Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 27 Ιουλίου 2006.

  1. anasia

    anasia Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?


    Ρωτας ...

    το παθος ποσο κοστολογειται ?

    το οποιο '' παθος '' για μενα μπορει να κοστολογηθει ,
    το θεμα ειναι ... το bdsm ειναι μονο πάθος ?

    Θα συμφωνήσω με τον Κύριο LordDragonal ,
    πως αυτό δεν είναι υποταγή αλλά kinky sex game,
    οπου το kinky στοιχειο έχει bdsm αναφορες και πρακτικες.

    Εκεί βέβαια μπαίνουν και οι ερωτήσεις που προανέφερα σε σχέση με το αντίτιμο
    και με το αν τελικά αυτός που πληρώνει είναι όντως slave .
     
  2. Ελλάδα

    Ελλάδα New Member

    Θα θέλατε να μας πείτε Kα SM_Art_Lady περισσότερα για το πως είναι αυτοί οι <Master> ανήκουν στο BDSM ή είναι PLAYERS?
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    ...τόσο απλά.
    Οι όροι Μαστερ. μιστρες επίσης δεν βλέπω να έχουν θέση σαν ορισμοί όταν αναφερόμαστε στο pro, είναι ορισμοί που χρησιμοποιούνται καταχρηστικά, ένας φιλοφρονητικός τίτλος, εκτός κι αν έτυχε να ασχολείται και στη πραγματική του ζωή με Ds, που και πάλι δεν το φέρνει μαζί του σε ένα σεσσιον της μιας ώρας.

    Προσωπικά, αν δεν ήμουν σε σχέση και ήθελα να απολαύσω ένα Sm session, θα προτιμούσα ένα επαγγελματία, παρά να ψάχνομαι και να αναλώνω χρόνο και ενέργεια και αχρείαστες συζητήσεις με κάποιο που μπορεί να μου βγει και άχρηστος στην πράξη.
    Δεν είναι υποταγή, δεν έχει σχέση με την υποταγή. Είναι απλά ένα session στο οποίο είμαι bottom, τόσο απλά
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2006
  4. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Όπως πολύ σοφά λέει και η lara[E-p] άλλο pro και άλλο ζω μια ζωή Μ/ς .
    Η Αnasia σωστά αναρωτιέται αν είναι η δεν είναι σκλάβος κάποιος ο οποίος πληρώνει, και όχι φυσικά , δεν είναι . Δεν πληρώνεις την υποταγή , πληρώνεις για να ζήσεις μια φαντασίωση , ένα πάθος αλλά μέχρι εκεί και καμιά σχέση δεν έχει με το bdsm , και όλοι αυτοί που είναι pro καμιά σχέση επίσης δεν έχουν με το lifestyle . Μια δουλειά είναι όπως αυτή που κάνουν οι πουτάνες , καθόλου κατακριτέα από μέρους μου , αλλά μην συγχέουμε τώρα την πούτσα με την βούρτσα και μην βαφτίζουμε bdsm τα πάντα για να καλύψουμε και εδώ τα αυτονόητα .
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Θα επιθυμούσα να είσαι πιο φειδωλός στις εκφράσεις σου DarkSide και να προσεχείς τα λόγια σου να μη προσβάλουν άτομα που στην κυριολεξία δεν γνωρίζεις..

    Kανένας δεν είπε ότι η επίσκεψη σε μια Pro αντικαθιστά την σχέση D/s και φυσικά αυτό με βρίσκει σύμφωνη,
    Δημιουργεί όμως την ψευδαίσθηση και ικανοποιεί στο να βιωθεί αρκετά η ανάγκη της ύπαρξης της (Αυτό ισχύει για καλές και έμπειρες μόνο που σέβονται πραγματικά αυτήν τους την προσφορά)

    Λετε ότι δεν είναι σκλάβος αυτός που πληρώνει....τότε ακυρώνετε και όλο το σύστημα που μέσο αγγελιών, chat κλπ αναζητούν άτομα να ζήσουν την υποταγή μέσα από Κυρίαρχες που δεν γνωρίζουν η που απλά αυτοαποκαλούνται Mistress.

    Όσο για το αν έχουν κάποιες σχέση με το lifestyle άσε να έχω προσωπική άποψη. Όχι φυσικά όλες αλλά κάποιες έχουν και μάλιστα πολύ περισσότερο από μερικές που εδώ μέσα κραυγάζουν ΕΙΜΑΙ ΜISTRESS.

    Εγώ έχω να πω ότι ευτυχώς τελικά που υπάρχουν και οι Professional οι οποίες είτε εκπαιδεύοντας, είτε καθοδηγώντας, εκπληρώνουν φαντασιώσεις ατόμων που ούτε στο αιώνα τον αιώνων δεν θα είχανε ζήσει διαφορετικά.

    Οι Professional απλά έχουν το σθένος να πουν ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ενώ κάποιες άλλες όχι μόνο δεν το λενε αλλά μέσα από το Μistressiliki. τους απαιτούν (επαιτούν) και καταβροχθίζουν διάφορα εκμεταλλευόμενες την ανυπαρξία πραγματικών Κυρίαρχων γυναικών. (άλλες έχουν το όνομα και άλλες την χάρη)

    Τέλος καμία άσχημη κριτική δεν με αγγίζει και λειτουργώ συνειδησιακά ήσυχη γνωρίζοντας ότι είμαι για πολλούς το μονοπάτι που μπορεί να τους οδηγήσει στα υπέρτατα άκρα της φαντασίας τους και σε κόσμους που ποτέ δεν θα είχανε τολμήσει να φανταστούν ότι μπορούν να φτάσουν.

    Darkside παρόλο το δηλητήριο που χύνει η dark πλευρά σου εξακολουθώ να σε εκτιμώ.
    Απλά θα ήθελα ....θα ήθελα να προσπαθήσεις εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ σκληροί στις κριτικές σας να κατανοήσετε και κάποιους που έχουν άλλο τρόπο σκέψης, ιδιοσυγκρασίας, και ζωής.

    ....Με επισκέφθηκε πρόσφατα ένα παραπληγικό νεαρό άτομο....slave….γλυκύτατος ....και .... "η κόλαση είναι ο δρόμος για τον παράδεισο"...του είπα ....."μάλιστα Κυρία" είπε .....έζησε....όλα τα έζησε.....έφυγε παίρνοντας μαζί του το φως του παραδείσου, του δικού του παραδείσου .....
    Βρίσκετε ανάμεσα μας .... τους χαιρετισμούς Μου....
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Έχω βαρεθεί να είμαι αιρετικός, αλλά αυτή τη φορά θα συγκρατηθώ.

    Θα πω μόνο πως η μεσολάβηση του χρήματος μπορεί να δρα καταλυτικά στην απελευθέρωση του ατόμου και την έκφραση πραγμάτων που αλλιώς δε μπορεί να τα εκφράσει.
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Eυχαριστω αγαπημένε Μου KyriosG....είναι και αυτό μέσα στους λόγους η καλύτερα ένας από αυτούς.
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Με τρωει ο....  

    Ο Δημοσθένης στον Κατά Νεαίρας λόγο του λέγει: «Τας μεν γαρ εταίρας ηδονής ένεκεν έχομεν, τας δε παλλακάς της καθ' ημέραν θεραπείας του σώματος, τας δε γυναίκας του παιδοποιείσθαι γνησίως και των ένδον φύλακα πιστήν έχειν».

    YΓ. Ασφαλώς Εύα - είναι ένας από τους λόγους και δεν ισχύει για όλα τα άτομα στον ίδιο βαθμό  
     
  9. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Έγραψα ότι οι pro δεν έχουν καμιά σχέση με το lifestyle , αλλά τους εκτιμώ και σωστά κάνουν που υπάρχουν , λειτούργημα κάνουν όπως και οι πουτάνες και μόνη σου έφερες παράδειγμα για το νεαρό παραπληγικό άτομο που σε επισκέφθηκε. Γιατί είναι κακό αυτό που έγραψα ? δεν είναι έτσι ?
    Δεν έχω καταλάβει γιατί και που χύνω δηλητήριο όπως λες .
    Οι pro είναι lifestyle’s και οι άνθρωποι που πληρώνουν έχουν να κάνουν με το bdsm ?
    Αν διαφωνούμε κάπου είναι εδώ και μόνο .


    ( Kανένας δεν είπε ότι η επίσκεψη σε μια Pro αντικαθιστά την σχέση D/s και φυσικά αυτό με βρίσκει σύμφωνη,
    Δημιουργεί όμως την ψευδαίσθηση και ικανοποιεί στο να βιωθεί αρκετά η ανάγκη της ύπαρξης της (Αυτό ισχύει για καλές και έμπειρες μόνο που σέβονται πραγματικά αυτήν τους την προσφορά)


    Αυτό έγραψα και εγώ '' πληρώνεις για να ζήσεις μια φαντασίωση , ένα πάθος '' , μια ψευδαίσθηση όπως λες και εσύ πολύ σωστά .


    ( Λετε ότι δεν είναι σκλάβος αυτός που πληρώνει....τότε ακυρώνετε και όλο το σύστημα που μέσο αγγελιών, chat κλπ αναζητούν άτομα να ζήσουν την υποταγή μέσα από Κυρίαρχες που δεν γνωρίζουν η που απλά αυτοαποκαλούνται Mistress. )

    Δεν μπορώ να ακυρώσω κάτι που δεν πιστεύω SM_Art_Lady.


    ( Εγώ έχω να πω ότι ευτυχώς τελικά που υπάρχουν και οι Professional οι οποίες είτε εκπαιδεύοντας, είτε καθοδηγώντας, εκπληρώνουν φαντασιώσεις ατόμων που ούτε στο αιώνα τον αιώνων δεν θα είχανε ζήσει διαφορετικά. )

    Και εδω συμφωνούμε απόλυτα !


    ( Τέλος καμία άσχημη κριτική δεν με αγγίζει και λειτουργώ συνειδησιακά ήσυχη γνωρίζοντας ότι είμαι για πολλούς το μονοπάτι που μπορεί να τους οδηγήσει στα υπέρτατα άκρα της φαντασίας τους και σε κόσμους που ποτέ δεν θα είχανε τολμήσει να φανταστούν ότι μπορούν να φτάσουν. )


    Πίστεψε με καμιά κρητική δεν έκανα σε σένα και κανέναν τέτοιο σκοπό δεν είχα . Την γνώμη μου έγραψα όμως και όπως σέβομαι εγώ την δουλειά σου παρακαλώ πολύ να σεβαστείς και εσύ τις απόψεις μου , οι οποίες από ότι είδες δεν διαφέρουν και πολύ από τις δικές σου .


    Υ.Γ
    Αμοιβαία επισης τα αισθηματα !
     
  10. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    Και εγώ διαφωνώ στο ότι δεν είναι σκλάβος αυτός που πληρώνει. Με την ίδια λογική και οι Dommes δεν είναι Dommes αφού πρέπει να έχουν δούλους για να είναι Dommes άρα εξαρτούνται απο αυτούς.

    Όλοι είμαστε σκλάβοι της φύσης αυτό ξέρω εγώ, όποιος θέλει να αποδείξει το αντίθετο ας πάει να αγιάσει...
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Δεν συμφωνώ πως δεν μπορεί να είναι σκλάβος αυτός που πληρώνει. Κι εγώ σκλάβα είμαι, αυτό δεν αλλάζει αν επιλέξω, επειδή έχω κάποιες ανάγκες να τις καλύψω με ένα επαγγελματία, για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω.
    Απλά όταν είπα πως στο συγκεκριμένο ο ρόλος μου είναι αυτός του Bottom σ΄ένα session, επειδη δεν υπαρχει σχεση διαρκείας. Και τους όρους Master/slave τους αντιλαμβάνομαι σαν ορισμούς μιας σχέσης που περιλαμβάνει όλα όσα κατά καιρούς συζητάμε, αλλα αν δεν ήμουν ή αλγολάγνος ή υποτακτικός ή σκλάβος και δεν τα απολάμβανα, μόνο σαν εμπειρία θα μπορούσα να το δοκιμάσω σαν πρώτη φορά κι από κει και πέρα αν μου αρέσει και πάλι μπαίνω στην κατηγορία του αλγολάγνου, για πιο λόγο να πήγαινα σε pro?
    Πάω ακριβώς επειδή έχω κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες.
    Πέρα απ΄ αυτή τη διευκρίνηση θα πω, πως συμφωνώ με την SM_Art_Lady,
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2006
  12. Mistress_Despoina

    Mistress_Despoina Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Δεν θα απαντήσω σε κανένα ξεχωριστά στο θέμα αυτό.
    Διαβάζοντας όλες τις απορίες, τις απόψεις και τις θέσεις σας απαντώ:
    Φυσικά και μια Pro τους σκλάβους Της τους λατρεύει διοτι την κάνουν να περνάει καλά για όση ώρα διαρκεί το session και όχι μόνο.

    Όταν ένα άτομο πληρώσει για να βγάλει την υποτακτική του πλευρά…αισθάνεται αυτόματα ότι έχει εξασφαλίσει τα στεγανά αυτά ώστε να βιώσει την υποταγή και ότι άλλο περιέχετε μέσα σε αυτήν με ασφάλεια, λογική και φυσικά συναίνεση. Δεν θα ρισκάρει ούτε την κοινωνική του θέση λόγο των κοινωνικών προκαταλήψεων, δεν ρισκάρει να μάθει κανένας από το περιβάλλον του τις πεποιθήσεις του, αλλά ούτε και ρισκάρει να διαλύσει την οικογένεια του.

    Με την εμπειρία που έχω μέσα σε αυτό τον χώρο 15 ολόκληρα χρόνια μπορώ να σας βεβαιώσω ότι υπάρχουν και πολλά άτομα που ντρέπονται και έχουν ενοχές γι αυτά που νιώθουν και φαντασιώνοντε. Αυτό όμως δεν τους κάνει λιγότερο σκλάβους από τους άλλους.

    Για το ερώτημα που τέθηκε για το "τι είναι BDSM" απαντώ ότι είναι όλα αυτά που είπατε και άλλα που δεν είπατε και που μπορεί και να μη φαντάζεστε. Ο καθένας το βιώνει με τον δικό του τρόπο, αλλά με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση. Δηλαδή το ζει έντονα αυτός/η ο τυχερός /ή που είναι σε μια σχέση 24/7 αλλά και αυτός/ή που το ζει για μερικές ώρες.

    Καταλαβαίνω πολλούς από εσάς. Έχουν δει όμως πολλά τα μάτια μου. Έτσι μπορώ να βλέπω και να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Έχω ξεφύγει από την θεωρία και η πραγματικότητα πιστέψτε με απέχει.

    """Αυτός που πληρώνει κάποιους δάσκαλους για να μάθει μουσική σε κάποιο ωδείο δεν έχει μέσα του μουσικές αναζητήσεις και ανησυχίες?
    Αποκλείεται γι αυτόν άραγε να είναι η μουσική τρόπος ζωής?"""