Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί χλευασμού, ειρωνιών, κτλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tinkerbelle

tinkerbelle Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Πόσες γυναίκες μπορεί να χειριστεί ένας Master;

Οταν αρχίζουν τα "παρακαλώ...πάραυτα" προφανώς δεν είναι στο χέρι μας.

2. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Πόσες γυναίκες μπορεί να χειριστεί ένας Master;

Πάψε προκλητική τσιγκούνα!
    (ξεμεινα από πμ - εξ ου και το public)

3. tinkerbelle

Re: Πόσες γυναίκες μπορεί να χειριστεί ένας Master;

Είπαμε αγαπητέ...
    τα "πάψε" δεν πιάνουν...

4. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Δώρα μου .. μην αποποιείσαι της ευθύνης του δρόμου που έδειξες! είσαι η μόνη που θεωρείς ότι κατακρίναμε τον monster για αυτό που είνια .. ο ρατσισμός εναντίον του είναι δικός σου, όχι δικός μας ..
    Εγώ είπα ότι έπρεπε πριν ξεδιπλώσει την σεξουαλικότητα του να συντονιστεί με τους άλλους - μην ερμηνεύεις όσα είπα αλλιώς! Αποκαλύπτεις τους δικούς σου μηχανισμούς απόρριψης .. όχι τους δικούς μου ..

Προφανώς καθένας έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στο forum - και αντίστοιχα να μην συμμετέχει, όταν κρίνει ότι κάτι γίνεται λάθος ... για αυτό σου θύμησα ότι έφυγε η tenderlilly ... άρα ως εδώ κανένας ρατσισμός εναντίον του monster.

Την στείρωση δεν την έκαναν οι Σοθηδοί , την έκαναν οι γερμανοί .. και όχι δεν έκαναν καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις βήμα σε κάθε ανοησία - ή να την κάνει ασμένως δεκτή Δώρα, ακριβώς επειδή έχει ένα βήμα και μιλάει. Όποιος δημόσια εκτίθεται, εκτίθεται στην δημόσια κριτική .. λέει η λογική - εκτός αν έχει αλλοτριωθεί τόσο το κριτήριο μας που δεχόμαστε ότι λέγεται άκριτα, απλά επειδή λέγεται!

Η χυδαιότητα στη τέχνη δεν είναι ποτέ υποκειμενική - στον βαθμό που το χυδαίο στερείται νοήματος και ως εκ τούτου είναι αισθητικά ανιχνεύσιμο με αντικειμενικά κριτήρια. Η χυγδαιότητα στην καθημερινότητα μας δεν είνα ποτέ υποκειμενική, γιατί όλοι μοιραζόμαστε ένα κοινά διαμορφωμένο αίσθημα αιδούς, που αποτελεί το κριτήριο της κοινής λογικής. Μπορεί τα όρια του να είναι κατά το μάλλον ή ήττον ασαφή, αλλά το όριο μετάβασης από την χυδαιότητα στην μη χυδαιοτητα είναι σαφή και αντικειμενικά - ως κοινός τόπος μεγάλου μέρους του πλυθησμού. Εδώ - σ' αυτό το forum - βρίσκω πχgrotesque την περιγραφή των αλβανών κυρίων, αλλά, όπως διαπιστώνεις, δεν εξέφρασα καμία κρίση στο αισθητικό αποτέλεσμα μια ς προσπάθειας. Δεν είναι της ίδιας ποιότητας τα γραφόμενα του monster.

Υπάρχουν δύο τρόποι να προσεγγίσεις την κυριαρχία Δώρα .. ο ένας μέσα από το κρεβάτι σου και ο άλλος μέσω αρχών .. νομίζω ότι δεν παρουσιάζω το σχιζοφρενές να είμαι dom περιορισμένου χρόνου. Προτιμώ να υπηρετώ τις αρχές μου με σθένος και αυτό ας προσδιορίσει την κυριαρχικότητα μου ή όχι.
    Αυτό δεν έχει να κάνει με την δημοκρατική συγκρότηση του ατόμου Δώρα - όπως προσβλητικά αναφέρεις - μια και από όσα έχω γράψει προκύπτει και η θέση μου και η απόφαση μου να μην κάνω εκπτώσεις σε αυτές. Αντίθετα, είναι ο κρυμμένος ρατσισμός που περιέχουν οι αξιολογικές κρίσεις σου για τον Monster που με βρίσκουν κάθετα αντίθετο.

Εν πάση περιπτώσει Δώρα, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε .. Νόμισα ότι εννούσατε την βελτίωση του forum ... Mea culpa .. Δεν θα το ξανακάνω .

DragonPrince

5. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Δεν είμαι η μόνη. Επενέβη και η διαχείριση. Εξάλλου τα ειρωνικά ποστ είναι ακόμη εδώ, μπορεί όποιος θέλει να τα δει.

Δεν μπορείτε να ξέρετε τι είναι ο monster, παρά μόνο να ξέρετε αυτά που έγραψε εδώ.

Δεν έδειξα κανέναν άλλον δρόμο πέραν του παραδείγματος και της προτροπής να το ακολουθήσετε. Εάν δεν ξέρετε πώς, οδηγείστε. Όχι στο κάψιμο μαγισσών όμως, εγώ δεν θα έρθω. Και θα αποτρέψω και άλλους από το να έρθουν. Αυτό δεν εννοείτε περί αρχών και αγώνα υπέρ αυτών;

Καλά κάνατε και το είπατε. Έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Όπως και ο monster έχει το δικαίωμα να ξεδιπλώνει ή μη την σεξουαλικότητά του, να συντονίζεται ή όχι με τους άλλους κι εγώ να ερμηνεύω ή όχι αυτά τα απίστευτα που βλέπω να γίνονται μπροστά στα μάτια μου, μέσα σε ένα υποτίθεται φιλελεύθερο διαδικτυακό τόπο. Οι βανίλλες είναι πιο ανεκτικοί, θαρρώ.

Και βέβαια απορρίπτω. Όχι τον monster φυσικά, γιατί να τον απορρίψω; Απορρίπτω τον φασισμό που δεν επιτρέπει την συμμετοχή στο φόρουμ, βάσει ποιών κριτηρίων αλήθεια; Δεν ξεδιπλώθηκε; Δεν συντονίστηκε; Oh, he's a naughty boy. Στον Καιάδα, κατευθείαν. Σαφώς, σαφέστατα και σθεναρά απορρίπτω τέτοιες πρακτικές και την ιδεολογία που τις στηρίζει.

Α εντάξει. Εγώ διάβασα παραπάνω ότι θα έπρεπε λέει η διαχείριση να επιληφθεί του θέματος και να σβήνει τέτοια κακά πράματα που λερώνουν το φόρουμ. Διάβασα λάθος λοιπόν. Ή εσείς απλά δεν συμφωνείτε με αυτό. Ίσως πιστεύετε ότι αρκεί να τον χλευάσουμε λίγο, ναι;

Ναι, συμφωνώ ότι δεν δεχόμαστε την ανοησία άκριτα. Γι αυτό υπάρχει ο λόγος, η λογική και η ευγενική συζήτηση. Όποιος θέλει να πετάει λεμονόκουπες μπορεί πάντα να το κάνει αλλού. Εάν το κάνουμε εδώ, είμαι βέβαιη ότι η διαχείριση θα πράξει τα δέοντα. Διότι αποδεχτήκαμε τον κανονισμό του φόρουμ και έτσι πάει.

Όσο για τους Γερμανούς, ναι, αλλά εγώ δεν αναφέρομαι σε τόσο παλιές ιστορίες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

[ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Compulsory_sterilization]Compulsory sterilization - Wikipedia, the free encyclopedia[/ame]

Δεν συμφωνώ. Μιλάτε για πράγματα πολύ υποκειμενικά. Μου αρέσουν ειλικρινά οι ιστορίες με τους Αλβανούς και είναι δικαίωμά μου να καυλώνω με ότι θέλω εγώ και να διασκεδάζω όπως θέλω εγώ και να μου αρέσει και η χυδαιότητα ενίοτε, αλλιώς θα μοίραζα αντίδωρα στην εκκλησιά, δεν θα ήμουν εδώ. Επίσης, στην τέχνη, οι κατά καιρούς avant-garde καλλιτέχνες θεωρήθηκαν πολλές φορές χυδαίοι, ανόητοι, ακατανόητοι κ.ο.κ από την πλειοψηφία, το κοινό, τους συναδέλφους τους ή ακόμη και από τους κριτικούς. Thank God for freedom of speech!

Εδώ στο φόρουμ μιλούμε για γαμίσια, ξεκωλιάσματα, γλυφομούνια, χεσίματα, πλύσιμο κυλότας, γλύψιμο αίματος περιόδου κλπ. Δεν σας κατανοώ διόλου. Μήπως νομίζετε ότι είστε σε κανένα φόρουμ υψηλής διανόησης επειδή αναφέρθηκε καναδυό φορές ο όρος "μεταφυσική";

Δεν με αφορά ο τρόπος που προσεγγίζετε την κυριαρχία, αρκεί να μην καταπατάτε τα δικαιώματά μου. Είναι δικαίωμά μου να υπερασπίζομαι τις ελευθερίες μας και τα δίκια μας, όχι ως female slave, αλλά ως μέλος του φόρουμ, Ελληνίδα πολίτης αυτού του κράτους, Ευρωπαία πολίτης και άνθρωπος του 21ου αιώνα. Κι εγώ υπηρετώ τις αρχές μου με σθένος. Λυπούμαι αν σας προσέβαλα αλλά θεωρώ αντιδημοκρατική την προσέγγισή σας, την δική σας και όλων όσων επιτέθηκαν στο νέο μέλος με το καλημέρα. Κι εγώ δεν κάνω εκπτώσεις στις αρχές μου. Δεν έχω κρίνει αξιολογικά τον monster, η άποψή μου είναι ότι πρόκειται για κάποιον παλιό γνώριμο που μας κάνει πλάκα. Δεν είμαι ρατσίστρια, δεν υπήρξα ποτέ, και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι με γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς. Απλά μου είναι αδύνατον. Μακάρι να ήμουν, η μαμά μου δεν θα με έλεγε χαϊβάνι τόσο συχνά.

Κάντε ότι θέλετε. Εάν έχετε σκοπό να φέρεστε άσχημα σε όσους θεωρείτε χαζούς, θα με βρείτε μπροστά σας. Κι εσείς και όλοι. Σε άψογα ελληνικά.

Διότι υπάρχουν τρόποι και τρόποι να σταθούμε με αξιοπρέπεια σε αυτό το φόρουμ. Δεν πιστεύω ότι ο σνομπισμός και ο ρατσισμός είναι ένας αξιοπρεπής τρόπος. Εάν πιστεύουμε ότι κάποιος λέει ανοησίες, μπορούμε πάντα να του το πούμε και να το αιτιολογήσουμε. Εάν πιστεύουμε ότι είναι φαιδρός, μπορούμε να απέχουμε από τη συζήτηση μαζί του και τελειώνει η ιστορία. Εάν πολλοί απέχουν, ο φαιδρός θα μείνει να μιλάει μόνος του, ή με άλλους φαιδρούς. Δεν βλέπω καμία αναγκαιότητα για self-appointed επιτροπές κακογουστιάς και χυδαιότητας, ούτε για ποστ-απαντήσεις με διάθεση χλευασμού προς τον συνομιλητή.

Εάν είστε πράγματι δημοκρατικών απόψεων, είμαι βέβαιη ότι συμφωνείτε με όσα λέω. Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει αυτή η συζήτηση εδώ. Προτείνω μάλιστα να μεταφερθεί, είτε στο νήμα περί λύσεων, είτε σε νέο νήμα με τίτλο "Δημοκρατικός χειρισμός προβληματικών περιπτώσεων. Case study No 1".

6. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Πόσες γυναίκες μπορεί να χειριστεί ένας Master;

Πως μπορώ να σου στείλω 10000000000000000000000000000000000000000000000 ρεπ;...

7. Emma

Emma Contributor

dora_salonica:  

Y.Γ. Αναρωτήθηκες ποτέ σχετικά με τον λόγο που το inner ή/και τα social groups δεν έχουν την απήχηση/συμμετοχή που έχει το "ανοιχτό" φόρουμ;  

8. tinkerbelle

Απορία outer circle: στον inner circle ποστς σαν και του monster θα γίνονταν δεκτά;

9. Emma

Emma Contributor

Εξήγησε/περιέγραψε το "ποστς σαν και του monster" παρακαλώ.

10. tinkerbelle

Να επαναδιατυπώσω: τα ποστς του monster. Θα γίνονταν δεκτά;

11. Emma

Emma Contributor

Σε ευχαριστώ, αλλά δεν ζήτησα να επαναδιατυπώσεις. Ζήτησα να εξηγήσεις/περιγράψεις περί των ποστς του monster.

12. tinkerbelle

Αυτό αν ήμουν κακοπροαίρετη θα το χαρακτήριζα υπεκφυγή. Επειδή όμως είμαι καλοπροαίρετη ξαναζήτησα απάντηση στην απορία μου με τρόπο πιο κατανοητό και ευθύ. Αν δεν θέλεις ή δεν ξέρεις εσύ να μου απαντήσεις, δεν πειράζει, ας το κάνει κάποιος που ξέρει.

Ξαναρωτώ λοιπόν. Τα ποστς του monster θα γίνονταν δεκτά;

Thread Status:
Not open for further replies.