Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί ταυτότητας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cadpmpc, στις 7 Φεβρουαρίου 2011.

1. kardy_

kardy_ Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί ταυτότητας...

2. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Απάντηση: Περί ταυτότητας...

ηλικια να βαζετε
    οχι τιποτ' αλλο, αλλα εχουμε και καποια φετιχ εμεις οι ...παλιμπαιδιζουσες τεμπελες (ορολογια απο αλλο νημα)

3. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Δεν με ενοχλεί , απορώ όμως , το σέβομαι φυσικά...

4. tis_nixtas_plasma

tis_nixtas_plasma New Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί ταυτότητας...

α)κοιτα και εγώ κατά της απόκρυψης της ηλικίας είμαι αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που για τον (άγνωστο) Χ,Υ λόγο δεν αισθάνονται άνετα με την ηλικία τους. Τώρα γιατί ο καθένας παρουσιάζει αυτή την ανασφάλεια ή/και τι πιστεύει ότι θα κερδίσει από την απόκρυψη αυτή δεν μπορώ να έχω γνώμη διότι "άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου".

β) Εντάξει με πείσατε! Υπόσχομαι άβαταρ, αλλά μετα την εξεταστική!!

Υ.Γ Μια μικρή, φιλική διόρθωση. Ο συντελεστής 1 δεν προσθέτει ούτε αφαιρεί, αφού το 1 είναι στον πολλαπλασιασμό ουδέτερο στοιχείο. (Αυτό μάλλον μου ήρθε λόγω διαβάσματος!)

5. Μισιρλού

Μισιρλού New Member

Νομίζω, ότι όσο υποκειμενικό είναι το τί θα βάλει ο καθένας στο προφίλ του, άλλο τόσο υποκειμενικό είναι και με ποιά κριτήρια θα επιλέξει κανείς την επικοινωνία ή όχι με κάποιον. Μπορεί κάποιος να θέλει να επικοινωνήσει όσο πιο ανώνυμα γίνεται και κατ΄ αυτόν τον τρόπο να επιλέγει και εντελώς ανώνυμους χρήστες στο φόρουμ. Και κάποιος άλλος να θέλει βασικές πληροφορίες και κατά συνέπεια θα αλληλεπιδράσει με άτομα τα οποία δίνουν στο προφίλ τους αυτές τις πληροφορίες.

Άλλοι πάλι είναι εντελώς αδιάφοροι σε όλα και κάνουν ότι κάτσει (το πιο συνηθισμένο).

6. sw

sw

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί ταυτότητας...

το 1 ισοδυναμει με το το ολον. Η υποδιαστολη δηλωνει μερος του ολου.
    μηπως θα προτιμουσες τα κλασματα;

(διαβασε διαβασε!!! θελεις επαναληψεις!!!     )

παντα φιλικα ε!

Γι ργος

Last edited: 14 Φεβρουαρίου 2011
  7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί ταυτότητας...

Ένσταση! Όταν παραγγέλνεις δύο πίτα γύρο απ' όλα δεν έχει μέσα άσσους!

8. sw

sw

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί ταυτότητας...

...εξαρταται αν τα παραγγελνεις στα "Γουρουνακια της Κηφισιας" εχει και παραεχει ασσους! ακομα και στο λογαριασμο!  

Γι:bigok:ργος

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Σαν το γνωστό ανέκδοτο:

- Που έχει ο αστακός τον φούτσο;
    - Στο λογαριασμό.

10. tis_nixtas_plasma

tis_nixtas_plasma New Member

Η το άλλο:
    -Με τι γαμαει ο αστακός;
    -Με μακαρονάδα:lol2:

@sw Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά στο μαθηματικό κομμάτι της υπόθεσης...
    Τέσπα αφού κατάλαβα τι θέλεις να μου πεις σχετικά με το θέμα του νήματος ας μην το κουράσουμε άλλο.

11. thaleia

thaleia Contributor

12. DreamMaster

DreamMaster Regular Member

Είναι, κατά πως φαίνεται, εκείνη η εποχή του χρόνου που το έθιμο θέλει σε αυτό το φόρουμ να αναμοχλεύονται τα ζητήματα ταυτότητας, κυριολεκτικής ή μεταφορικής.

Το ότι αυτή η εποχή εμφανίζεται σχεδόν άπαξ του μηνός κάτι θα λέει.

Ως εάν να χρησιμοποιούμε το φόρουμ για να μπορούμε να μαζέψουμε όλους τους, κατ΄ανάγκη διδιάστατους, κατοπτρισμούς που κάνουμε ο ένας στον άλλο, μπας και σχηματίσουμε την τρισδιάστατη εικόνα μας. Αν εσύ είσαι sub, εγώ είμαι Master και τούμπαλιν - φευ, αυτογνωσίας αγώνας μάταιος...

Να πω κατ΄αρχήν ότι δεν με πολυ-πειράζει που διάφοροι βάζουν στάτους ανακόλουθα (ανακόλουθα προς τί; ) Με πειράζει λίγο παραπάνω, που μερικοί δεν βάζουν την ηλικία τους ή κλέβουν κανά δυό χρόνια, ως άλλες Βουγιουκλάκες. Αλλά όχι πολύ.

Με πειράζει όμως πολύ που μερικοί βάζουν την ηλικία της ταυτότητάς τους, και όχι την "πραγματική" τους.

Θα φανταζόμουν δλδ. ένα προφίλ που θα 'μοιαζε κάπως έτσι:

Nickname: ΜαστροΜήτσος
    Feels like: 26

ή αντίστοιχα:

Nickname: ΣουμποΚούλα
    Feels like: 54

Και μάλιστα, το Feels like να μπορεί να το αλλάζει ο χρήστης, όπως το αβατάρι.

Ετσι, κι ο ΜαστροΜήτσος θα μπορεί να δηλώνει ότι ρίχνει 5-6 μανίκια στο μισάωρο, κι η ΣουμποΚούλα θα μπορεί να δηλώνει κατασταλαγμένη, μετά απ΄τους 2,5 γκόμενους που είχε για πάνω από ένα βράδυ.

Dream

ΥΓ. Η έμπνευσή μου έρχεται προφανώς από την μετεωρολογία, όπου πέραν της θερμοκρασίας αναφέρεται συχνά και το τσιλ εφέκτ, δλδ. κάτι σαν "έχει λιακάδα με +2 αλλά οι βορινοί άνεμοι σε κάνουν να νιώθεις σαν να ήταν -3"