακόμη.
    Που δεν εβλεπα τα πάντα και τους πάντες με καχυποψία. Που ο έρωτας και τ' όποιο σκίρτημα ήταν κάτι το καινούριο κι ανεξερεύνητο. Που υπήρχαν ακόμη οι "πρώτες φορές" μπροστά μου.

Υ.Γ.

Εγώ το "νηματάκι" σου το χάρηκα, μυρίζει πρωτοβρόχι, μελάνι και φρέσκο καφέ.  

Last edited: 9 Αυγούστου 2016
  9. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Ο ερωτας μπορει να επαναληφθει ξανα και ξανα. Βεβαιως για μενα το πιο μαγικο ειναι ο ερωτας που κρατα καιρο και καιρο για το ιδιο ατομο και επαναλαμβανεται και αναγενναται και διακοπτεται και ξανα απ την αρχη σε βαθμο που πλεον η λεξη ερωτας χανει τη σημασια της. Κι ολη σου η ζωη ειναι απλα ενας ανθρωπος.

10. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Το λοιπόν επειδή εγώ είμαι σιχαμένο από τα λίγα, ξέρετε από αυτά που χοροπηδάνε σαν μουρλοκούταβα μέχρι να πέσουν ξερά το βράδυ (ή τα χαράματα) στον ύπνο...
    Που σου σπάνε τα νεύρα γιατί μονίμως με κάτι θα ενθουσιαστούν και θα κάνουν λες και ανακάλυψαν το φεγγάρι...
    Που κωλοτρίβονται σε αγκαλιές...
    Που θέλουν φιλιά...
    Που την απάντηση "τι δώρο θες;" απαντούν "μαλλί της γριάς/γλειφιτζούρι κοκοράκι/ένα βάζο νουτέλα"...
    Που τρελαίνονται με πράγματα όπως μια βόλτα ή ένα τραγούδι ή ένα σούπερ μπέργκερ ή ένα κοκτέιλ ή μια ζουμερή μπριζολίτσα λες και βρήκαν το θησαυρό του Indiana Jones... κόκ
    Θα πω ότι αυτό το αίσθημα το έχω νιώσει άπειρες φορές στη ζωή μου και δεν είναι μόνον έρωτας, είναι πολλά πράγματα!
    Είναι αυτό που θα έλεγε η @kinsha no onna χρυσόσκονη!
    Παντού όμως!!            

11. bumblebee

bumblebee Contributor

Ναι αμέ. Θα μιλήσω για το φόρουμ μόνο   Υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο που δεν το γνωρίζω στην πραγματικότητα, αλλά γράφει.

-> Έχετε αισθανθεί ποτέ την ανάσα σας να "κόβεται",τη καρδιά σας να χτυπάει πιο γρήγορα,τα πόδια σας να "μουδιάζουν";
    Το β.

-> Ενθουσιασμός ή έρωτας;
    Το α.

-> Επαναλαμβάνεται ή όχι;
    Δεν είναι στάνταρ. 1/5 ας πούμε. Εχει ενα 20 % επιτυχίας  

-> Όσοι το έχουν βιώσει ή το βιώνουν,μπορούν να αφήσουν εμπειρίες κι αφιερώσεις είτε με λέξεις είτε με τραγούδια.
    Μια λέξη, γκαύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυλα  

Κουιζ : Ποια είναι ;