Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληγώνω , πληγώνεις ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Miss_kitten, στις 27 Ιουλίου 2009.

Tags:
  1. Babylon

Babylon Regular Member

Μα είναι self explanatory.

Πληγώνομαι για έναν Χ λόγο. Το να πληγωθώ επειδή πλήγωσα κάποιον άλλο μπορεί να είναι ο Χ λόγος. Δεν είναι απαραίτητο να πληγωθείς όταν πληγώνεις, αλλά όταν πληγώνεσαι, σίγουρα πληγώνεσαι.

Μάλλον η ερώτηση σου, είναι αν πληγώνεσαι περισσότερο όταν κάποιος σου προκαλεί πόνο (γιατί σε παράτησε, γιατί σου φέρθηκε άσχημα) ή όταν πληγώνεις εσύ τον άλλο και νιώθεις πόνο από τύψεις και ενοχικότητα ή επειδή είσαι τόσο φοβερά μεγαλόψυχος. Η απάντηση είναι διαφορετική, ανάλογα με το τι άτομο είσαι. Ενοχικός ή drama queen;(drama queen=κάποιος που θυματοποιεί τον εαυτό του διαρκώς).

Εγώ είμαι ενοχική απ'τη μια, οπότε νιώθω σκατά όταν πληγώνω, αλλά έχω και μια σειρά από άλλα συμπλέγματα (βλ. φοβία εγκατάλειψης κ.λ.π) οπότε όταν με πληγώνουν πάλι σκατά νιώθω. Δεν μπορώ να το συγκρίνω, είναι άλλου είδους σκατά, αλλά σκατά παραμένουν και τα δύο.

Συμπέρασμα: καλύτερα ούτε να πληγώνεσαι, ούτε να πληγώνεις.

2. Syrah

Syrah Contributor

Τα παραπάνω ταυτολογικά (Ζήτω ο προτασιακός λογισμός!) συνεπάγονται (ή ορθότερα προαπαιτούν) ότι έχεις πληγωθεί.

Αν πληγώνεις κάποιον για να τον εκδικηθείς, σημαίνει ότι έχεις θεωρήσει πως νωρίτερα σε πόνεσε. Αν πληγώνεις κάποιον που δεν σε είχε νωρίτερα πληγώσει, πονάς από τις τύψεις.

Αν δεν είχα καταλήξει στο ότι τον πόνο για να τον δώσεις πρέπει να τον έχεις, δεν θα είχα σπαταλήσει τόση φαιά ουσία για να αναζητήσω αυτό που -χωρίς να το αντιλαμβάνομαι- με ενοχλεί...