Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 27 Ιουλίου 2006.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Σωστά.
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    αν επιτρεπεις,
    να συμπληρωσω πως μια μεριδα υποτακτικων νιωθουν ''πιο'' σκλαβοι οταν πληρωσουν παρα οταν το αναζητησουν αλλου...
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Κανείς βλέπω δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά -όχι με τον χουβαρντά σκλάβο ή κυρίαρχο που πληρώνει για ένα σέσσιον ένα επαγγελματία - αλλά με το τι είναι τελικά αυτός ο επαγγελματίας . Αν το κάνει μόνο για τα λεφτά σαφώς και δεν μας ενδιαφέρει . Το κάνει όμως μόνο για αυτά ; Μήπως η χρήση του χρήματος ( μορφή εξουσίας ) υποδηλώνει μια κυρίαρχη προσωπικότητα; Άρα του χώρου και άρα μας ενδιαφέρει ως πρόσωπο και ως χαρακτήρας .
    Είναι ηδονή να «πουλάς» επί χρήμασι την κυριαρχία . Είναι μόνο σεξ; Είναι κάτι άλλο; Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο μένει κάτι και στους δύο ;
    Είναι μηχανές σεξ ; Δονητές; Έχουν ψυχολογία κυριάρχου; Τι είναι τελικά αυτός ο επαγγελματίας;
     
  4. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Kαι μήπως ο Κυριαρχος τελικα σε αυτο το αλισβερίσι ειναι ο σκλάβος που πληρώνει ?
    συμπληρωνω στις πιο πάνω ερωτήσεις .
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Χάινριχ η απάντηση είναι απλή.

    Κανένας δε γίνεται καλός στη δουλειά του αν δεν την αγαπά. Και αυτή μου η απάντηση δεν είναι θεωρητική.

    Πιστεύω ότι αν γνωρίζαμε επαγγελματίες σε προσωπική βάση, εκτός δουλειάς, τότε θα είχαμε καλύτερο μέτρο των πραγμάτων και θα είμαστε πιο φειδωλοί στα κλισέ.

    Η επαγγελματίας δεν είναι σύζυγος, δεν είναι ερωμένη είναι κάτι άλλο. Είναι ο άνθρωπος που σου επιτρέπει την ερωτική έκφραση στο τώρα, χωρίς αύριο, χωρίς επενδύσεις και σχεσιακά χρεόγραφα . Αυτό το χωρίς αύριο, άλλους τους τρομάζει κι άλλους τους απελευθερώνει. Υπάρχουν πολλοί που δεν πάνε από έλλειψη. Αυτοί δεν πληρώνουν το κορμί – το απελευθερωτικό «τώρα» πληρώνουν. Σαν το θέατρο που εξυψώνει κι όταν πέσει η αυλαία μένει μόνο μια αίσθηση – τίποτα απτό. Και η καλή επαγγελματίας σκηνοθετεί την παράξενη μαγική στιγμή μπροστά στο κοινό της που είναι συγχρόνως και οι ηθοποιοί της. Και γίνεται πιο σοφή κι ας είναι αμόρφωτη. Δεν είναι όλες έτσι. Φυσικά όχι. Αλλά δεν είναι και λίγες.

    Αυτοί που δεν τα πιάνουν αυτά, αυτοί που τα μπερδεύουν, αυτοί που βλέπουν «αύριο» είναι τα εκούσια θύματα. Αυτοί «καψουρεύονται» τις επαγγελματίες και πληρώνουν αδρά. Τι πληρώνουν? Τον έρωτά τους? Όχι. Το στοίχημα που έχουν βάλει με τον εαυτό τους πως «ακόμα κι οι πόρνες τους ερωτεύονται». Αυτό πληρώνουν. Εκεί οι πόρνες αποδεικνύουν το πόσο επαγγελματίες είναι και το πόσο ψηλά έχουν το έρωτα.

    Έτσι κι εμείς ας μην τα μπερδεύουμε. Η pro-Domme ή ο pro-Dom (γαμώτο γέρασα), δεν είναι Ms σχέση, δεν είναι 24/7. Είναι το θνησιγενές όνειρο που έχει κι αυτό την μεγάλη του αξία.
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2006
  6. savra

    savra Guest

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Για κάποιους που είναι κλειδωμένοι μέσα σε καβούκια και απλώς ψάχνουν τρόπο να βγουν από αυτό όμως ίσως είναι και αρχή έκφρασης. Θα σταθώ ΚύριεG στο ζω για το σήμερα vs ζω για το αύριο. Ίσως αναλόγως των περιστάσεων, πρέπει για να πιάσουμε την ζωή από τα κέρατα να ζήσουμε λίγο για το τώρα και όχι πάντα να σκεφτόμαστε το καταραμένο αύριο.
     
  7. gh_kai_ydwr

    gh_kai_ydwr Regular Member

    Τι είναι το BDSM; Μην είναι οι κάμποι, τα ψηλά βουνά;

    Οι περισσότεροι "παλιοί" στις Διαδικτυακές BDSM κοινοτητες, περάσαμε (έστω για βόλτα) από το soc.subculture.bondage-bdsm και τον πρόγονό του, το alt.sex.bondage. Εκεί οι moderators, αφου βαρέθηκαν να εξηγούν τα ίδια και τα ίδια, έγραψαν τα περίφημα FAQs. Διαβάστε τα! Προσέξτε ιδιαίτερα τις ερωτήσεις 1, 9 και 18 και σημειώστε πως οι συγγραφείς καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια να καταστήσουν σαφές οτι το BDSM περιλαμβάνει μια πολύ ευρεία γκάμα σχέσεων και πρακτικών και σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Δείτε την ερώτήση 25 που οι συγγραφείς ουσιαστικά αφήνουν αναπάντητη διοτι κρίνουν οτι δεν υπάρχει απάντηση. Γυρίστε στην ερώτηση 1 και παρατηρήστε την εκτεταμένη χρήση της λέξης παιχνίδι (game): "D&S is an erotic power game", "there's the sort of game described by S&M". (Ω! τι φρίκη! "Παιχνίδι" το lifestyle μας . Προσέξτε πως λίγο παρακάτω ο συγγραφέας διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί με λέξεις όπως play και πως περιγράφει και τις δύο όψεις αυτού του νομίσματος (Κύριος οίδε τι θα είχαν διαβάσει τα ματάκια του απο flames).

    Συμπερασματικά: Είναι προς όφελος μιας κοινότητας σαν κι αυτή εδώ, να αποδέχεται έναν ευρύ ορισμό του τι είναι BDSM και να μην καταφεύγει σε διαβαθμίσεις και αφορισμούς (η ίδια η δημιουργός αυτού του thread, εξόρισε το παιδί της στα Off-Topic, μόνο και μόνο επειδή ήθελε να αναφερθεί σε επαγγελματίες!). Και είναι πολύ πιο σοφό να ορίσεις το BDSM με βάση πρακτικές και συμπεριφορές παρα να χαθείς στα δύσβατα μονοπάτια του "τι είναι υποταγή".

    Για να γίνω τώρα λίγο πιο συγκεκριμένος:

    Και γιατί πρέπει να είναι ή το ένα ή το άλλο; Γιατι δεν μπορεί να αλλάζει για δύο διαφορετικούς ανθρώπους; Ή και για τον ίδιο άνθρωπο σε δύο διαφορετικές στιγμές της ζωής του;

    Λίγο αργότερα βέβαια διευκρινίζεις: (η υπογράμμιση δική μου)

    Sorry, αλλά η δική σου θεώρηση για το BDSM σε βοηθάει να καταλάβεις μόνο τον εαυτό σου. Σεβαστό αυτό, αλλά αν θες να καταλάβεις τους άλλους (π.χ. τι νιώθουν πηγαίνοντας στις πουτάνες) πρέπει να ψάξεις τι σημαίνει γι' αυτούς το BDSM.

    "Σε όποιον να 'ναι"; Ποιος σου είπε οτι οι πελάτες των επαγγελματιών δεν κάνουν επιλογές;
    Προσπαθείς να εκφυλίσεις αυτό που δε σου ταιριάζει για να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα κακομοιριάς που στην πραγματικότα μπορεί να υπάρχει μπορεί όμως και όχι. Αυτό που λές "σεξουαλικες πρακτικούλες" μπορεί να προκαλέσει γαμώ τις καύλες. Το γεύμα δεν είναι απαραίτητα σε φαστφουντάδικο, μπορεί να είναι σε gourmet εστιατόριο και κυρίως: Η υποταγή δεν έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια αλλά με την ένταση των ερεθισμάτων / αισθημάτων / συναισθημάτων.
    Καταλαβαίνω τη θέση σου και είμαι σίγουρος οτι κι εσύ καταλαβαίνεις τη δική μου, αλλά το να χρησιμοποιείς τεχνηέντως λέξεις για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα, δε σου αρμόζει.

    Αντιπαρέρχομαι, κατ' αρχήν, το προσβλητικό του ύφους και της επιλογής λέξεων και των δύο σας, για να ρωτήσω: Γιατί η ανάγκη ("χαρμάνα") δεν είναι μέρος της κυριαρχίας - υποταγής; Σε πόσες lifestyle σχέσεις ο Κυρίαρχος δεν εκμεταλλεύεται (με την καλή ή την κακή έννοια) τις ανάγκες του υποτακτικού για να τον εκπαιδεύσει και να τον υποτάξει; Απο τις σωματικές ανάγκες (απαγόρευση της χρήσης της τουαλέττας χωρίς άδεια), την ανάγκη για οργασμό μέχρι την ανάγκη για στοργή - υπάρχει χειρότερη τιμωρία απο το ψυχρό βλέμμα του Κυρίαρχου;


    Νομίζω πως την απάντηση την ξέρεις: Το πάθος δεν κοστολογείται γιατι δεν πουλιέται και δεν αγοράζεται. Το πάθος ή το κουβαλάς μέσα σου ή όχι. Αν πραγματικά το έχεις, θα το βγάλεις μολις σου δοθεί η ευκαιρία, ανεξάρτητα αν την ευκαιρία την αγόρασες . Δεν αγοράζεις το πάθος με μια Prodomme. Αγοράζεις το χρόνο της, την όποια εμπειρία της και πιθανώς το χώρο της και τα εργαλεία της.

    "Καθόλου κατακριτέα", αλλά τις παραλλήλισες με τις πουτάνες (δε σου πέρασε απο το μυαλό να τις παραλληλίσεις π.χ. με ηθοποιούς αν θεωρείς οτι παίζουν ένα ρόλο) και επίσης με τις πούτσες (ή τις βούρτσες - δε μου είναι σαφές). Αναρωτιέμαι τι θα έλεγες αν ήθελες να τις κατακρίνεις.

    Προσέξτε και την 100% unfair επιλογή λέξεων του Χάινριχ_φον_Κλάιστ:

    Ο πελάτης είναι "χουβαρντάς", πα' να πει αρχοντοχωριάτης, νεόπλουτος μαλάκας που σκορπάει τα λεφτά του - δε μας ενδιαφέρει. Αλλά ο επαγγελματίας, α, αυτός μας ενδιαφέρει, είναι πιθανώς κυρίαρχη προσωπικότητα. Αναρωτιέμαι μήπως η χρήση του χρήματος (μορφή εξουσίας) υποδηλώνει μια υποτακτική προσωπικότητα κι απο τη μεριά του πελάτη... Μπα, απλώς είναι χουβαρντάς!

    slave, με την ευρύτατα διαδεδομένη χρήση της λέξης στις Διαδικτυακές BDSM κοινότητες, σίγουρα δεν είναι. Υποτακτικός όμως είναι, γιατι απλούστατα νιώθει υποτακτικός.

    Το να πληρώνεις σου δίνει ενίοτε μια αίσθηση κυριαρχίας αλλά όχι πάντα. Διάολε, ακόμη και οι υδραυλικοί και οι ταξιτζηδες έχουν τον τρόπο να κυριαρχούν στους πελάτες που τους πληρώνουν. Η κυριαρχία και η υποταγή είναι κατ' αρχήν θέμα χαρακτήρων. Αν μιλάμε για μια φουκαριάρα πουτανίτσα που κάνει οτι μπορεί για τα φράγκα (που ακουμπάει στο "γραφείο") τότε ναι, ο πελάτης είναι ο κυρίαρχος. Αν μιλάμε για Prodomme που ξέρει τι κάνει και πως το κάνει, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

    Εξάλλου όπως είπε και ο Χάινριχ_φον_Κλάιστ, μπορείς να το δείς και ανάποδα: Αυτός που πληρώνει έχει την εξουσία που του δίνει το χρήμα, αλλά την παραδίδει (συνήθως στην αρχή του session). Όλο το νόημα του BDSM είναι το Power Exchange, έτσι δεν είναι;

    Τελειώνοντας (επιτέλoυς): Στατιστικά, εδω μέσα πρέπει να υπάρχουν πολλοί πελάτες επαγγελματιών. Προφανώς προτιμούν τη σιωπή. Αναρωτιέστε γιατί; Έχετε σκεφτεί πως νιώθουν οταν διαβάζουν λέξεις, φράσεις και απόψεις όπως: "χαρμάνηδες", "καλή κι η Παναγιώταινα", "αυτο δεν ειναι υποταγη, αλλα kinky sex game", "σεξουαλική πράξη ορισμένου χρόνου", "κλειδωμένοι μέσα σε καβούκια" κ.λπ; (Στο παρελθόν έχουν επίσης χαρακτηριστεί "μαλάκες" και "κορόιδα"!) Έχετε σκεφτεί οτι έτσι δημιουργείτε ένα περιθώριο μέσα στο περιθώριο, όταν ο βασικός στόχος κάθε κοινότητας σαν αυτή εδώ πρέπει να είναι κανένας να μη νιώθει περιθώριο;

    Υ.Γ. Γαμώτη, δυο ώρες γράφω κι έχω κι άλλα να πώ...
    Υ.Γ.2 Έκανα πολλά quote και μπορεί να τα μπέρδεψα και να απέδωσα λόγια άλλων σε άλλους. Αν έγινε αυτό, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Πέραν του ότι συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τα παραπάνω (η υπογράμμιση δική μου), το χρήμα μπορεί ναι να δώσει μια πολύ ισχυρή αίσθηση κυριαρχίας, που ουδεμία όμως σχέση έχει με το είδος της κυριαρχίας στην οποία αναφέρεται το bdsm στα πλαίσια ενός session αλλά και όχι μόνον, ας μου πει κάποιος πόσο κυρίαρχος αισθάνεται όταν πηγαίνει να πληρώσει την εφορία, το τέβε, το ικα, ή οτιδήποτε άλλο έχει συνηθίσει να εκλαμβάνει ως εξουσία (το γεγονός πως στις εν λόγω περιπτώσεις θα έπρεπε να επιβάλλεται να νοιώθει κυρίαρχος αποτελεί ένα άλλο ζήτημα).

    Όταν λοιπόν το υποτακτικό άτομο φθάσει στην πόρτα μιας ProDomme, βρίσκεται ήδη σε submissive mode και έστε σίγουροι πως το τελευταίο που σκέφτεται είναι "με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου", αλλά περισσότερο πως εκλαμβάνει το τίμημα ως αναγνώριση της τιμής που του γίνεται. Είναι καί αυτό μέσα στην διαδικασία της υλοποίησης φαντασιώσεων.

    Και, ας μην γελιόμαστε, το bdsm είναι πρωτίστως αυτό: υλοποίηση σε ελεγχόμενο περιβάλον του τρόπου που θα θέλαμε να ζούμε (άρα υλοποίηση φαντασιώσεων) που στην πορεία μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε τρόπο ζωής ή να περιοριστεί στα πλαίσια μιας (έστω πληρωμένης) σκηνής.
     
    Last edited: 29 Ιουλίου 2006
  9. Ελλάδα

    Ελλάδα New Member

    Αμα κάποιος θέλει τη συμβολική ελευθερία που δίνει η πληρωμή ας πληρώσει συμβολικά 5 ευρώ.
    Καλό το ζεστό παραδάκι στην τσέπη, παλιά το λέγαμε πορνεία άμα γίνεται για ν ανταλλάξουμε σεξ ή κάτι ανάλογο με λεφτά . Αλλαξε τίποτα απο τότε και δεν με ενημέρωσαν για να αλλάξω καριέρα στον ΟΗΕ; 
     
  10. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    Α εσύ είσαι πολυτελείας.
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Πάντα ρομαντική η Ελλάδα….
    Μακάρι ο ΟΗΕ να είχε την μακροβιότητα, την παγκοσμιότητα και την αποτελεσματικότητα του θεσμού της πορνείας. Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.

    Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν γράφω σε BDSM site όπου οι άνθρωποι έχουν κατ’ ελάχιστον αναγνωρίσει και αποδεχθεί τη δικιά τους ερωτική πλευρά (άρα έχουν μια αμυδρή εικόνα και για την ποικίλες ερωτικές πλευρές των άλλων).

    Γιατί το pro δεν είναι και αυτό BDSM? (Κανείς δεν είπε πως είναι Μs 24//7). Γιατί κάποιος που επιθυμεί τον εξευτελισμό ΚΑΙ πληρώνοντας θα πρέπει να απολογηθεί σ’ ένα BDSM site γι αυτή του την επιθυμία?

    Γιατί κάποιος που προσφέρει αυτή την πολύτιμη (για πολλούς) υπηρεσία (και ενδεχομένως του αρέσει πολύ αυτό που κάνει) θα πρέπει να απολογηθεί σ΄ ένα BDSM site για αυτή του τη δραστηριότητα?

    Μήπως έχουμε μπλέξει τις βούρτσες με τα πινελάκια ζωγραφικής?
     
    Last edited: 29 Ιουλίου 2006
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα επανέρθω σε ένα θέμα που είναι η πέπμτη ή έκτη ή δέκατη φορά που μπαίνει , δεν θυμάμαι πια . Το μόνο που ξέρω πια είναι ότι κουράστηκα να διαβάζω τις ίδιες αναλύσεις , τα ίδια συμπεράσματα και εκεί που νομίζω ότι έληξε να επανέρχεται ξανά από αλλού .
    Όχι δεν είμαι αντίθετος με τους επαγγελματίες . Προσφέρουν μεγάλο έργο , το έχουμε ξαναπεί . Το βασικό μειονέκτημα τους , είναι ο χρόνος που απαιτείται σε μία Bdsm σχέση . Δεν τον έχουν , άρα ακυρώνεται ο τυχόν προσδιορισμός τους ως Mistress , slave κτλ απέναντι στο πελάτη τους . Άλλο τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή . Αλλά σε μία μερικών ωρών παράσταση ; Είμαι σίγουρος ότι και οι ίδιοι θα μπορούσαν να παραδεχθούν ότι δεν προσφέρουν το ίδιο , που θα πρόσφεραν σε μία σχέση χρόνων , με ότι συνεπάγεται αυτό . Είναι η τελευταία φορά που μπήκα σε ένα τέτοιο thread και από εκεί και πέρα θα μπορούσαν πιστεύω οι mod να μαζέψουν το ποιοτικό υλικό από τα ανάλογα προηγούμενα και να το τοποθετήσουν κάπου , ώστε το κάθε νέο μέλος να μπαίνει και να μαθαίνει περί του συγκεκριμένου (Φιλική πρόταση , όχι παρατήρηση) .
    Όμορφα να κουράζετε...