Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί ταυτότητας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cadpmpc, στις 7 Φεβρουαρίου 2011.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Είστε μέλος του forum...
    Eρώτηση:
    Τι είναι αυτό που σας κάνει να μην "λέτε" την ηλικία σας?
    Πόσο δύσκολο είναι να μην βάζετε ούτε μια μικρή εικόνα, ναι αυτό που λέγεται avatar, που κατά κάποιο τρόπο να σας εκφράζει, δική σας επιλογή - όχι απο τα ετοιμοπαράδοτα - που μπορείτε να βρείτε εδώ, έστω κι ένα χρώμα βρε αδελφέ, αλλά αποτέλεσμα του δικού σας ψαξίματος...

Προς τα υπόλοιπα μέλη:
    Σας ενοχλεί το παραπάνω γεγονός?
    Το αποδίδετε κάπου?

2. lina

lina Regular Member

Απάντηση: Περί ταυτότητας...

Πολύ έυστοχα ερωτήματα cadpmpc...
    Με ενοχλεί όντως αυτή η εντελώς πρόχειρη και αβασάνιστη περιδιάβαση στα προφίλ και ΟΧΙ στα νήματα, με την απίστευτη απουσία κάθε είδους διακριτικού...
    Πίστεψέ με, έτσι όπως αβασάνιστα παρουσιάζουν τον εαυτό τους, έτσι ακριβώς αντιμετωπίζουν και τα προφίλ που επισκέπτονται με σκοπό να πιάσουν κουβέντα, δίχως να εξετάζουν στάτους, ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ, φύλο κλπ αστεία πράματα...

3. tis_nixtas_plasma

tis_nixtas_plasma New Member

Καλησπέρα...
    Για την ηλικία φαντάζομαι κάποιοι φοβούνται/ντρέπονται να μην τους χαρακτηρίσουν μεγάλους ή μικρούς αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να έχει τον οποιοδήποτε λόγο που δεν μας έρχεται στο μυαλό.

Για τις φωτο τώρα που μπορώ να σου απαντήσω για μένα προσωπικά δεν έχω βάλει κάτι κυρίως λόγω βαρεμάρας (φαντάζομαι καααααποια στιγμή θα βάλω κάτι) αλλά και γιατι δεν πιστεύω ότι το avatar παίζει ουσιαστικό ρόλο, δηλαδή δεν προσθέτει ή αφαιρεί κάτι η ύπαρξή του από την όποια επικοινωνία υπάρχει εδω.

4. kardy_

kardy_ Regular Member

Νομίζω οτι έχει να κάνει με το "ναι είμαι εδώ αλλα κρύβομαι κιόλας...."
    Δεν εχω πρόβλημα να πω πως είμαι 26!
    και ούτε με τις εικόνες εχω θέμα...
    Δεν με ενδιαφέρουν τα προφίλ που δεν έχουν στοιχεία γιατι για
    εμένα δείχνει οτι το άτομο αυτό προσπαθεί να κρυφτεί και αυτο μπορει
    να συμαίνει πολλά πράγματα.
    Απο το οτι ντρεπεται για αυτο που κάνει και που είναι μέχρι το οτι
    μπορεί να είναι καποιος ψυχοπαθής δολοφόνος....
    who knows!

5. lina

lina Regular Member

Αν και το πόστ μου προηγήθηκε του δικού σου, νιώθω ότι ίσως να πρόσβαλα κάποιους με την σκληρή κριτική μου αλλά από τα επιμέρους που αναφέρω πιστεύω γίνεται κατανοητό ότι αναφέρομαι σε χρήστες που δεν διαβάζουν κι ούτε δημοσιεύουν κάτι αλλά μόνον περιδιαβαίνουν προφίλ και στέλνουν πιμι...
    Στο ζήτημα της ντροπής για την ηλικία που αναφέρεις για παράδειγμα, ίσως να συμφωνήσω λίγο αν και το μόνο φάρμακο είναι η ειλικρίνεια και ο χρόνος που όλα τα αποδεικνύει και τα αποσαφηνίζει...

6. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Ένας άνθρωπος που δεν αναγράφει την ηλικία του, με προβληματίζει γιά το αν ντρέπεται γι αυτή, επειδή ίσως είναι μεγαλύτερος από το μέσο όρο του φόρουμ ή για το νεαρό της ηλικίας του,που πιστεύει ότι του "αφαιρεί" ωριμότητα.Και τα δύο με κάνουν να σκεφθώ πως αυτός ο άνθρωπος δεν έχει συμφιλιωθεί με τον εαυτό του.
    Όταν βλέπω άβαταρ "παρμένα" από τα "ετοιματζίδικα" του φόρουμ,νοιώθω πως αυτός ο άνθρωπος που τα χρησιμοποιεί ή δεν ξέρει να κατεβάσει φωτο από το google έστω, ή βλέπει τόσο πρόχειρα την εγγραφή του και το χώρο,άρα και αυτόματα πρόχειρα σκέφτεται και πράττει γενικά.
    Και στις δύο περιπτώσεις μου δημιουργεί απλά αδιαφορία για το προφίλ του και συχνά επιβεβαιώνομαι για αυτά που είχα σκεφθεί γι αυτόν και από τα γραπτά του (αν ποτέ κάνει την παρουσία του εγγράφως)ή από την γενική απουσία του!

7. tis_nixtas_plasma

tis_nixtas_plasma New Member

Ναι λίνα για αυτούς που δεν γράφουν καθόλου θα έρθω να συμφωνήσω.
    Οσοι συμμετέχουν πιο ενεργά πιστεύω θα φανεί η προσωπικότητά τους από αυτά που λένε και ανεξάρτητα αβαταρ κτλ.

(Οταν ξεκίνησα να απαντώ στον cadpmpc το ποστ σου δεν είχε εμφανιστεί ακόμα. Για κάποιο λόγο αργούν αρκετά να ανέβουν τα δικά μου)

8. elfcat

elfcat . Contributor

Εμένα πάλι με προβληματίζει το άγχος να οριοθετήσουμε τον άλλον με την ηλικία και το αβατάρ του, έτσι ώστε να αρχίσει να υπάρχει και να τον αντιμετωπίσουμε. Διαδικτυακά ψίχουλα ύπαρξης.
    Αν νομίζουμε ότι με μια ηλικία και με ένα εικονίδιο έχουμε το παραμικρό στοιχείο για τον άλλον μάλλον το θέμα είναι δικό μας και όχι του άλλου.

9. Uther

Uther Contributor

εγώ πάντως πρώτα θυμάμαι φώτος και μετά νικ... Η φωτο του sw είναι όλα τα λεφτά.

10. thaleia

thaleia Contributor

χαχαχα autocad μου γλυκιε !!!
    μ εκανες και ειδα το προφιλ μου ...
    ηλικια δεν λεω , φωτο δεν εχω
    ενα φαντασματακι διαδικτυακο ειμαι κι εγω  

την ηλικια την ειχα βαλει δεν ξερω πως βγηκε , αειντε να την ξαναβαλω
    αλλα ποιος σου εγγυαται οτι θα ειναι αληθινη ?

ομως γλυκειε μου Autocad φωτο δικη μου δεν θα εβαζα ποτε ,
    λες και δεν ξερεις τι σαρα και μαρα και ρουφιανοι κυκλοφορουν
    εδω μεσα ....

παρ ολα αυτα με ξερουν ολοι οσοι τριγυρνανεδω...  

11. Puma

Puma Regular Member

Εμένα, προσωπικά, δε με ενοχλεί καθόλου αν κάποιος δεν αναφέρει την ηλικία του ή δε βάζει φωτογραφία του. Εννοείται πως ο καθένας ρυθμίζει όπως θέλει το προφίλ του και επιλέγει να είναι εμφανή αυτά που ο ίδιος θέλει. Ίσως είναι αυτό που αναφέρει και η Lady_Dragon 'ναι, είμαι εδώ αλλά κρύβομαι κιόλας'.

Όσον αφορά τις δικές μου επιλογές... θέλω να φαίνεται η ηλικία μου διότι μπορεί μερικά μέλη να θέλουν να συνομιλήσουν κάποια στιγμή με άτομα κοντά στη δική μου ηλικία. Άλλα πάλι να θέλουν σε άλλες ηλικίες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνουν καν την αρχή.

Όσον αφορά το avatar, ήθελα να βάλω κάτι που στο μάτι μου να φαίνεται εντυπωσιακό.

Και τέλος, φωτογραφίες έβαλα επειδή μου αρέσει ο άλλος να έχει μια ιδέα για το πώς είναι ο συνομιλητής του που του γράφει πίσω από μία οθόνη. Και φυσικά μου αρέσει κι εγώ να έχω μια ιδέα για το πώς είναι ο άλλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα μιλήσω αν δεν έχει φωτογραφίες. Και δεν κρύβω, βέβαια, ότι δίστασα αρκετά να βάλω φωτογραφίες (όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι) γιατί σκέφτηκα 'αν τύχει και μπει κανάς γνωστός?'. Υποθέτω πως αρκετοί το σκέφτονται έτσι και δε βάζουν. Αλλά στην τελική, ενοχλούμε ή προσβάλουμε κανέναν? Δε νομίζω...  

Αν και... όπως αναφέρει και η thaleia, δεν ξέρεις τι κυκλοφορεί... όχι μόνο εδώ μέσα αλλά γενικώς σε forum και social network sites  

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Φυσικά και μπορεί να βάλει κάποιος ό,τι ηλικία θέλει... Μόνο που αν επιχειρήσει την οποιαδήποτε δια ζώσης επαφή, θα δημιουργήσει σαφή ερωτηματικά στον/στην όποια συναντήσει. Όσο για τις εικόνες δεν λέω πως σώνει και καλά πρέπει να βάλεις κάποια φωτο σου, αλλά τέλος πάντων κάτι που σε εκφράζει...
    Υποψιάζομαι πως μια από τις δύο ελλείψεις, πόσο μάλλον και οι δυο) δείχνουν σε πρώτη φάση, πέρα από μια τεμπελιά σε πρώτη ανάγνωση, και μια μάλλον αδιάφορη προσέγγιση που στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν ζητά κάτι περισσότερο από μια αδιάφορη ανταπόκριση...