Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πιστεύετε ότι είναι taboo για μια γυναίκα να δείχνει σε έναν άντρα ότι είναι κυρίαρχη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος pistos93, στις 12 Φεβρουαρίου 2021.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Περισσότερο πονάει αυτός που μπορεί να τα κάνει όλα περισσότερο.

2. karamel

karamel Don't bother! I won't.

γιατί βρε αγάπη; αφού παίζει και το συναίσθημα...είναι μόνο θέμα "μπορώ", δεν είναι θέμα "νιώθω;"

3. margarita_nikolayevna

Είναι θέμα capacity  
    Σε όλα τα επίπεδα  

4. karamel

οκ άλλη οπτική θα την μελετήσω...θα ήθελα να μου το εξηγήσεις περισσότερο αλλά δεν θέλω να σε κουράσω

5. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

..........
    έχω δώσει ακριβώς το ίδιο παράδειγμα σε φίλη μου πριν μήνες,για την απώλεια.Είχα πει επιπλέον την συνήθεια και την ανάμνηση του χεριού,σα να υπάρχει η σκιά του χεριού χωρίς όμως να είναι εκεί το χέρι.

6. margarita_nikolayevna

Ένας άνθρωπος που αντέχει περισσότερο, μπορεί να δεχτεί και περισσότερο πόνο. Δεν σημαίνει ότι ο πόνος του είναι λιγότερος, σημαίνει ότι αντέχει περισσότερο.
    Ένας άνθρωπος με υψηλές αντοχές, έχει όλα τα maxima υψηλότερα από κάποιον με μικρότερες αντοχές. Θετικά και αρνητικά.
    Ευθραυστότητα και ευαισθησία δεν είναι το ίδιο πράγμα.  

7. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Να και η απόδειξη γιατί ευδοκιμεί το λαϊκοσκυλοωπαώπατις στο Ρομέικο (με ο εδώ).
    Βαθειαί αι ρίζαι, παρά τα αντιθέτως θρυλλούμενα...
    Εντός, εκτός, μέσα, όξω και επί ταυτά, ξαναώπα η καρντιά μου η σορόπα...

8. karamel

μ...πολύ ενδιαφέρουσα άποψη...επιφυλάσσομαι γιατί παράλληλα δουλεύω κιόλας (πως να περάσει και αυτή η νύχτα...). Έλα τελευταία ερώτηση δεν θα σε ξαναζαλίσω αλλά τα αποδίδεις σε Κ/υ αυτά; πχ. με τον Κ να έχει περισσότερες αντοχές/capacity ίσως εκ θέσεως ή όχι;

9. karamel

Ε τι να κάνουμε κύριε Καντ μου είμαστε και συναισθηματικά κορίτσια...τώρα αν θέλετε να με κοροϊδέψετε, δεν θα θυμώσω, άντε κάντε το.

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

@karamel

Καθολική διαπίστωση είναι. Το πώς εκλαμβάνεται αδιάφορον, ας είναι καλά το αφήγημα του καθενού, που αρχίζει πάντα με το "πιστεύω σε"! Επίσης διαπίστωση, επίσης εκ των πραγμάτων αδιάφορον...

11. karamel

μάλιστα...ωραία είναι η απάντηση σας, θα την κρατήσω...μπορεί και να χρειαστεί...

12. margarita_nikolayevna

Σαφώς  
    Εκ του capacity έχει την θέση