Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 5 Αυγούστου 2012.

1. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Απάντηση: Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Αχαχαχαχα θα ήθελα ένα κομμάτι sub medium rare παρακαλώ! Ωραία φώτο.

2. anchor

anchor Regular Member

Re: Απάντηση: Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Όχι δα, δεν αρέσει μόνο σε σένα. 

Οτιδήποτε έχει σχέση με υπακοή, και την καύλα που αυτή συνεπάγεται, αλλά επίσης και με πειθάρχηση και εξάσκηση σε αντοχές κατ'εντολή και προς τιμήν του άλλου, μ' ενδιαφέρει όλως ιδιαιτέρως. Aνεξάρτητα από το αν κάποια πράγματα με απωθούν και άλλα με ελκύουν.

Δύσκολα θα μπορούσα να εκλάβω κάτι δύσκολο, πολύπλοκο ή επώδυνο σαν τιμωρία, ακόμα και τη στέρηση επικοινωνίας που περιγράφεις πιο πάνω, εκτός αν μου είχε δηλωθεί ρητά ότι πρόκειται για τιμωρία.

Κατά την προσωπική μου αίσθηση/αντίληψη των πραγμάτων, όταν είμαι ή νιώθω εγώ πως είμαι δεσμευμένη σαν ιδιοκτησία άλλου, αν μου προκύψει -χωρίς να μου έχει δηλωθεί έννοια τιμωρίας- στέρηση επικοινωνίας, αισθάνομαι υποχρεωμένη να έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα, να διατηρώ τον εαυτό μου σε καλή κατάσταση, όπως επίσης και να προοδεύω τόσο σύμφωνα με τη γενική αντίληψη, όσο και ιδιαίτερα σύμφωνα με την ειδικότερη του "ιδιοκτήτη" εάν - και στο βαθμό που - τη γνωρίζω ή μπορώ με σχετική ασφάλεια να την εικάσω. Όχι πως δεν μπορούν να τύχουν και μία και περισσότερες "στραβές", απλώς αυτή είναι η ατομική μου προσέγγιση (εντάξει, έναν ψυχαναγκασμό τον έχω λολ).

Στην περίπτωση λοιπόν που μου έχει δηλωθεί πως αυτό που μου επιβάλλεται είναι τιμωρία, ακόμα και το speech restriction θα ήταν για μένα πολύ οδυνηρό, πιστεύω.

Last edited: 11 Αυγούστου 2012
  3. Dark master

Dark master New Member

Προσωπικα τιμωρω τις υποτακτικες συχνα με σιωπη και μαλλον τους αρεσει γιατι κανουν συνεχως τα ιδια λαθη ωστε να προκαλουν την τιμωρια τους!υποψιαζομαι οτι απο την πολυλογια τους κουραζοντε και οι ιδιες!   

4. anchor

anchor Regular Member

Όλα μια κούραση είναι, δεν το συζητώ. Κι εμείς οι υ κουραζόμαστε να κάνουμε λάθη, κι εσείς οι Κ κουράζεστε να διορθώνετε... Γι αυτό άλλωστε όλοι Ε/εμείς εδώ ασκούμαστε σε καλές πράξεις αλληλοβοήθειας  

Πέρα από πλάκα, αυτό που λες, δεν είναι αβάσιμο. Μια κρίση πολυλογίας, μπορεί να μου επιφέρει κούραση, με την έννοια ότι νιώθω να μην ελέγχεται το στοιχείο αυτό, και τις ισορροπίες στη σχέση να αλλάζουν.

Την αγνοείς... για πόσο αντέχεις να την αγνοήσεις; Μπορεί να είναι ικανή να σου μιλάει για τον επόμενο μισό αιώνα ακάθεκτη, δεν το ξέρεις.  
    Άσε τι λέει... έλεγχο ζητάει, όχι απάντηση.

Last edited: 13 Αυγούστου 2012
  5. dom2012

dom2012 Regular Member

Το έχω επιβάλει. Όπως και κάποιους άλλους περιορισμούς και στέρησης ιδιαιτέρα την περίοδο εκπαίδευσης.
    Η στέρηση γενικός αποδεικνύεται πολύ ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο στην εκπαίδευση μια σκλάβας. Και μιλάω για εκπαίδευση επειδή θεωρώ ότι οι πολύ αυστηροί και απόλυτοι μόνιμοι περιορισμοί (με μερικές εξαιρέσεις) δεν χωράνε σε μια μακροχρόνια σχέση, δυσκολεύουν την συνεννόηση και την επικοινωνία. Εξάλλου για μια καλά εκπαιδευμένη συνειδητοποιημένη (απαραιτήτως έξυπνη) σκλάβα ένα ήρεμο «σουτ» ανά πάσα στιγμή είναι αρκετό για να επανέλθει η τάξη.
    Θυμάμαι ακόμα και να δέχομαι (χωρίς δυσαρέσκεια) τηλεφωνήματα από την κοπέλα μου και μάλιστα εν ώρα εργασίας.

Για μπανάκι??? Πήρες άδεια για να πας για μπανάκι? Πήρες? Σίγουρα?

Last edited: 13 Αυγούστου 2012
  6. gaby

gaby Guest

Είναι πολύ χάλια να είναι κάποια αδέσποτη, έχει όμως και την καλή του πλευρά, μπανάκι, σινεμαδάκι, άλλα λήγοντα εις -άκι και μερικά ακόμα τα κάνει η αδέσποτη όποτε θέλει  

Όσο για τους περιορισμούς στο λόγο, ο φόβος, ο πόνος, η επιθυμία, η ηδονή, το παρακάλι, το αναφιλητό της συγνώμης μπορούν να εκφραστούν πολύ καλά και με το σώμα και μόνο.

Όσο εργαλείο απόστασης είναι ο περιορισμός στο λόγο, άλλο τόσο μπορεί να γίνει εργαλείο εγγύτητας.

7. dom2012

dom2012 Regular Member

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.
    Μια διευκρίνιση ώμος – εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μόνιμη στέρηση λόγου και επικοινωνίας σε μια μόνιμη και μακρόχρονη σχέση είναι ουτοπία. Δεν μπορεί να κρατήσει. Ή θα αρθεί η απαγορεύσει κάποια στιγμή ή θα χαλάσει η σχέση τελικά.
    Δεν μιλάω εκ πείρας αλά το πιστεύω.

P.S.   Αγαπάμε τα αδέσποτα. Τα φροντίζουμε. 

8. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

Καλά μην τα φροντίζετε και τόσο πολύ και βγουν και από πάνω χαχα  

9. anchor

anchor Regular Member

Νομίζω πως υπάρχει ένας διαχωρισμός ανάμεσα στη φροντίδα και στην υποχώρηση στα πείσματα του άλλου. Υποθέτω ότι γενικά η φροντίδα αφορά τις ουσιαστικές ανάγκες.

Αναρωτιέμαι, στην τεχνική που περιγράφει εδώ η gaby

τί θα αποτελούσε φροντίδα και τί υποχώρηση, σαν παράδειγμα. Προσωπικά δυσκολεύομαι να απαντήσω, γιατί καταλαβαίνω μεν το διαχωρισμό, όμως η εμπειρία μου δεν επαρκεί για να εντοπίσω την αντιστοιχία.

10. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

Ρε συ,σε ποιο φόρουμ γράφεις; Φροντίδα με BDSM όρους εννοεί το παλικάρι. Και εγώ λέω μη τις φροντίζετε τόσο πολύ μπας και σπιτωθούν κάποτες.

Στο ειπα δε καταλαβες  

11. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Νάτες πάλι αυτές οι ανάγκες...  

12. dom2012

dom2012 Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περιορισμοί στο λόγο (speech restrictions)

Κατά δύναμη... Κατά δύναμη