Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 5 Αυγούστου 2012.

1. gaby

gaby Guest

Μια γνώριμη αλλά νομίζω όχι πολύ συνηθισμένη στην πράξη τεχνική ταπείνωσης και περιορισμού του υποτακτικού ατόμου, που συνήθως εφαρμόζεται σε σχέσεις ελέγχου ή M/s. Ενδεχομένως και μέσο εκπαίδευσης στην πειθαρχία.

Το υποτακτικό άτομο παίρνει εντολή να μην απευθύνεται στον Κυρίαρχο με δική του πρωτοβουλία, να απαντάει σε ερωτήσεις και μόνον χωρίς να ξανοίγεται και ενδεχομένως να έχει δικαίωμα μια φορά την ημέρα ή ανά κάποιο άλλο διάστημα να λέει αυτό που το απασχολεί και - αν η σχέση είναι εξ' αποστάσεως ή για όσο είναι έτσι - να στέλνει αναφορές / προγράμματα ημέρας.

Το έχω ζήσει σε κρυπτο-D/s vanilla σχέση, εκεί ήταν με δική μου πρωτοβουλία και θυμάμαι ακόμα την προετοιμασία που απαιτούσε για να είμαι έτοιμη να απαντώ σε ερωτήσεις αντί να θέτω θέματα προς συζήτηση. Εξέφραζα τον έρωτά μου έτσι, σωπαίνοντας, και κάνοντας κάτι όχι πολύ αναμενόμενο από εμένα.

Ακόμα, έχει απαιτηθεί από μένα και σε D/s σχέση, εκεί ήταν δομημένο, κατόπιν εντολής, ιδιαίτερα απολαυστικό και καβλωτικό ως ταπείνωση   Μου στρέβλωνε τα συναισθήματα και τον αυθορμητισμό κάθε ώρα και στιγμή σχεδόν, ήταν μια καταπίεση, περιορισμός, καταπάτηση και βαριά απόλαυση. Ένιωθα σχεδόν ευτυχισμένη μέσα στη στέρηση εκείνη. Η απώλεια του δικαιώματος λόγου με βοηθούσε να συγκεντρώνομαι σε άλλα πράγματα και ήταν πανέμορφα.

Όταν ερχόταν η ώρα της ημέρας που ήμουν υποχρεωμένη να μιλήσω ήμουν σχεδόν σε submode, δεν ήξερα τι να πω ή είχα ξεχάσει αυτό που ήθελα να ρωτήσω και συχνά, από αδυναμία να σταθώ όπως έπρεπε δεν έκανα χρήση του δικαιώματος που μου είχε δοθεί. Μερικές φορές μόνον τα κατάφερνα, αν περιοριζόμουν σε πρακτικά θέματα, ιδίως.

Μερικές φορές έκανα λίγο άτσαλη χρήση του δικαιώματος αυτού και τότε τιμωρήθηκα επ αναιδεία ή αλαζονεία, ανάλογα.

Τελικά έγινε ένα kink απλό και έκανε κακό στην επικοινωνία, την κατέστρεψε ουσιαστικά και τελικά ναυάγησε η σχέση, ίσως γι αυτόν τον λόγο.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει επιβληθεί ή το έχετε επιβάλει, πώς νιώσατε, αν το απολαύσατε και τελικά τι αποτελέσματα είχε στη σχέση σας.

Το άτομο που του επιβλήθηκε περιορισμός στον λόγο έγινε τελικά πιο πειθαρχημένο; Αγκάλιασε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας;

Αυτά και πηγαίνω για μπανάκι, τώρα  

2. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Απάντηση: Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Ωραίο thread Gaby, ελπίζω να πυροδοτήσει κάποιες ωραίες συζητήσεις. Περίμενα να δω αν θα απαντήσει κάποιος πριν απο εμένα αλά δεν είδα κίνηση οπότε αποφάσισα να πάρω την πρωτοβουλία στο να κάνω εγώ την αρχή.

Πιστεύω για αρχή πως χωρίζεται σε δυο κατηγορίες το speech restriction. Το Partial Speech Restriction και το Total Speech Restriction, στο μεν ο/η s δεν του επιτρέπεται να μιλήσει εκτός αν του/της δοθεί γενικά άδεια που μπορεί να την ζητήσει με ένα προσυμφωνημένο νεύμα, σήμα ή οτιδήποτε έχει προσυμφωνηθεί και στο δε όπως είπες δεν μπορεί να μιλήσει εκτός αν του/της απευθυνθεί απευθείας ο λόγος.

Εγώ προσωπικά έχω επιβάλει μια φορά το δεύτερο. Είχε καθαρά επιμορφωτικό χαρακτήρα και είχε ως στόχο την τιμωρία και την συμμόρφωση. Το ατόπημα της ήταν να μου παραφερθεί μπροστά σε τρίτους και τότε είχα κρίνει πως ήταν σωστό να στραφώ σε αυτή την μέθοδο, διότι είχε να κάνει με λεκτικό ατόπημα.
    Η τιμωρία είχε δυο κανόνες. Το πρώτο ήταν να μην μιλάει εκτός και αν της απευθύνω απευθείας τον λόγο και πως αν τελικά το έκανε θα ακούμπαγε την γλωσσά της σε μια μπαταριά των 9V, τις γνώστες πλακέ μπαταρίες με τους δυο πόλους μπροστά, για όσες φορές θα έκρινα εγώ κάθε φορά.

Πέρασαν οχτώ - εννιά μέρες για να λήξει η περίοδος της τιμωρίας. Πέρασε πολλές ώρες είτε απλά δεμένη στο πάτωμα είτε απλά καθισμένη κάπου τριγύρω περιμένοντας μια λέξη μου γιατί πολλές φορές την αγνοούσα επιδεικτικά, αυτό πιστεύω πως ήταν απο τα πιο δύσκολα. Άλλες φορές όμως απλά της έβγαινε αυθόρμητα , εκεί ήταν που δεχόταν στωικά την τιμωρία της. Πολλές φορές την "παγίδευα" μονολογώντας κάπως χωρίς να της απευθύνω τον λόγο και αυτή απο την ανυπομονησία να την ρωτήσω κάτι μου απαντούσε  
    Επίσης δεν την άφηνα να με πάρει τηλέφωνο ή να στείλει μήνυμα ούτε να επικοινωνήσει μαζί μου γενικά.

Στο τέλος αφού έληξε η τιμωρία την ρώτησα αν κατάλαβε γιατί της την επέβαλα και πως ένιωθε. Μου απάντησε πως κατάλαβε γιατί την τιμώρησα και πως αυτές τις μέρες που πέρασε σιωπηλή σκεφτόταν πως θα γινόταν να αλλάξει αυτό που την οδήγησε εκεί διότι το να μην μιλάμε δεν το άντεχε.
    Πάντως μετά απο αυτό δεν διέκρινα άλλο κρούσμα.

3. gaby

gaby Guest

@ Mr. Unknown,

ευχαριστώ  

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, εσύ πώς ένιωθες το διάστημα που έλεγχες την ομιλία της;

4. anchor

anchor Regular Member

Πολύ ενδιαφέρον θέμα gaby. Δυστυχώς δεν έχω καμμιά σχετική εμπειρία να σας περιγράψω.
    Έχω επιχειρήσει επανειλημμένα να εφαρμόσω μόνη μου κάτι παρόμοιο, αλλά με απόλυτη και παταγώδη αποτυχία...  Η ανάγκη επικοινωνίας για μένα γίνεται κάτι σαν πρέζα.
    @Mr. Unknown πολύ καλό το ποστ σου, δεν έχω αυτή τη στιγμή ρεπς, επιφυλάσσομαι 

5. Mr. Unknown

@anchor Δεν βλέπω τον λόγο για να επιβάλεις τον εαυτό σου σε κάτι τέτοιο. Πάντα πρέπει να υπάρχει λόγος πίσω απο κάτι και λογικό ήταν να αποτύχεις αφού δεν στο επέβαλε κάποιος έτσι ώστε να σε διατηρήσει στην γραμμή αυτή.

gaby φυσικά και δεν γίνεσαι αδιάκριτη, έκανες μια εύλογη ερώτηση που θα έπρεπε να την έχω καλύψει εξ αρχής.
    Εκείνη την περίοδο γενικά ένιωθα πιο υπεύθυνος για αυτή διότι ήξερα ότι ακόμα και τα μπατζάκια της να έχουν πάρει φωτιά αν δεν την ρώταγα την συμβαίνει δεν θα μιλούσε. Επίσης μπορεί να μην της μιλούσα, να μην της έδινα σημασία ή να έκανα κάτι άλλο που δεν την συμπεριελάμβανε αλλά και πάλι την παρακολουθούσα με την άκρη του ματιού μου. Γενικά απολάμβανα να βλέπω το πρόσωπο της να με κοιτάζει και να κρέμεται απο τα χείλι μου για το αν θα της απευθύνω τον λόγω και την απογοήτευση της όταν δεν το έκανα.
    Πάντως τολμώ μα πω πως σε αυτή την περίοδο μου έλειψαν οι κουβέντες που κάναμε ή οι συζητήσεις μας στο τηλέφωνο αλά ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Last edited: 6 Αυγούστου 2012
  6. anchor

anchor Regular Member

Re: Απάντηση: Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Μα ναι, σε περιπτώσεις όπου υπήρχε λόγος και ήταν απαραίτητο αναφέρομαι κι εγώ.

Συμφωνώ με το συλλογισμό σου, απλώς το έχω επιχειρήσει με δική μου πρωτοβουλία και δικά μου μέσα και έχει καταλήξει σε αποτυχία.

7. evallila

evallila New Member

Και σε μένα μου έχουν επιβάλει τον περιορισμό του λόγου, για μια εβδομάδα και ήταν δύσκολο, γιατί μου έλειπαν πολύ οι συζητήσεις με τον Κυριό μου.

8. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Μόνο ως παροδική τιμωρία το βρίσκω σωστό. Σε ποιο μόνιμη κατάσταση δεν θα το έκανα ποτέ...

9. Mr. Unknown

Μα είναι τιμωρία, τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω, για πιο λόγο να τιμωρείς την υποτακτική σου σε μόνιμη βάση? Αν το κάνεις χάνει την αξία της η τιμωρια.

10. XSU

XSU Regular Member

Δεν μπορείς να κάνεις γυναίκα να σταματησει να μιλάει; Είναι στη φύση της, όπως και να είναι sub/slave. Απλά την αγνοείς.

11. Mr. Unknown

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου XSU. Αν θέλεις να μην μιλάει η s σου τότε το πετυχαίνεις άνετα.

12. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

Re: Απάντηση: Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Με discipline εννοεις;...............