Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί γυναικείων εσωρούχων φορεμένα από γυναίκες, αποκλείστηκα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 5 Μαρτίου 2012.

1. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Περί γυναικείων εσωρούχων φορεμένα από γυναίκες, αποκλείστηκα!

Επειδή βλέπω ότι στο χώρο του βδσμ εκτιμώνται ιδιαίτερα τα λάτεξ, ακόμα και η κοπέλα στην εικόνα του φόρουμ λάτεξ κάλτσες φαίνεται να φοράει, και επειδή δεν μπορώ να το καταλάβω με ποιόν τρόπο αρέσει, μπορείς να μου εξηγήσεις αν συνδέεται και πως με κυριαρχία ή υποταγή η εικόνα μια γυναίκας με εσώρουχα λάτεξ;
    Ευχαριστώ.

2. fmasker

fmasker Regular Member

Απάντηση: Περί γυναικείων εσωρούχων φορεμένα από γυναίκες, αποκλείστηκα!

Όπως είπαμε, γούστα είναι αυτά...Φυσικά και μένα μ'αρέσουν (και σε ποιόν δεν αρέσουν άλλωστε) τα όμορφα δαντελωτά εσώρουχα.Γενικά στο χώρο του fetish/BDSM κυριάρχησαν και κυριαρχούν υλικά (δέρμα, vinyl, latex, ειδικά το vinyl και το latex τα τελευταία 50, ίσως και παραπάνω χρόνια (ο Οίκος Kunzmann έκλεισε 62 χρόνια παρουσίας)...Το δέρμα σε διάφορες χρήσεις ήταν το αρχέτυπο fetish υλικό και extreme ένδυση (όχι πολύ διαφορετική από τη σημερινή) υπάρχει ήδη από τα τέλη του 19ου αι.

tigh high fetish δερμάτινες μπότες (1890-1900)..όχι και πολύ διαφορετικές από τις σημερινές.

Ένα από τα καλύτερα fetish αρχέτυπα από τα 60'ς
    Emma Peel (Avengers)

Και ένα υπέροχο βίντεο - απόσπασμα από ένα επεισόδιο των Avengers, με καθαρα BDSM/fetish υπόθεση! (γυρίστηκε στα 1965 και στις ΗΠΑ το πετσόκοψε η λογοκρισία)

Ελπίζω να μη σας κούρασα!!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Λοιπον αγαπητε συνοδοιπορε στο φορουμ αυτο, πρεπει να σου πω αρχικα πως δεν ειμαι πολυ παλιοτερος απο σενα εδω.
    Ουτε ειμαι εμπειρος οσο μπορει να δειχνω στο bdsm.
    Ομως το ντυσιμο τετοιου στυλ στη γυναικα με εξιταρει,υλοποιει ανεξηγητες και μυστηριωδεις φαντασιώσεις μου, με ταξιδευει γοητευμενο περα απο τη πεζη και συνηθη πραγματικοτητα, μου ξυπνα απροσδιοριστο κι ασβηστο ερωτικο παθος. Κι ολα αυτα, χωρις να ειμαι ουτε σαδιστης, ούτε μαζοχιστης. Και βεβαια αυτα τα νιωθω [οσα προείπα], μονο αν η κοπελλα που ντυνεται ετσι μου αρεσει πολυ και αληθινα, οχι μ' οποια να ειναι!
    Για τη συνδεση με την κυριαρχια η υποτακτικοτητα του ντυσιματος αυτου, ειμαι ασχετος και άλλοι φιλοι και φιλες μπορουν λογω γνωσης κι εμπειριας να στο αναλυσουν.
    Εγω ειμαι ενας απλος βανιλλανθρωπος που του αρεσουν οι γυναικες οταν φορουν, οχι μονο τασεξυ σατεν ή δαντελωτα εσωρουχα, αλλα και λατεχ η δερματινα. Πες βιτσιο ή φετιχ, δεν μπορω να στο αναλυσω πιο πολυ!
    Να εισαι καλα. Σ' ευχαριστω για την ερωτηση και τη προσοχη σου.

4. Mistress Valia

Mistress Valia Regular Member

Μμ, πάντα ευγενής!!χαχαχα, να πω κι εγώ με την σειρά μου την ταπεινή μου γνώμη.Πάντα προτιμούσα το αγνό δερματάκι.Θεωρώ πως γίνεται περισσότερο "ένα" με το σώμα παρά με το λάτεξ.Επίσης το λάτεξ πάντα το ένοιωθα πιο παγωμένο πάνω μου, παρ᾽όλο που σε εμφάνιση μπορεί είναι πιο εντυπωσιακό και ελκυστικό.Ειδικά σε κάλτσα.

5. lorelei

lorelei Regular Member

χμ το latex και αν γίνεται ένα με το σώμα λειτουργεί σαν δεύτερο δέρμα
    και το δέρμα και η δαντέλα είναι πολύ ενδιαφέρονται υλικά  

6. fmasker

fmasker Regular Member

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που μας πάει με πλούσιο οπτικό υλικό στις απαρχές του latex lingerie, ήδη από την δεκαετία του '30.
    The Corsetiere and her Trade

Από την μικρή έρευνα που εκανα, φαίνεται η latex fetish ένδυση εμφανίστηκε δειλά δειλά τη δεκαετία του 60 στην Αγγλία, γνωστή μόνο σε πολύ μικρούς κύκλους της εκεί BDSM κοινότητας. Περισσότερο γνωστή έγινε από τα μέσα των 70'ς, όταν ξεκίνησαν να παράγονται οι πρώτες ταινίες και κυκλοφόρησαν τα πρώτα περιοδικά στη Γερμανία, ενώ το 1983 ήταν χρονιά -σταθμός, καθώς πρωτοκυκλοφόρησε το περιοδικό Skin Two. Ελπίζω να τα βρήκατε ενδιαφέροντα όλα αυτά και να μην σας κούρασα με τις ιστορικές αναδρομές.

7. lorelei

lorelei Regular Member

ίσα ίσα είναι ενδιαφέρουσες οι ιστορικές αναδρομές
    ευχαριστούμε

8. Mistress Valia

Ίσα ίσα, οι ιστορικές αναδρομές πρέπει να γίνονται, όλοι μαθαίνουμε από κάτι!!Και βέβαια Γερμανικό latex του σήμερα : Latex Korsagen - BLACKSTYLE Latexbekleidung aus Berlin / rubberwear from berlin - Latexanzüge,Bondage,Toys ...

9. fmasker

fmasker Regular Member

Ωωωωω...τί βρήκα μόλις τώρα ψάχνοντας!!

Rubber in history « The blog of robbiesphoto.com

Το τυπάκι το έψαξε πολύ το θέμα!!
    Εξαιρετικές φωτό με πρώιμα latex catsuits από τα 60'ς (αν κρίνω απο το styling των μοντέλων). Και φυσικά η διαφήμιση του 1909 (πρόσεξτε τί λέει: society has adopted them)

10. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

Απάντηση: Re: Περί γυναικείων εσωρούχων φορεμένα από γυναίκες, αποκλείστηκα!

δεν ξέρεις τι χάνεις  

cm

11. Mistress Valia

Μπρἀβο!!Πολύ ωραίο blog!!Ευχαριστούμεε!!! 

12. Selene

Selene New Member

Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στα σουτιέν και κυλοτάκια που ονομάζονται peek-a-boo ή peephole lingerie. Όσον αφορά τα σουτιέν, στηρίζουν και στολίζουν το στήθος απλά στη βάση του, αφήνοντας όλο το υπόλοιπο ακάλυπτο. Ίσως το συγκεκριμένο σουτιέν να χαροποιήσει και τον Κύριο Emiri που θέλει να έχει και κάποιο περιτύλιγμα να ξεδιπλώσει και τον Master Perris που δεν θέλει τίποτα. Απλά προτείνω και δίνω ιδέες… Και φυσικά τα συγκεκριμένα δεν απαραίτητο να αφαιρεθούν, καμιά φορά είναι ωραίο να μένει κάτι από το ‘περιτύλιγμα’ κατά τη διάρκεια…
        Τώρα, προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα ολόλευκα, τα μαύρα και τα ροζ/φούξια από δαντέλα ή σατέν. Τα σουτιέν που έχουν ενίσχυση και κάνουν το στήθος να ‘βγάζει μάτι’ αλλά και αυτά χωρίς καθόλου ενίσχυση που είναι μόνο δύο μικροσκοπικά τριγωνάκια από δαντέλα (αρκεί να υπάρχει περιεχόμενο να ‘γεμίσει’ το κάθε τργωνάκι). Οι κορσέδες επίσης γιατί τονίζουν το στήθος, ιδιαίτερα αν δεν φοράς καθόλου σουτιέν. Μου αρέσουν και τα πιο μπεμπέ με καρουδάκια, καρτούν, φραμπαλαδάκια και άλλα τέτοια χαζά… Επίσης μια καλή εναλλακτική είναι τα negligee (σαν πολύ μικροσκοπικά φορεματάκια-νυχτικά που συχνά στο πάνω μέρος καταλήγουν σε σουτιέν) από δαντέλα ή σατέν τα οποία σίγουρα ταιριάζουν πολύ ωραία με ζαρτιέρες. Latex δεν έχω φορέσει ποτέ αλλά νομίζω θα προτιμούσα δερμάτινα…