Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πιστεύετε ότι είναι taboo για μια γυναίκα να δείχνει σε έναν άντρα ότι είναι κυρίαρχη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος pistos93, στις 12 Φεβρουαρίου 2021.

1. pistos93

pistos93 New Member

Για να κάνω την ερώτηση πιο κατανοητή, ως υποτακτικός δεν έχω καταφέρει ποτέ να γνωρίσω κυρίαρχες εκτός μέσω του διαδικτύου. Στο διαδίκτυο χάρη στην ανωνυμία μπορούμε να δούμε αν ταιριάζουμε σε βασικά θέματα με κάποιον/κάποια πριν αποκαλυφθεί η ταυτότητα μας και γι αυτό γίνονται όλα πιο εύκολα.

Αναρωτιέμαι όμως πολλές φορές αν θα μπορούσα να αναγνωρίσω κάποια κυρίαρχη στον έξω κόσμο. Και αυτό το λέω διότι οι κυρίαρχες που γνώρισα έξω ήταν φυσιολογικές γυναίκες που χάνονταν μέσα στο πλήθος. Κυκλοφορούν ανάμεσα μας που λένε   . Μόνο μέσω της κουβέντας και συζητώντας στοχευμένα καταλάβαινε κανείς τα θέλω τους. Συζητώντας μαζί τους έμαθα ότι είναι πρόβλημα και για τις ίδιες να δείξουν τα θέλω τους σε έναν άντρα και πολλές φορές καταπιέζονται σε σχέσεις vanilla.

Θεωρείτε ότι αυτό συμβαίνει λόγω στερεοτύπων? Τι σημάδια θα μπορούσε να δώσει μία κυρίαρχη? Απευθυνόμενος στις κυρίαρχες, στις σχέσεις που ξεκίνησαν ως βανίλα, τι σημάδια δείξατε ή τι τεχνικές χρησιμοποιήσατε προκειμένου να στρέψετε το παιχνίδι εκεί που σας αρέσει? Εν τέλη αντιμετωπίσατε ποτέ ή αντιμετωπίζετε την κυριαρχικότητα σας ως taboo λόγω των στερεοτύπων που θέλουν τον άντρα κυρίαρχο?

Ως άντρας υποτακτικός γενικά δεν νιώθω άνετα να μοιράζομαι με καμία γυναίκα που γνωρίζω στον έξω κόσμο τα θέλω μου. Όταν το κάνω όμως, παρουσιάζω τον εαυτό μου ως switch προκειμένου να δω αν υπάρχει ελπίδα για κάτι περισσότερο απο βανίλα. Και εδώ που τα λέμε, ποτέ δεν στάθηκα τυχερός.
    Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά παραδέχομαι ότι η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή.

Θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις σας.

2. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Εγώ θα πω ότι το να παρουσιάζεις κάτι το οποίο δεν είσαι δεν έχει καλά αποτελέσματα. Οπότε, είτε εντός είτε εκτός χώρου, να είστε πάντα ο εαυτός σας.  

3. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Ακριβώς, γενικότερα, για status, κατάσταση, ιδεολογία...
    και η προσποίηση, βρωμάει .

4. p0ltergeist

Και κουράζει θα προσθέσω   για πόσο καιρό μπορεί κανείς να προσποιείται άλλωστε... Οπότε καλύτερα Εκείνη που θα επιλέξει να αναλάβει κάποιον, να ξέρει εξ αρχής ποιος είναι αυτός ο κάποιος

5. -Volt-

-Volt- Contributor

6. pistos93

pistos93 New Member

Δεν είπα ότι προσποιούμαι για καιρό. Παρουσιάζω τον εαυτό μου ως switch για να δω αν υπάρχει πιθανότητα το άτομο που έχω απέναντι μου είναι κάτι παραπάνω από βανίλια. Πέρα απ αυτό μη μου πείτε ότι όλοι όσοι είστε στο χώρο δεν έχετε μπλέξει ποτέ σε βανίλια κατάσταση ώσπου καταλάβατε ότι δε μπορείτε να περιορίζεστε. Όλοι λίγο πολύ έχουμε προσποιηθεί στο παρελθόν.

Ας μην πιανόμαστε από τις λέξεις. Εννοούσα απλά ότι δεν κάνουν μπαμ. Και ας μη ξαναπιαστούμε απ τις λέξεις. Δεν περιμένω να δω δερμάτινα και λατέξ και μαστίγια έξω στο δρόμο. Εννοώ ότι και με μια κουβέντα απλή δε φαινόταν. Όπως είπα μόνο συζητώντας στοχευμένα αποκαλυπτόταν η κυριαρχική φύση.

7. p0ltergeist

Όλοι μας είχαμε βανιλα σχέσεις. Δε σας επιπλήττω, μια πρόταση/προτροπή ήταν. Αν παρουσιάσετε αρχικά τον εαυτό σας σαν σουιτς, πολύ πιθανό ακόμα και να υπάρχει κινκι διάθεση από την άλλη πλευρά, να υπάρχει σε αυτό που παρουσιάσατε αρχικά. Δλδ να θέλει να είστε εσείς το Κ της σχέσης. Κάτι που από ότι λέτε εσείς ο ίδιος, δεν υποστηρίζετε. Άρα και πάλι δε θα φτουρισει η σχέση.

Και μία συμβουλή όσον αφορά την παραμονή σας εδώ, επειδή καλώς ή κακώς με λέξεις και κυρίως γραπτό λόγο επικοινωνούμε, προσπαθήστε να δίνετε περισσότερη προσοχή σε λέξεις/φράσεις που χρησιμοποιείτε. Φιλικά πάντα και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης  

8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παρουσιάζεις τον εαυτό σου όπως πραγματικά είναι, σπαταλώντας έτσι τόσο το δικό σου χρόνο όσο και το χρόνο της άλλης.

Last edited: 13 Φεβρουαρίου 2021
  9. sapfw

sapfw out of order Contributor

off topic true story:
    προ αμνημονεύτων ετών, έχει κανονίσει συνάντηση το παρεάκι εδώ στη Θεσσαλονίκη και περιμένουμε το παρεάκι από την Αθήνα (όλοι του χώρου)... το πλάνο ήταν αρχικά φαγητό στην Αριστοτέλους, μετά καφέ και μετά κλπ κλπ... η μέρα ήταν υπέροχα ηλιόλουστη, καθόμαστε σε τραπέζι έξω, ως οικοδεσπότες πήγαμε πρώτοι στο μαγαζί και περιμένουμε να έρθουν οι φίλοι από Αθήνα... σημειωτέον, είμαστε όλοι φυσιολογικά ντυμένοι, τίποτα φετιχιστικό, έτσι κι αλλιώς η έξοδος ήταν κοινωνική σε πρώτη φάση... και σκάει μύτη η παρέα από Αθήνα... βλέπουμε 5-6 άτομα να διαβαίνουν την πλατεία* με επικεφαλή γνωστή Mistress ντυμένη με λάτεξ και δερμάτινα, ψηλοτάκουνες overknee μπότες και καπέλο τύπου old guard... δεν ξέραμε πού να κρυφτούμε

*Σάββατο μεσημέρι στην Αριστοτέλους γίνεται το αδιαχώρητο με οικογένειες και παιδάκια που παίζουν αλλά και διάφορους άλλους που πίνουν τον καφέ τους μετά τα ψώνια

10. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

E, αν ήταν προ αμνημονεύτων, θα ήταν η αξιομνημόνευτη! (Γιατί, νομίζεις εμείς δεν πάθαμε τέτοια...)

11. -Volt-

-Volt- Contributor

Κι ίσως δε δεις ποτέ και πουθενά.

define στοχευμένα.

12. eteros

eteros Regular Member

Κυριαρχη που
    Θα σου πω μια ιστορία μια φορά και ένα καιρό γνωρίζω τη γυναίκα μου και κανου,ε σχέση και συζούμε κτλ Εγω θεωρούσα τον εαυτό μου υ by nature αλλα δεν ξέρω πως κατάφερα με καποιο τρόπο να ξεκολλήσω από όλη αυτή τη φάση. Πρεπει επίσης να αναφέρω πως στη γυναίκα μου δεν είπα τίποτα για όλα αυτά βανιλλα δηλαδή.
    Ενα βράδυ βλέπουμε τηλεόραση και βλέπουμε ένα τύπο στη τηλεόραση και μου λέει θα σου πω μαι ιστορία. Κάποτε ήμασταν μια παρέα 4 άτομα δυο γυναίκες και δύο άνδρες ο ένας άνδρας ήταν αδερφός αυτουνού που βλέπεις τώρα στη τηλεόραση και ο άλλος μου λέει ήταν το σκουπίδι έτσι τον έλεγαν. Το τι ξύλο και τι ταπείνωση και εξευτελισμό, είχα ρίξει σε αυτό το σκουπίδι μαζί με την άλλη γυναίκα και στον αδερφό του τύπου που βλέπαμε δεν λέγεται μου λέει. Ηταν οι σκλάβοι μας και τους κάναμε ότι θέλαμε.

Ξέρεις πότε τα έμαθα αυτά από την γυναίκα μου μετά από σχέση 8 μηνών και για τελείως τυχαίο λόγο, αλλιώς δεν θα το ήξερα γιατί δεν την ειχα ρωτήσει ποτέ για πρώην αυτή στη διάρκεια μου τα είπε.

Δηλαδή έχω κάποια η οποια γνωρίζει τι είναι το BDSM εδώ και αρκετά χρόνια γιατί είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια και δεν το ήξερα, το έμαθα τυχαία και δεν είχε βγάλει ποτέ δείγματα Κ σε μένα δεν μου επέβαλλε ποτέ κάτι με το έτσι θέλω πουθενά ούτε στο σεξ ούτε πουθενά.

Και να σου πω και κάτι άλλο δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνω σέσσιον μαζί της ούτε εκείνη να μου κάνει κάτι ανάλογο απλώς της είπα πως κάποτε ήμουν έτσι και με θεωρώ έτσι απλώς πλέον το έχω αποβάλλει από μέσα μου και δεν το αποζητω.

Υ Γ Η άλλη ήταν καθηγήτρια ισπανικών και το γράφω επίτηδες εδώ μέσα γιατι ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να είναι μέλος να διαβάσει την ιστορία και να τα γράψει και πιο αναλυτικά.