Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιοδικό Domina;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος sub20, στις 21 Ιουλίου 2005.

Tags:
  1. metalswitch

metalswitch New Member

Σίγουρα όσα έγραψα ήταν καλοπροαίρετα. Εγώ απογοητεύθηκα όχι γιατί δεν καταλαβαίνω όσα αναφέρεις για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην έκδοση ενός τέτοιου περιοδικού, αλλά γιατί πίστευα ότι θα ήταν κάτι διαφορετικό με βάση την διαφήμιση που του έγινε εδώ μέσα, σίγουρα με καλή διάθεση. Μακάρι πάντως όλοι μας να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε για να γίνει καλύτερη η συγκεκριμένη έκδοση...

2. john_slave96

john_slave96 Contributor

Arseniki kamariera

Σου υπόσχομαι να σου στείλω στο email σου ένα άρθρο όσο καλύτερο γίνεται για το επόμενο τεύχος. Όπως σου έγραψα στο email μπορώ να βοηθήσω και σε άλλους τομείς. Την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι εκτός Αθηνών (Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης) οπότε θα στο ετοιμάσω από την μεθεπόμενη εβδομάδα. Περιμένω τα περιοδικά. Μπράβο για την προσπάεθιά σου (και εγώ βγάζω περιοδικό και ξέρω...).

3. minDSgame

minDSgame Guest

Επαναλαμβανω και ξανακανω την ερωτηση...Το βρηκε κανεις το περιοδικο στη Θεσσαλονικη????
    Και εδω θα κανω την δικη μου κριτικη Γιωργο,τελειως καλοπροαιρετη.Δυστυχως δεν εχει να κανει με την υλη του περιοδικου,που θα ηταν και επικοδομιτικη.Εχει να κανει με την διαθεση του περιοδικου στη συμπρωτευουσα.Δεν ειναι δυνατον να εχω γυρισει καθε περιοχη της πολης,δεκαδες περιπτερα,και να μην μπορω να το βρω πουθενα.Θα ηθελα πραγματικα εαν μπορουσες να ρωτησεις το πρακτορειο που εχει κανει την διανομη,να σου πει που την εχει κανει,γιατι μονο James Bond δεν εχω γινει.Ή εστω πες μου ποιο πρακτορειο ειναι και αν πουλαει και τα περιοδικα που διανεμει,να το παρω απο εκει.Πρεπει οπωσδηποτε να βελτιωθει αυτη η κατασταση ετσι ωστε να μπορεσουμε και εμεις να στηριξουμε το περιοδικο.
    Ευχαριστω

4. arseniki_kamariera

arseniki_kamariera New Member

Aγαπητέ minDSgame έχεις απόλυτο δίκιο σε ό,τι αφορά την κριτική περί του "που να βρω το περιοδικό".
    Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που έχω και αφορά το γεγονός ότι η διακίνηση του Τύπου συνολικά είναι πολύ παράξενη ιτορία. Και εγώ το πλήρωσα ...(κυριολεκτικά)
    Δυστυχώς τα πρακτορεία ΑΡΓΟΣ - ΕΥΡΩΠΗ που μοιράζουν συνολικά τον Τϋπο αοτελύ ένα ...προτεκτοράτο. Μοιράζουν ό,τι θέλουν όπου θέλους και όσο θέλουν.

Εγώ τύπωσα 5000 κομμάτια για την επαρχία, αλλά είναι ζήτημα αν μου μοίρασαν τελικά 3000. Η λογική τους είναι πως αν κάτι δεν πουλάει (και συνηθως ένα καινούργιο περιοδικό δύσκολα πουλάει) δεν υπάρχει λόγος να κουράζονται να το μοιράζουν. Από την άλλη μεριά αν δεν το μράσουν πως θα πουλήσει και πάει λεγοντας...
    Λοιπόν, εγώ τύπωσα 5.000 κομμάτια για να πάνε σε περίπου 4500 σημεία πώλησής στην επαρχία, δηλαδή ούτε ένα τευχος ανα σημείο πώλησης. Αν αυτοί μοίρασαν μόλις 3000 καταλαβαίνετε τι έγινε και πόσα έφτασαν τελικά στα περίπτερα.

Πάντως, αν θέλεις minDSgame μπορείς να με βοηθήσεις ναλαμβάνοντας να μοιράζεις το περιοδικό στη Σαλονίκη. Υπάχει τρόπος. Ήδη αποφάσισα να περιορίσω τα σημεία πώλησης στην ΑΘΗΝΑ και να τα περιορίσω σε εννέα για τα δύο πρώτα τεύχη που επανακυκλοφορον αλλά και για το τρίτο τεύχος που θα βγει αρχές Δεκέμβρη

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ
    Οι πάγκοι στους σταθμούς ΗΣΑΠ Μοναστηράκι, Ομόνοια, Πειραιάς
    Ο πάγκος Δώρου και Σατωβριάνδου (Ομόνοια)
    Ο πάγκος στην Ομόνοια μπροστα στον Κατσέλη
    Ο πάγκος Χαλκοκονδύλη και Πατησίων
    Ο πάγκος στην Πανεπιστημίου στην Στοά Πεσμαζόγλου
    Το περίπτερο Ευριπίδου και Αθηνάς
    και από τα γραφεία μας Ιωαννίνων 6 (παράλληλη της Λένορμαν)

Έτσι αν κάποιος θέλει και μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο στη Σαλονίκη για 5-6 σημεία πώλησης πολύ ευχαρίστως να τον χρίσω ...ανιρπόσωπο του περιοδικού. Αν ο minDSgame ή άλλος τις ενδιαφέρεται πολύ ευχαρίστως. Ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 697-30.92.365

Το τηλ. αυτό ισχύει και για όποιον θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε.
    Εννοείται ότι περιμένω πάντα πρτάσεις άρθρα ιδέες φωτό αοίες συμβουλές και οτιδήποτε νομιζετε για να βελτιώσουμε το περιοδικό ΜΑΣ.

Σας ευχαριστώ όλους

5. arseniki_kamariera

Kai κάτι ακόμα. Αν κάποιος δεν βρει το περιοδικό στα σημεία αυτά παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο ** edited **

6. inlx

inlx Regular Member

Καλύτερα θα ήταν να σβήσεις το τηλέφωνο σου από το φόρουμ και να το στέλνεις απλώς με ΠΜ σε όποιον σου το ζητήσει. Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει αυτό το τηλέφωνο, καλύτερα τέτοια δεδομένα να μη δίδονται από ένα (δημόσιο) φόρουμ.

7. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

το λέει καθαρά πάνω πάνω πως τηλεφώνα δεν πρέπει να δημοσιευονται

8. arseniki_kamariera

Ζητώ συγνώμη Κωνσταντίνε. Το ξέχασα. Πάνως, δικό μου ειναι το τηλ. οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα

9. τασος0

τασος0 Regular Member

εγω πηρα τα δυο τευχη μαζι με αντικαταβολη... με ταχυδρομικη εταιρια χωρις να χρειαστει να ψαξω καθολου.. δεν ξερω ομως αν αυτο βολευει σε ολους

10. arseniki_kamariera

Προφανώς δεν βολεύει όλους slave0. Γιαυτό κι εγώ από το τρίτο τεύχος θα το στέλνω (για αρχή)ΕΠΑΡΧΙΑ με αντικαταβολή και έξοδα αποστολής ΔΙΚΑ ΜΟΥ. Αρκεί ο παραλήπτης να κάνει το ποσόν κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης. Δυστυχώς η εταιρεία κούριερ χρώνει 4 ευρώ την αντικαταβολή και αντιλαμβάνομαι ότι 17 ευρώ ανα τεύχος (10 το περιοδικό +4 η αντικαταβολή +3η αποστολή) είναι πολλά. Έτσι θα το στέλνω με δικά μου έξοδα, αλλά θα γίνεται κατάθεση σε λογαριασμό. Όποιος λοιπόν το θέλει (ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ) με ΑΝΤΙΚAΤΑΒΟΛΗ, για να μην το ψάχνει στα περίπτερα, μπορεί να στειλει στο γνωστό mail (periodikodomina@yahoo.gr) τα στοιχεία του και εγώ θα φροντίσω το 3ο τεύχος να φτάσει στα χέρια του το πολύ μια βδομάδα μετά την αποστολή του τεύχος. Το ίδιο ισχύει και αν κάποιος -είτε από επαρχία είτε από ΑΘΗΝΑ- θέλει ένα από τα δύο πρώτα τεύχη. Νομίζω πως αυτό τουλάχιστον αποτελεί απόδειξη πως για εμάς πρώτος στόχος δεν είναι να κονομήσουμε...
    Υ.Γ. Περιμένω ακόμα ιδέες και προτάσεις....

11. arseniki_kamariera

Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Το 3ο τεύχος κυκλοφορει από την Τετάρτη-Πέμπτη στα σημεία πώλησης που ναφέρω και πιο πάνω και θα επαναλάβω τώρα.
    στους πάγκους που βρισκονται στους σταθμούς ΗΣΑΠ Μοναστηράκι, Ομονοια Πειραιάς
    στον πάγκο που είναι γωνία Σατωβριάνδου και Δώρου (ομόνοια)
    στον πάγκο που είναι γωνία Χαλκοκονδύλη και Πατησίων
    στον πάγκο που ειναι στην ΣΤΟΑ ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ επί της οδού Πατησίων
    στον πάγκο που είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά στον Κατσέλη
    στο περίπτερο Ευριπίδου και Αθηνάς
    και στην οδό Ιωαννίνων 6 (παράλληλη της Λένορμαν, κοντά στις γραμμές της Κων/πόλεως)
    Επίσης εκεί θα βρείτε όποιοι θέλετε και τα άλλα δύο πρώτα τεύχη
    Όσο για τους αναγνώστυες της Επαρχίας ας στείλουν μειλ με τα στοιχεία τους και θα τους αποσταλεί στο σπίτι τους ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ αν κάνου κατάθεση σε λογαριασμο Τραπέζης

12. arseniki_kamariera

Αγαπητοί φίλοι

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, πολλά BDSM παιχνίδια και μια ...καλή Αφέντρα (ή sub)στον δρόμο σας

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει τρία τεύχη του περιοδικού DOMINA και τον Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει και το τέταρτο.
    Για λόγους ανεξάρτητους της θελήσεώς μας -που έχουν να κάνουν με τα πρακτορεία διανομής- τα επόμενα τεύχη θα κυκλοφορούν ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ.

Μέχρι τώρα ξέρουμε καλά ότι δυσκολευτήκατε να βρειτε το περιοδικό. Αυτό συνέβη γιατί το πρακτορείο που μοιράζει το περιοδικό στα περίπτερα δεν ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την προβολή του δεδομένου πως είμαστε μία μικρή μονάδα παραγωγής και όχι κάποιος εκδοτικός κολοσσός.
    Επιπροσθέτως παρουσιάστηκε το φαινόμενο ακόμα και σε περιπτώσεις όπου το περιοδικό πήγε σε κάποια περίπτερα να μην το ξέρουν ούτε οι περιπτεράδες.
    Αυτό συνέβαινε επειδή συνήθως στα περίπτερα είναι δύο άνθρωποι -ένας πρωί ένας απόγευμα. Αυτός λοιπόν που το παραλάμβανε π.χ. το πρωί ήξερε ότι υπήρχε αλλά το καταχώνιαζε σε μια μεριά και ο απογευματινός δεν το έβρισκε -ούτε καν ήτξερε ότι έχει έρθει.
    Για να λύσουμε λοιπόν όλα αυτά τα προβλήματα αποφασίσαμε να κάνουμε το περιοδικό συνδρομητικό. Θα μπορείτε να το παραλαμβάνετε είτε σπίτι σας (αν μένετε μόνοι και δεν έχετε πρόβλημα) είτε ο καθένας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από ένα συγκεκριμένο πρακτορείο κούριερ (Ιντερατικα). Θα είναι δηλαδή σαν να το παίρνετε από περίπτερο μόνο που το περιοδικό θα σας περιμένει, δεν θα το ψάχνετε και θα είναι σε ακόμα πιο διακριτική συσκευασία (μέσα σε φάκελο και αδιαφανή πλαστική σακούλα).
    Όλα αυτά δε χωρίς καν έξοδα αποστολής.
    Όλα αυτά λοιπόν τα νέα μας. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η περίπτωση της συνδρομής ενημερωστέ μας με e-mail (periodikodomina@yahoo.gr) αναφέροντας τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο και διεύθυνση προκειμένου να σε βάλουμε στην λίστα των συνδρομητών.

Θέλω και πάλι να επαναλάβω ότι ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ.
    Εαν μας δώσετε ένα όνομα (έστω και ψευδώνυμο), ένα τηλέφωνο κινητό και μια περιοχή (π.χ. Νέος Κόσμος, Παγκράτι κ.λπ) ή μια πόλη (π.χ. Λάρισα, Θεσσαλονίκη Βόλος Ηράκλειο κ.λπ) δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο. Μπορείτε να παραλαμβάνετε το περιοδικό από το πρακτορείο κάθε μήνα χωρίς άγχος και χωρίς πρόσθετα έξοδα.

Και πάλι καλή χρονιά σε όλους