Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί χλευασμού, ειρωνιών, κτλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Re: Απάντηση: Περί χλευασμού, ειρωνιών, κτλ

Υπονοείς οτι η επιχώρια θεϊκή παρέμβαση έχει τη σταθερότητα του H2CO3?
    Για γκαζόζες, δηλαδή;

2. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Εδώ και μερικές μέρες προσπαθώ να θυμηθώ ποιο μουσικό θέμα μου θυμίζει η κατάσταση στο forum τις τελευταίες μέρες. Επιτέλους το θυμήθηκα! Το γνωστό μουσικό θέμα από το Ζορμπά.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Απάντηση: Περί χλευασμού, ειρωνιών, κτλ

Εγω το πιστευω σαν λυση.......
    Φερτε τον Τζιμακο στο forum.....ισως βοηθησει....!!!! 

4. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί χλευασμού, ειρωνιών, κτλ

Αδυνατώ να κάνω χιούμορ βασισμένο στην ενόργανη χημεία, διότι ξέρω τόσο λίγα γι' αυτήν, όσο άλλοι γιά τις αρχές (και γιά τις μέσες, και γιά τα τέλη κλπ) της σωστής Διαχείρισης ...

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Εξ ου και η προτροπη που προηγηθηκε αγαπητε.

6. MindMaster

MindMaster Contributor

Προς επίρρωσιν των προηγηθέντων, και μόνον, έγινε φυσικά το σχόλιο.

7. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Περί χλευασμού, ειρωνιών, κτλ

Βρίσκω το ποστ σου πολύ συγκροτημένο και εύχομαι να διαβαστεί από όλους με προσοχή. Θα ήθελα μόνο να προσθέσω, πως όπως φάνηκε πρόσφατα στα συγκεκριμένα προβλήματα που προέκυψαν, οι προθέσεις περί βελτίωσης του φόρουμ ήταν περισσότερο λόγια, προτροπές και μεγαλεπήβολα σχέδια. Στην πράξη, ελάχιστοι είναι αυτοί που παίρνουν το φόρουμ στα σοβαρά, που δεν βρίσκουν βαρετή την σοβαρή ενασχόληση με το θέμα, που δεν επιτρέπουν στη βλακεία να περνάει στο ντούκου (συμφωνώ ότι πρέπει να αντιδρούμε, αλλά με πιο ευγενικό τρόπο κι ας είναι βαρετό), που δεν επιχειρούν να ειρωνευτούν τους πάντες και τα πάντα, ιδίως όσους δεν μπορούν να αμυνθούν. Ελάχιστοι είναι όσοι έχουν να επιδείξουν ουσιαστικές συνεισφορές στις συζητήσεις, στην ανάρτηση αξιόλογων νημάτων που τραβούν την προσοχή και τη συμμετοχή αρκετών μελών, που έχουν μεταφράσει ή παραθέσει υλικό από άλλες πηγές, που έχουν συγκεντρώσει αξιόλογα θέματα σχετικά με το BDSM ή που νοιάζονται αρκετά ώστε να ξεσκαρτάρουμε τον κακόβουλο χαβαλέ και την άγνοια με έναν ορθό και αξιοπρεπή τρόπο. Είναι πολύ εύκολο να ενδώσουμε στα κόμπλεξ και στις ανασφάλειες που κουβαλάει ο καθένας μας μέσα του και να τα χώσουμε σε έναν καινούργιο - ή και σε έναν παλιό - άνευ ουδεμίας επιχειρηματολογίας, και ουσιαστικά άνευ σκοπού, παρεκτός του να θρέψουμε περαιτέρω το κόμπλεξ και την ανασφάλεια. Δεν έγινε και τίποτα αν δεν χωθούμε στους άλλους. Μία διαδικτυακή παρέα είμαστε, με παρόμοια ενδιαφέροντα, προβλήματα, επιθυμίες. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να κάνουμε τον έξυπνο; Αυτό δεν δείχνει βλακεία;

Αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να γίνει. Θα αναδειχθεί εν καιρώ εάν στο φόρουμ επικρατήσει η φρόνηση, η σύμπνοια, η διαλλακτικότητα και η αξιοπρέπεια. Εύχομαι όποιος είναι μικρόνους και κομπλεξικός να μην βρει πρόσφορο έδαφος και να μην οδηγήσει και τους πιο αδύναμους ανάμεσά μας να ενδώσουν στα κατώτερα ένστικτά τους. Άποψή μου είναι ότι αυτός ο χώρος εδώ παρέχει μία πολύ καλή ευκαιρία να ασκήσουμε την αυτοσυγκράτησή μας. Το εύχομαι ειλικρινά και προσωπικά θα το προσπαθήσω. Το αγαπώ πραγματικά το φόρουμ και θέλω να χαίρομαι όταν μπαίνω εδώ και όχι να πικραίνομαι βλέποντας ανθρώπους να φέρονται άσχημα, σε μένα ή σε άλλους.

Το φόρουμ δεν είναι αρένα όπου παλεύουν κομπλεξικά άτομα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Δυστυχώς, έτσι έχει καταντήσει. Και είναι λάθος. Προτιμώ να έχω άδικο και αυτό να μου υποδεικνύεται με λογικό και ήπιο τρόπο από τους συνομιλητές μου και από τους φίλους μου, παρά να βλέπω το φόρουμ να γίνεται ένα καρκίνωμα κακοήθειας.

8. thelma

thelma Regular Member

Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε;

9. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

αναφυλαξία

10. Vermilion

Vermilion Regular Member

Tελικά ποιος ήταν ο γκάου? (απείχα τις τελευταίες μέρες και εν κατέω.... )  

11. Ηλίας

Ηλίας Guest

Ελευθερία δεν σημαίνει ότι κάποιος που η αισθητική μας τον αντιλαμβάνεται ως κατώτερο(κατακριτέο) θα πρέπει να λουστεί με το που μπαίνει σε ένα φόρουμ χαρακτηρισμούς όπως του γκάου(καθυστερημένος) και είναι και προσβλητικό ακόμα και για άτομα με νοητική καθυστέρηση που ναι, ακόμα και αυτά έχουν το δικαίωμα στο φόρουμ. Ελευθερία δεν σημαίνει ότι με το πρόσχημα του γέλωτα και του χιούμορ πιάνουμε κάποιον που το νομίζουμε χαζούλη και τον γεμίζουμε με πίσσα και πούπουλα. Ελευθερία σημαίνει σεβασμός. Όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και στους άλλους.

12. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Κοίτα να δεις ποιά είναι η διαφορά μας ... επειδή θεωρήσαμε τον monster άξιο λόγου, προσβληθήκαμε από τα όσα έγραψε .. και του απαντήσαμε με χιούμορ .. τόσο όσο να καταλάβει μερικά πράγματα.

Ο ρατσισμός κατά του δικός σας .. γιατί χαζούλη δεν τον είπαμε, καθυστερημένο δεν τον είπαμε, (με εξαίρεση το γκάου της τινκερ και αυτό αφού απηύδησε ), πίσσα και πούπουλα δεν τον γεμίσαμε .. άρα μην μας λές διάφορα .. και μην πείς ΄το δεν τον είπες, γιατί διαποτίζει τα γραπτά σου και της δώρας και δεν ξέρω ποιού άλλου.

Αυτό που αποκομίζουμε είναι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά .. συνήθης τακτική .. διαχρονική... ανοησία μου/μας που πιστέψαμε ότι μπορεί να βελτιωθεί. Άλλωστε το kitsch είναι εξαιρετικά αγαπητό στα βόρεια .. εδώ θα αλλάζαμε;

Σας φιλώ Ηλία .. σπάνια ένας αυτοπροσιδορισμός έχει τόση απήχηση! και σπάνια επιδεικνύεται με τόση απλοχεριά!

Thread Status:
Not open for further replies.