Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 5 Αυγούστου 2012.

1. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Απάντηση: Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Κυρίως ως μέθοδο τιμωρίας πάντα. Είτε με πρακτικά μέσα όπως gag balls κτλ, είτε δίνοντας της εντολή για το να μην μιλάει. Φυσικά δεν τα καταφέρνει πάντα και συνήθως έρχονται οι συνέπειες.

2. MasterKostis

MasterKostis deep in dark

Το εχω κανει, παντα σαν μορφη τιμωριας για συγκεκριμενη περιοδο. Μου ηταν πολυ ευχαριστο να ξερω οτι δεν μπορει να μιλησει, παρα μονο αν της απευθυνω το λογο, αν και οπως ανεφερθη πιο πανω, ημουν πιο προσεκτικος ωστε να μην της συμβει κατι που θε εθετε σε κινδυνο την ασφαλεια της.

Με εξιταριζε και συνεχιζει να συμβαινει το ιδιο καθε φορα που το εφαρμοζω. Δεν το προτεινω σε συνεχη βαση, η σε πολυ μεγαλη συχνοτητα, γιατι ισως να της προκαλει πιο πολυ ευχαριστηση, ακριβως λογω της στερησης. Ο σκοπος ειναι η τιμωρια της, και μονο αυτος.

3. Mr. Unknown

Μα η συνεχόμενη επιβολή της ίδιας τιμωρίας δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα ποτέ. Όπια και αν είναι αυτή. Αν κάνεις τα ίδια και τα ίδια απο ένα σημείο και μετά δεν θα του/της φαίνεται ως τιμωρία απλά ως ρουτίνα.

4. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

Re: Απάντηση: Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Ενταξυ είναι ενα τροπος αυτος. Μου κανει λίγο σε χουντα αλλα όπως την βρισκεις. Υπάρχουν και πιο "μαγικοι" τροποι αλλα είναι μεγάλη ιστορία αυτο και χρειαζεται γνωσεις ψυχολογίας για να καταλάβεις. Στην τελικη ίσως και ένα σαδιστικο βλέμα να αρκει.

5. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Armida

Armida Regular Member

Μέσα στο ερωτικό παιχνίδι θέλω να σωπαίνω και για πολλές ώρες αν χρειαστεί. Αλλά για μέρες.. δεν ξέρω, νιώθω οτι δεν θα αντέξω  
    Ευτυχώς δεν μου είχε ζητηθεί κάτι τέτοιο, είμαι σίγουρη πως θα προκαλούσα απογοήτευση.

7. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Γιαυτό είναι τιμωρία!! Αν πρόκειται για σκλάβα!

8. gaby

gaby Guest

Για μένα δεν ήταν τιμωρία, ήταν τρόπος ζωής. Με έκανε να νιώθω τη θέση μου και μου άρεσε πολύ.

Τιμωρία θα μπορούσε να είναι η στέρηση επικοινωνίας, που δεν είναι το ίδιο πράγμα και δεν μιλώ γι αυτό σε τούτο το νήμα. Στέρηση επικοινωνίας είναι όταν η σκλάβα λέει πράγματα, μιλάει, στέλνει αναφορές και λοιπά αλλά ποτέ δεν παίρνει απάντηση σε αυτά που λέει. Αυτό είναι άγριο και πονάει πάρα πολύ, τιμωρητικό, εκδικητικό ίσως, όπως θέλετε πείτε το. Στην περίπτωση της στέρησης επικοινωνίας η σκλάβα είναι υποχρεωμένη να προσέχει αυτή να μην της τύχουν άσκημα πράγματα. Ή τουλάχιστον έτσι το είχα εκλάβει εγώ όταν είχα τιμωρηθεί με αυτόν τον τρόπο.

Εδώ εννοώ ακριβώς το αντίθετο, η σκλάβα έχει εντολή να μη μιλάει, ο Αφέντης της μπορεί και της λέει ό,τι θέλει. Ακόμα, το ένα (έστω) λεπτό της ημέρας που η σκλάβα έχει το δικαίωμα να μιλήσει ο Αφέντης της την ακούει.

Μόνο σ εμένα αρέσει;

9. Mr. Unknown

gaby είχα διαβάσει και εχθές το post σου, δεν απάντησα γιατί ήμουν νυσταγμένος, και το θυμόμουν μεγαλύτερο? Αν δεν το εκανες edit τότε μάλλον μέσα την νύστα μου δεν θυμάμαι καλά.
    Πάντως το speech restriction εγώ προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει μόνο ως τιμωρία και αυτό για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τώρα για επι μονίμου βάση δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη διότι δεν έχω εμπειρία επι του θέματος. Πάντως σίγουρα δεν είσαι η μοναδική. Όλο και κάποιος/α άλλος/η θα υπάρχει εκεί έξω.  

10. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Μα έτσι και αλλιώς η κάθε σχέση κάθε δυναμική είναι ξεχωριστή Κάτι καλό στην μία περίπτωση μπορεί να είναι καταστροφικό στην άλλη. Μόνο όταν γνωρίζεις κάποιον μπορείς να ξέρει τι είναι τιμωρία και τι όχι για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και γιαυτό το μόνο που μπορούμε σε αυτή την περίπτωση να κάνουμε είναι να εκθέσουμε τι έχουμε κάνει οι ίδιοι ή τι φανταζόμαστε.

Ετσι γνωρίζοντας οτι αυτό έχει σημασία για σένα (@ gaby) θα αντιδρούσε ανάλογα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

M KOstas

11. XSU

XSU Regular Member

Δεν με καταλαβαίνει κανείς από ότι φαίνεται!!!! 

12. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Ερώτηση: Πόσο βέβαιος είσαι γι αυτό?  
    Κι αν είχαν πάρει φωτιά τα μπατζάκια θα καθόσουν να ρωτήσεις τι συμβαίνει ή θα φρόντιζες να σβήσεις τη φωτιά? Εκτός αν τις προτιμάς καβουρδισμένες βέβαια κι εκεί πάω πάσο!