Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πες τον πόνο σου, βγάλε τον νταλκά σου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 27 Μαϊου 2016.

1. iolanda

iolanda Contributor

Μιλούσα με έναν πρώην μου, που έχουμε διατηρήσει φιλικές σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια, στο viber και εκεί που λέγαμε τα σωψυχα μας, τον ρώτησα τι θεωρούσε εκείνος ως πρόβλημα σε μένα όταν είμαστε μαζί και η συζήτηση πήγε κάπως έτσι:
    - Το μεγαλυτερο σου ελαττωμα ηταν οτι δεν αφηνεις το εαυτο σου να βγαλει την αληθεια του, το καλο και το κακο του.
    -Εννοείς πως έδειχνα ψεύτικη?
    Συγκρατημένη?
    -Ουτε το ενα, ουτε το αλλο.
    Εδειχνες "ντυμενη" αλλοτε με κατι που σου πηγαινει και αλλοτε με κατι που δεν σου πηγαινει.
    -Στημένη δηλαδή. Σαν να υποδύομαι κάτι άλλο?
    -Οχι, αυτο που σου ειπα.

Δεν επέμεινα να ρωτώ γιατί τα παίρνει εύκολα στο κρανίο και απλά το έληξα εκεί και άλλαξα κουβέντα.

Θα μου πεις τώρα, ε και? χέστηκες για την άποψη ενός πρώην.
    Ναι θα μπορούσε να ήταν έτσι αν κάτι παρόμοιο δεν το είχα ακούσει κι από άλλα στόματα κι αν δεν παραδεχόμουν πως ο συγκεκριμένος είχε πάντα μια διορατικότητα.
    Όπως και να έχει με προβλημάτισε.

2. brenda

brenda FU very much

Τον έβαλα για λίγο στο φούρνο με πατάτες, να δω κάτι...  
    Παρηγορήσου, απόψε θα τον μαχαιρώσουν, δυστυχώς όχι σοβαρά...  

3. brenda

brenda FU very much

Μάλλον ήθελε την γυμνή αλήθεια και αυτός.
    Αλλά εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λέει.
    Μου χει τύχει και μια δεκαετία άμα λάχει, να μην βγάζει ο άλλος την αλήθεια του.
    Μέχρι που έγινε το μπουμ και είδα πολλά πράγματα που ούτε καν φανταζόμουν.
    Τότε συνειδητοποίησα πως δεν τον ήξερα πραγματικά. Και αυτό συνεχίστηκε.
    Σα να ήταν άλλος άνθρωπος, είχε πεθάνει η μητέρα του και σα να άλλαξε εντελώς μετά από τον θάνατο της.
    Μέχρι τότε ήταν όντως πολύ "ντυμένος".
    Η αλήθεια είναι πως αν δεν τον δεις τον άλλον στα καλύτερα και στα χειρότερα του, δεν τον ξέρεις πραγματικά...

4. sapfw

sapfw out of order Contributor

πφφφ, μισές δουλειές...

5. brenda

brenda FU very much

Έχει γίνει σύμβολο του χειρότερου κομματιού της ανθρώπινης (λέμε τώρα  ) φύσης.
    Βέβαια κάποιοι στο φόρουμ θα τον θαύμαζαν που είναι τόσο σαδιστής και κακοποιητικός 

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ένας πρώην παραμένει ένας άνθρωπος τη γνώμη του οποίου κάποτε εκτιμούσαμε.
    Επίσης, όταν διατηρούμε φιλικές (περίπου) σχέσεις μαζί του, συνεχίζουμε αν μη τι άλλο να τον εκτιμούμε, όχι;  

7. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Αν αλλάξεις ποτέ στάτους και γίνεις Κ,θέλω να με αναλάβεις!  

8. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Ώπα κοπελιά!!!
    Και εμείς οι υπόλοιποι Κ τι θα κάνουμε χωρίς την μετεκπαίδευση της @dina ;;;;

9. dina

Όποιος Κ θέλει να ασχοληθώ σοβαρά με την εκπαίδευσή του,πρέπει να βάλει δίπλα από το όνομά του ,το δικό μου ονομα μέσα σε αγκύλη.

10. Δίας

Θα του δώσεις και πτυχίο;;

11. dina

Διδακτορικό παίρνουν από εμένα.
    Ενδιαφέρεσαι;

12. Δίας

Θα το σκεφτώ.
    Ίσως βοηθήσει και μια πιατέλα κεφτεδάκια