Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περι αδεσποτου λογος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος θαΐς, στις 20 Δεκεμβρίου 2020.

1. Adigoni

Adigoni New Member

Θυελλώδης, εκ των πραγμάτων.

2. espimain

espimain Contributor

Αν περπατάτε επιδιώκοντας να πατάτε στην μέση από τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο και στεναχωριέστε όταν δεν το πετυχαίνετε, μπορεί να είναι και ψυχαναγκασμός.
    Το ίδιο τυχαίνει και με τις απαντήσεις μερικές φορές.
    Να το προσέξετε.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας αυτής, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ρωτήσω:
    Αυτά που γράφετε ποιον μπορεί να ωφελήσουν;
    1. Τα γράφετε για τους έμπειρους παλαιούς, που ζουν σχέσεις D/s από χρόνια, ώστε να τους δείξετε ότι το κάνουν λάθος;
    2. Τα γράφετε για τους νεότερους από εσάς, που είναι λιγότερο έμπειροι από μια εικοσιεπτάχρονη ώστε να καταλάβουν τι είναι οι σχέσεις Κυριαρχίας υποταγής;

3. -Volt-

-Volt- Contributor

δε χρειάζονται θύελλες ούτε για την διάθεση παράδοσης ελέγχου, ούτε για τη διάθεση ανάληψης ελέγχου, ούτε για την αναγνώριση αυτής της ανάγκης και ό,τι ακολουθεί.

4. tithon

tithon Contributor

προϋπόθεση για να «παραδώσεις» είναι κάποιος να ενδιαφερθεί να αναλάβει.
    αν δεν σκεφτεί «να ένα υ» δεν μένουν περιθώρια να «παραδώσεις», ακόμη κι αν ήθελες, όσο κι αν ήθελες.
    σε πριγκηπικές συνθήκες αυτό ενδεχομένως προκαλεί δυσφορία με κεφαλαία.

πόσο εμποδίζεται και φοβάται κανείς να αποδεχτεί τον εαυτόν του με την πρόφαση οτι «δεν θέλει» να αντικειμενοποιηθεί και να εργαλειοποιηθεί;
    άλλοτε λέγεται καθωσπρεπισμός κι άλλοτε πολιτική ορθότητα. υποκριτική πρόφαση. αναστολές ...

ψ

5. Adigoni

Adigoni New Member

Με την ευκαιρία της "επικοινωνίας" αυτής αναρωτηθείτε πόση ώρα σας παίρνει να σκεφτείτε πριν μου γράψετε.
    Το άθροισμα χρειάζεται να το πολλαπλασιάζετε στο επί το εκατό.

6. Adigoni

Adigoni New Member

Μετά την θύελλα, η νηνεμία..

7. espimain

espimain Contributor

Ζαβαρακατρανέμια

8. -Volt-

-Volt- Contributor

η ανέκφραστη ανάγκη μπορεί να είναι και θύελλα, ειδικά όταν κονταροχτυπιέται με τον κοινωνικό αποπροσανατολισμό.

9. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Προσωπικά βρίσκω τον χαρακτηρισμό αδέσποτο (και εχω χαρακτηριστεί έτσι)απολύτως λογικό και καθόλου προσβλητικό προς το υ .Για bdsm μιλάμε άλλωστε...

10. Εγώ είμαι αδέσποτη και δεν με ενοχλεί καθόλου ο χαρακτηρισμός.

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Με το καλό να βρείτε και εσείς το ταίρι σας