Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί ταυτότητας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cadpmpc, στις 7 Φεβρουαρίου 2011.

1. Απάντηση: Περί ταυτότητας...

Ανέκαθεν δημοσίευα τα στοιχεία μου, ηλικία, ακόμα και το όνομά μου.Επίσης έχω την τρέλα να αλλάζω συχνά άβαταρ γιατί δεν με εκφράζει μία εικόνα, αλλά πολλές ανάλογα με την φάση που περνάω.

Πολλά άτομα ίσως να μην τα ενδιαφέρει να βάλουν μια ηλικία ή μια εικόνα- να μην βρίσκουν το λόγο πίσω από μια τέτοια κίνηση. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου η απουσία ηλικίας ή/και άβαταρ και σέβομαι την έλλειψη μιας τέτοιας επιλογής.

2. Απάντηση: Re: Περί ταυτότητας...

Το να ειναι απλα καποιος που δεν θελει να συμπληρωσει την οποιαδηποτε πληροφορια δεν παιζει σαν ενδεχομενο ε?

Απο κρυψινος το λιγοτερο μεχρι ψυχοπαθης δολοφονος το χειριστο λοιπον οσοι δεν εχετε λεπτομερεστατο εικονικο προφιλ    

Συμφωνω..

Οσοι συνηθως αντιτιθενται στο να μην εχει ο αλλος γραμμενη την ηλικια η αλλες πληροφοριες για τον εαυτο του, τις περισσοτερες φορες το κανουν γιατι δεν τους δινεται μια ετοιμη απαντηση στα λεγομενα του. Θα πρεπει επομενως να σκεφτουν για να του απαντησουν πρωτα, ενω σε διαφορετικη περιπτωση θα εκαναν ενα δηθεν ψυχογραφημα και η απαντηση που θα εδιναν θα ηταν συμφωνα με τις πληροφοριες που εχει βαλει ο αλλος.

Ο,τι ναναι με λιγα λογια...

3. kardy_

kardy_ Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Περί ταυτότητας...

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Περί ταυτότητας...

Κανένα άγχος αγαπητή, αντίθετα θα έλεγα, μήπως τραβάει κάποιο ζόρι όποιος δεν βάζει ηλικία?
    Πόσο τον καίει το θέμα, όταν βαριέται να βάλει έστω κι ένα χρώμα που τον εκφράζει..?
    Και άμα βάλει ψεύτικη ηλικία το ζόρι αυτός/η θα το εισπράξει... Δικό του το θέμα λοιπόν...

5. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί ταυτότητας...

6. elfcat

elfcat . Contributor

Γιατί να τον καίει κάτι? Γιατί να βαριέται ή να μη βαριέται? Γιατί πρέπει να φτιάξει ντε και καλά μια εικόνα. Αυτό που διαβάζω εγώ στο ερώτημα είναι και να με συγχωρείς, αν πατρονάρεται ο άλλος ή όχι βάσει ηλικίας, χρώματος, βαριέται, δε βαριέται... Σε έναν διαδυκτιακό τόπο που δεν είμαστε βασικά άλλο από απόψεις δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουμε να προσωποποιήσουμε τον άλλον και αν δε μας κάνει τη χάρη, τότε είναι.... (συμπλήρωσε ότι θέλεις). Παρά το γεγονός ότι και ηλικία αναγράφω και αβατάρ έχω, διαφωνώ με το σκεπτικό.

7. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Συνυπογράφω.
    Και από τα ερχόμενα μου γενέθλια θα ξαναγίνω 40 για την επόμενη δεκαετία.  
    Πέφτει σε κανένα λόγος?
    Και δεν είναι θέμα συμφιλίωσης.
    Τον εαυτό μου τον αγαπάω και τον εκτιμώ και τον σέβομαι.
    Απλά η ηλικία για μένα δεν είναι παρά ένα νούμερο.
    Δικαιούμαι κατά το δοκούν να το κάνω ότι θέλω.
    Δικό μου είναι στην τελική! 

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Aπαντώ και στις δύο λοιπόν:
    Δεν νομίζω να πιστεύει κάποιος πως αν κοινοποιήσει την ηλικία του ή αν διαλέξει ένα avatar δημοσιοποιεί τα προσωπικά του δεδομένα. Απλά, κατά την άποψή μου, αποτελεί στοιχειώδη σεβασμό στους υπόλοιπους και πάνω απ' όλα στον εαυτό του, να υπάρχουν για την διευκόλυνση της ανταλλαγής απόψεων.
    Και εξηγούμαι:
    • Δεν μπορώ να διαβάζω βαρύγδουπες απόψεις από νεαρά άτομα, όχι γιατί έχω καταρχήν διάθεση αμφισβήτησης στην όποια κατοχή γνωστικού αντικειμένου, αλλά γιατί τα βιώματά τους, δεν συνηγορούν στην κατανόηση, παρά μόνο στην αντίληψη, των θεμάτων που μερικές φορές καταπιάνονται, άσε που ο τρόπος που γράφουν στη συντριπτική πλειοψηφία τους, μαρτυρά πως ουδεμία σχέση με το βερύκοκο υπάρχει.
    • Επίσης δεν μπορώ να διαβάζω χαριτωμένες κουταμαρίτσες από "μεγάλα παιδιά" που ακόμα και στη "Μανίνα" δεν θα δημοσιεύονταν λόγω αφέλειας. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα αντίστοιχα βαρύγδουπά τους που αρκετές φορές κινούνται στη σφαίρα του παραληρήματος.
    Αλλά δεν θα θέλατε να ξέρετε ότι το "Μαραμένο κρίνο" με το αγωνιώδες ερώτημα, γιατί δεν με παίζουν τα άλλα παιδάκια, είναι 23 ή 50 ετών ή ότι το "Περήφανο καρπούζι" που αναρωτιέται την επίπτωση της κίνησης της ουράς της μαρίδας στον μαγνητικό προσανατολισμό του πλαγκτόν είναι 20 ή 45 και ότι το "Χωροχρονικό συνεχές" που εκφράζει την βεβαιότητα για συνωμοσία των λύκων της Πίνδου εναντίον όλων είναι 19 ή 60?

Και εξηγούμαι και ακόμα πιο πολύ:
    Δεν έχω καμιά ελιτιστική διάθεση ούτε σνομπισμό πολλώ δε μάλλον πολεμική σε κάποιον που εκφράζεται.
    Να γράφεις ό,τι θέλεις, όποιο καλό μου, αρκεί να ζητάς να επικοινωνήσεις δυναμικά την άποψή σου, να μην την κάνεις θέση και να είσαι ειλικρινής.
    Το να γράφεις αυτό που γουστάρεις είναι απόλυτο δικαίωμα και κανείς δεν μπορεί να το αφαιρέσει.
    Αλλιώς όμως γράφουμε σε ένα χώρο συζητήσεων (forum) και αλλιώς για πάρτη μας (στο blog μας, στο χαρτί μας, όπου τέλος πάντων).
    Και το σημαντικότερο: Το να ρωτάς είναι το πιο φτηνό πράγμα, χώρια που γνωρίζεις και κόσμο...

---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:24 ----------

Last edited: 8 Φεβρουαρίου 2011
  9. KloKlo

KloKlo Regular Member

Το δηλώνω κατηγορηματικά.... κάλπικη η ηλικία σου.....Πόσα χρονάκια έβαλες εξτρά;   

Και με την ευκαιρία να γράψω και για εμένα και να ξεκαθαρίσω ότι το αβαταρ μου είναι ότι και το όνομά μου....Απλά η καλή μάγισσα κλοκλο και όχι καμιά κότα που κάνει κλοκλο όπως έχω ακούσει πολλές φορές    

Last edited: 9 Φεβρουαρίου 2011
  10. Eri

Eri

Re: Απάντηση: Περί ταυτότητας...

Συμφωνω.
    Παντα οταν διαβαζω κατι θελω να ξερω καταρχην αν αυτος που ο εγραψε ειναι αντρας η γυναικα και κατα δευτερον τι ηλικια εχει.
    Τωρα για το αβαταρ δεν μπορω να πω οτι με καιει και πολυ να δω τι θα βαλει, αλλα αν υπαρχει το κοιταω.Αν δεν ειναι κατι ετοιματζιδικο οντως καταλαβαινεις ενα πολυ μικρο στοιχειο απο τον εαυτο του αλλου.

11. sw

sw

α τι καταφερνουν λοιπον με αυτη την αποκρυψη, αφου αυτα ειναι απολυτως ακουσια και μη αναστρεψιμα στοιχεια και δεν φοβουνται / ντρεπονται να γραψουν τα εσωψυχα τους ή την παραμυθα τους;

β...ασφαλως και προσθετει!!!
    ...με συντελεστη 1 αν ειναι κατι αυθεντικα δικο σου
    ...με συντελεστη 0,001 αν ειναι απο το ιντερνετ.
    η λεκτικη επικοινωνια ειναι ενα μικρο μερος του ολου της επικοινωνιας (!!! ακομα και σε ενα χωρο οπου ο γραπτος λογος αποτελει το συντριπτικα μεγαλυτερο μεσον των επικοινωνουντων!!!)

Γι ργος

12. sw

sw

ωωωΩΩΩΩΩΩωωωωωω! (...τωρα το ειδα!)

...μερσι για το κομπλιμαν!  

Γι:lol2:ργος

ΥΓ τι σας ελεγα;
    ...η μη λεκτικη επικοινωνια