Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πιάνο, τύμπανα, μπάσο: αρμονία για τρεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Rene Laennec, στις 21 Απριλίου 2013.

1. Rene Laennec

Rene Laennec Αρμενιστής

Για πολλούς το 3 είναι ένας μαγικός αριθμός. Ο δυτικός πολιτισμός τον έχει περί πολλού. Τρία είναι τα πιάτα ενός πλήρους δείπνου, τρεις μήνες έχει η κάθε εποχή, τρία τρίμηνα σπάνε την εγκυμοσύνη σε αξιολογήσιμα κομμάτια. Ο Όμηρος και ο Σαίξπηρ είναι γνωστοί τριοφετιχιστές. Τρεις φορές φωνάζουμε "ζήτω", τρία είναι τα παιδιά τα Βολιώτικα που κλέψαν την Αννούλα, και τρία τα πουλάκια που κάθονται και επιδίδονται στο πλέξιμο πουλόβερ και άλλων χειμερινών αξεσουάρ.

Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις της κοινότητας σχετικά με τη συνειδητοποιημένη ερωτική τριπλέτα.

Και τι εννοείς, ρε μάστορα, "συνειδητοποιημένη"; Εννοώ την τριπλέτα που κάνει ότι κάνει, βγάνει τα μάτια της τέλος πάντων, μετά από ξεκάθαρη έκφραση της επιθυμίας και των τριών να παίξουν μπαλίτσα.

Καμία σχέση, δηλαδή, με την περίπτωση που ένας/μία M/D/T αναγκάζει τον/την s/b να συμμετέχει κατ'εντολή. Σόρρυ παιδιά. Το καταλαβαίνω οτι οι περισσότεροι σ'αυτό το χώρο αρμενίζετε, αλλά το πάω αλλού.

Οι προσωπικές μου εμπειρίες είναι λιγοστές. Μια φορά μόνο, φοιτητόπουλο, βρέθηκα στο δωμάτιό μου στην εστία με δύο πιωμένες δίδυμες απ'τις Μαλδίβες. Ήταν αδύνατες και οι δύο σα στέκες, μαυριδερές, με πεταχτά κωλαράκια και ρόγες σα γομολάστιχες από μολύβια. Μ'έχει στοιχειώσει το γεγονός, το έχω σκεφτεί αυνανιζόμενος εκατοντάδες φορές τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ίσως τέτοια τυχερά να συμβαίνουν μόνο όταν είσαι 20 χρονών, βέβαια, και το μεγαλύτερο πρόβλημά σου είναι οτι δεν είσαι καλά προετοιμασμένος για την εξεταστική.

Τέλος πάντων. Οι δικές σας εμπειρίες; Οι δικές σας απόψεις; Ποιοι / ποιες από εσάς το έχουν δοκιμάσει, ποιοι / ποιες το έχουν ψηλά στη λίστα των πραγμάτων που πρέπει να κάνουν πριν πεθάνουν;

Μια απ'αυτές τις μέρες, σε κάποιο άλλο thread, θα θέσω ανάλογες ερωτήσεις και για τα όργια. Εξάδες, δηλαδή. Οχτάδες. Και βάλε. Προς το παρόν σας εύχομαι καλό βράδυ και καλή εβδομάδα.

2. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Πιάνο, τύμπανα, μπάσο: αρμονία για τρεις

Τριπλέτα συσταρισμένη ή ευκαιριακή; Από το δεύτερο ξέρω, από το πρώτο μόνο σε πλαίσιο D/s.

ΥΓ. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχρεώσει κανείς άτομο να κάνει κάτι που πραγματικά δεν θέλει ...  

3. Rene Laennec

Rene Laennec Αρμενιστής

Και οι δύο μου κάνουν. Αρκεί να γουστάρουν όλοι.

Βλασφημία! Βλασφημία! Μας λες δηλαδή οτι ακόμα και οι M/D είναι υποχρεωμένοι να καλλιεργήσουν την πειθώ; Χμμμμ... πόρτα τρελοκομείου ανοιχτή.  

4. gaby

gaby Guest

Σύμφωνοι   Όμως, άλλο το να άλλο τ άλλο  

Απλά πράγματα, ή το έχει κανείς ή δεν το έχει. Αν δεν το έχει, όσο και να υποταχτεί το "install" δεν πιάνει ...