Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πες μου, αν θέλεις, τι φοβάσαι στις γιορτές;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis_Epi8ymiwn, στις 22 Δεκεμβρίου 2007.

1. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πες μου, αν θέλεις, τι φοβάσαι στις γιορτές;

Δεν κοβω κανένα ριχτερ... και περιμένω.. θα τρομάξω πολύ?  

2. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Isnogood γλυκε μου μαθε τα εξης:
    Οι πολυκατοικιες, και γενικα τα ψηλα κτιρια ειναι πολυ πιο ασφαλη απο τις μονοκατοικιες, και φυσικα υπο τον ορο οτι ειναι γερα φτιαγμενα, και δεν εχουν γινει σε αυτα παρεμβασεις οπως κοψιμο κολωνων κλπ.
    Και αυτο διοτι οι ψηλες κατασκευες ΔΕΝ συντονιζονται ευκολα με το σεισμικο κυμα, και ωσπου να συντονισθουν ο σεισμος εχει ηδη σταματησει.
    Αντιθετα οι μονοκατοικιες συντονιζονται ΠΟΛΥ ευκολα με το σεισμικο κυμα με αποτελεσμα να καταρρεουν ευκολοτερα.
    Σε εναν ενδεχομενο σεισμο το σωστο αν μενεις απο τον τριτο οροφο και πανω, ειναι να τρεξεις προς την ταρατσα του κτιριου, η να μεινεις κοντα στο φρεατιο του ασανσερ και το κλιμακοστασιο.
    Να θυμασαι πως η δονηση και το πηγαιν'- ελα του κτιριου ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, διοτι εαν αυτο δεν συμβει το κτιριο θα σπασει απο ελειψη ελαστικοτητας.
    Ολοι μας τους φοβομαστε, γιατι εκεινη την στιγμη διαπιστωνουμε ποσο μικροι ειμαστε μπροστα στην δυναμη της Φυσης, ομως να θυμασαι και πως ο πανικος ειναι πολυ κακος συμβουλος και μπορει να σε οδηγησει σε τραυματισμο ενω το κτιριο να μην παθει την παραμικρη ζημια.

3. akrapovic

akrapovic Regular Member

Ναι αλλα ισως να δημιουργηθει νεο φετιχ τωρα με τους σεισμους!!!Κανετε ανετα σεξ χωρις να κουνηθειτε εσεις καν!!Ασε που μετα σου αφηνει την αισθηση πως εισαι ο μονος κ μοναδικος γαμιας γιατι καταφερες να κανεις τον σπιτι να τρεμει!!

4. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Πες μου, αν θέλεις, τι φοβάσαι στις γιορτές;

Moυ αρέσει η εθιμοτυπία και η ελληνική κιόλας εθιμοτυπία κάποιων γιορτών,αν και άθεος
    9έτσι και αλλιώς λαμβάνω και έχω πιο πολλούς συμβολισμούς από πολλούς θρήσκους-θεοφοβούμενους).Στις γιορτές προσπαθώ να είμαι με δικούς μου ανθρώπους.Η μοναξιά των γιορτών με θλίβει όμως..

Κάποτε μια φίλη μου ,μου είπε πως τα χριστούγεννα σκοτώνουν τους μοναχικούς ανθρώπους..

5. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Τέλειο το τραγούδι και φυσικά οι ερμηνευτές επίσης! Αυτο που με φοβίζει ειναι

"Η μοναξιά μέσα στο πλήθος!"

Είναι ανιπόφορη  

6. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Όλο κι όλο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις το πλήθος. 

7. Emma

Emma Contributor

Νιώθουν κι άλλοι το ίδιο. Ψάξε να τους βρεις για να μη νιώθει πια κανείς μόνος. Ούτε εσύ, ούτε εκείνοι. Ίσως σε ψάχνουν ήδη κι αυτοί...

Νιώθω μεγάλη μοναξιά - Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος
    έχω χαθεί σαν το παιδί
    σ' ένα τεράστιο Λούνα-παρκ
    κι ακούω μόνο την καρδιά μου να χτυπάει
    χτυπάει μια
    χτυπάει δυο και σταματάει

οι έρωτες μου
    οι ενοχές μου
    κρατάνε μόνο μια στιγμή κι ύστερα φεύγουν
    με αποφεύγουν

Και νιώθω πάλι μοναξιά μέσα στο πλήθος
    μια μοναξιά μες τη δική σου την αγάπη
    κι ακούω μόνο την καρδιά μου να χτυπάει
    χτυπάει μια
    χτυπάει δυο και σταματάει

Πόσες φορές έχω πεθάνει δε θυμάμαι
    πόσες αγάπες μου γυρίσανε την πλάτη
    έχω περάσει τα δεκάξι και φοβάμαι
    τη μοναξιά τη μοναξιά τη μοναξια
    τη μοναξιά μες τη δική σου την αγάπη

είμαι ένα ψέμα σαν εσένα μες το πλήθος
    και συ περνάς
    ξαναπερνάς
    μα δε σου δίνω σημασία κι υποφέρεις
    γιατί η αγάπη
    γιατί η αγάπη
    έχει μια άλλη μοναξιά που δεν την ξέρεις

Πόσες φορές έχω χαθεί...
    πόσες φορές έχω χαθεί...
    Πόσες φορές έχω χαθεί...
    πόσες φορές έχω χαθεί...
    είμαι ένα λάθος που ματώνει μες το πλήθος
    έχω παγώσει εντελώς
    δεν ξέρω αν είμαι ζωντανός
    κι όμως ακούω μια φλέβα που χτυπάει
    χτυπάει μια
    χτυπάει δυο και σταματάει...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Περιττω να σου πω οτι είναι απο τα αγαπήμενα μου τραγούδια,εξεπλαγιν μωλις το ειδα(λεω κοiτα να δεις πως με καταλαβε) Thanks demoness  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014