Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πιθανές αιτίες αίτησης αποδέσμευσης, αιτιολόγησή τους, δυσκολίες στη λήψη της απόφασης αίτησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος melted sugar, στις 13 Ιουνίου 2019.

1. espimain

espimain Contributor

Εγώ είπα ότι δεν είναι γκόμενος.
    Δεν έχω το δικαίωμα;

2. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Τιμά = πληρώνει το κόστος των επιλογών / δεσμεύσεών του, ισχύει ένθεν κακείθεν. Κάτι αντίστοιχο με τον ανάληψη ευθύνης.

Ποιο είναι το κόστος της επιλογής να αναλάβει κάποιος την ευθύνη κάποιου άλλου; Την ευθύνη ν' αποφασίζει γι αυτόν αντ' αυτού;

3. Κοίτα, δε με χαλάει η συζήτηση, ακόμη κι αν άρχισε χωρίς πρόθεση εκ μέρους μου.
    Τα άρπαγματα δεν είναι του γούστου μου λολ

4. katerina

katerina Regular Member

Tι εννοεις δεσμευεται να κανει οτι θελει??

5. Ελεύθερα  

6. Μεγάλο κι επίπονο θα έλεγα. Ειδικά όταν είναι συνειδητό.

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ασχοληθήκαμε πρόσφατα με αυτό, το μέλος είναι καινούργιο. Ζήτησες μια υποχρέωση και σου την ανέφερα.

Και ένα κωλόπαιδο από κ αρχίζει (κυκλοφορούν πολλά και δεν εννοώ εσένα)το ίδιο δεσμεύεται να κάνει : ότι θέλει. Να απαιτεί όχι, πες μου όμως έναν λόγο όταν ο Κ της λέει "εμπιστεύσου με" να μην το θεωρήσει αυτονόητο, ή μήπως δεν το λέει και κάνω λάθος

8. espimain

espimain Contributor

Ότι δεν δεσμεύεται για τίποτε.
    "Κυρίαρχος δεσμώτης" δεν νοείται.

9. Εύκολα παρεξηγήσιμο.

10. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Όντως και το νήμα δίνει την ευκαιρία να αναλυθεί. Η ανάλυση βοηθάει στον να αποφεύγονται λάθος εντυπώσεις, να προσδιορίζονται ποιες προσδοκίες είναι ρεαλιστικές και έχουν βάση και ποιες όχι και γιατί.

11. espimain

espimain Contributor

Κάνεις λάθος.

12. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Προς όλους... ψυχραιμία!

Ο Κ, όντως, δεν είναι γκόμενος. Δεσμεύεται όμως για πολύ περισσότερα από έναν γκόμενο...

Ο Κ δεν έχει υποχρεώσεις. Στην ασυμμετρία, ναι!
    Στην διαφύλαξη της περιουσίας του, της υ ή σ? Την σωματική της ακεραιότητα? Να μην... καταστρέψει μια ολόκληρη ζωή που έχει -αυτοβούλως- πάρει επ' ώμου???

Τα safeword, την φροντίδα, τα... πάντα τα έχουμε ξαναπεί, ναι.
    Το ότι μιλάμε για αυτά ΔΕΝ σημαίνει πως τα αναμασάμε. Αυτές είναι οι συζητήσεις που πρέπει να γίνονται γιατί οι άνθρωποι (εν συνόλω) και τα δεδομένα αλλάζουν. Δεν θα αλλάξουμε τις αρχές μας, αλλά συζητάμε για να αναπροσαρμόζουμε (και να... υπενθυμίζουμε)

Τέλος, ο καθένας μπορεί να κρίνει συμπεριφορές και απόψεις.
    Ας μην κρίνουμε... ερωτήσεις. Ο καθένας -ανεξαρτήτως status- δικαιούται να ρωτήσει το οτιδήποτε.
    Και δικαιούται να πάρει απαντήσεις και κυρίως να μην... κριθεί για την ερώτηση!