Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 27 Ιουλίου 2006.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    " Το βασικό μειονέκτημα τους , είναι ο χρόνος που απαιτείται σε μία Bdsm σχέση . Δεν τον έχουν , άρα ακυρώνεται ο τυχόν προσδιορισμός τους ως Mistress , slave κτλ απέναντι στο πελάτη τους . "

    δεν θα συμφωνησω εδω . και αυτο διοτι στις συνεδριες αυτες , δεν υπαρχει συγκεκριμενο αποτελεσμα που πρεπει να επιτευχθει . Φανταζομαι (δεν εχω καμια πειρα) οτι ο/η σωστος επαγγελματιας θα προσπαθησει να ανιχνευσει τον πελατη του και να χρησιμοποιησει τον διαθεσιμο χρονο του το δυνατο αποδοτικοτερα . Φανταζομαι ακομα οτι ο/η σωστος επαγγελαματιας εχοντας δημιουργησει μια σφαιρικη εικονα των αναγκων του πελατη μπορει να συζητησει μαζι του σχετικα με την διαρκεια , την συχνοτητα και τα βηματα που θα γινονται καθε φορα .... Τωρα αν υπαρχουν καποιοι/ες "επαγγελματιες" που θεωρουν οτι τα εργαλεια τους ειναι ενα μαστιγιο ,ενα ζευγαρι χειροπεδες και μια συλογη στραπον και βαζουν κατω τον/την πελατη και μετα εκεινος ψαχνει να βρει μεικαπ-σοβα για να εμφανιστει δημοσιως ... ειναι θεμα πελατων να τους απομονωσουν στο περιθωριο... για να μην πω οτι ειναι και επικινδυνοι ...
     
  2. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    gh_kai_ydwr


    Η αλήθεια είναι πως αλλιώς τα είχα και τα έχω στο μυαλό μου ολα είναι η αλήθεια ,
    και ευτυχώς για μένα ,
    αν και μπορεί να ακουστεί εγωιστικό ,
    από την άλλη ,
    στάνταρ κατάλαβα πάρα πολλά από τα γραφόμενα σε αυτό το θέμα αλλά και σε άλλα .

    την καλημερα μου σε ολους !
     
  3. Mistress_Despoina

    Mistress_Despoina Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Η εντύπωση μου εδώ είναι ότι λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν και είναι και αυτοί που ξεχωρίζουν για τις σωστές και εμπεριστατωμένες απόψεις και θέσεις τους.

    Το Pro Domination λοιπόν επαναλαμβάνω είναι η ολική ανταλλαγή δύναμης σε προπληρωμένο και περιορισμένο χρόνο στα πλαίσια ενός session.
    Σε καμία περίπτωση δεν είναι 24/7 όπως είναι φυσικό.
    (Πόσοι/ες εδώ μέσα αλήθεια έχουν το προνόμιο να ζουν σε μια τέτοια σχέση 24/7;

    Που είναι το κακό σε αυτό; Ένας άνθρωπος, ένας υποτακτικός, απολαμβάνει όλα όσα σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε να τα απολαύσει ποτέ. Πληρώνει την εμπειρία, το χρόνο, τον χώρο και τα accessories. Και γιατί να μην το κάνει; Γιατί θα πρέπει αυτό να είναι κατακριτέο;

    Μια καλή Pro Domme δεν προσφέρει «προγράμματα» κομμένα και ραμμένα πάνω στον υποτακτικό που την επισκέπτεται. Έχει φαντασία και δημιουργικότητα, όπως πολύ σωστά έγραψε η αγαπημένη Μου Εύα. Έτσι το session προχωράει στους δικούς Της ρυθμούς, δημιουργώντας κάθε φορά ένα ξεχωριστό σενάριο για τον καθένα. Αυτό έχει σαν βάση του τις αντοχές του και τα όρια του που από πριν έχουν συζητήσει.

    Καταβάλει προσπάθεια να ανακαλύψει τους πόθους και τις φαντασιώσεις του υποτακτικού Της. Να εισχωρήσει στο μυαλό του σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό θέλει ιδιαίτερη ευφυΐα Πρέπει να τον κάνει να απελευθερωθεί, να δοκιμαστεί και να αφεθεί μέσα σε αυτό που εκείνος ονειρεύεται. Τον αγγίζει εγκεφαλικά και τον βοηθάει να ξεπερνάει τα όρια του, και παίζει με τα θέλω του.

    Δημιουργεί ένα ρυθμό στο παιχνίδι Της. Και αυτό τον ρυθμό τον μεταδίδει και τον περνάει και στον υποτακτικό.

    Μια καλή Pro Domme ιδρώνει και κουράζεται, παίζοντας συνεχώς με το μυαλό και το κορμί του υποτακτικού. Εκείνη παίρνει την ικανοποίηση Της μέσα από αυτό που δίνει και εισπράττει από αυτό που ζει μαζί του.

    Ευχαρίστηση παίρνει επίσης και όταν στο τέλος τον βλέπει γαληνεμένο, όταν εκείνος φεύγει. Τότε αυτό που έχει πάρει από αυτόν, αποκτά αξία.

    Και για να πω και κάτι. Είναι αφόρητα κουραστικό και για μένα κακόβουλο και κακοπροαίρετο να παρομοιάζεται την Pro Domme σαν μια πόρνη. Γιατί δεν είναι πόρνη.

    Θα μπορούσε κανείς να την αποκαλέσει καλύτερα σαν «Ιατρό ψυχών». Άλλωστε και αυτή όπως και άλλες κοινωνικές υπηρεσίες πληρώνονται (Γιατροί δικηγόροι παπάδες....) δεν ξέρω κανένα από αυτούς να προσφέρει τον χρόνο, τις εμπειρίες, τις γνώσεις τους και τα εργαλεία τους δωρεάν.
     
    Last edited: 29 Ιουλίου 2006
  4. adelina

    adelina Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    συμφωνω με ολα τα πιο πανω.
    εδω εχω την εντυπωση πως το παρατραβατε. Δεν λεω αυτο μπορει να σας κανει εσας να νιωθετε καλυτερα και δρα σαν αντιβαρο στο οτι πολλοι σας θεωρουν πορνες αλλα να συγκρινετε τον εαυτο σας και τη δουλεια σας με εκεινη ενός γιατρου…!
    Η λαρα ειπε πως το αφεντρα είναι φιλοφρονητικος τιτλος, εγω νομιζω πως ακομη και το επαγγελματιας είναι φιλοφρονητικο. Ακομη και οι επαγγελματιες σεξολογοι είναι υποχρεωμενοι να εχουν αποδειξη εκπαιδευσης πριν αρχισουν να εξασκουν το επαγγελμα. Μια αποδειξη πως εχουν τις γνωσεις και την ακεραιοτητα να ασχοληθουν με πελατες. Το pro στη δικη σας περιπτωση σημαινει απλα πως κανετε οσα θα εκανε μια αφεντρα στο σκλαβο επι πληρωμης, δηλαδη σαν επαγγελμα.
    Ο μοναδικος λογος που δεν απαιτουνται απο σας διπλωματα ή πιστοποιητικα είναι επειδη κατα κρατος ειστε πορνες και οι πορνες δεν χρειαζονται αλλα ποιστοποιητικα απο τα ποιστοποιητικα υγειας.
    Γνωριζω αρκετες pro dommes, οι πλειστες ασχοληθηκαν με αυτό αντι για πορνεια γιατι εχει περισσοτερα λεφτα και δεν είναι υποχρεωμενες να κανουν σεξ.
    Θεωρω χρησιμο το θεσμο, ειμαι υπερ του αλλα να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους. Τα λεφτα είναι ο βασικος λογος που ειστε εκει και όχι η αναγκη για κυριαρχια. Αν τωρα μεσα απ αυτό βγαινουν και καποιες αλλες επιβραβευσεις τοσο το καλυτερο για σας ετσι δεν είναι?
     
  5. Mistress_Despoina

    Mistress_Despoina Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Δεν Είμαι εδώ για να επιβάλλω τις απόψεις Μου αλλά για να τις εκθέσω.
    Αν πιστεύεις ότι έχω κάποιο πρόβλημα με τις πόρνες είσαι λάθος.
    Προσφέρουν πολύ περισσότερα στην κοινωνία από ότι κάποιες που θέλουν να λέγονται γυναίκες και μάλιστα Κυρίες..

    Η αλήθεια είναι ότι γνώρισα αρκετές από αυτές που πίστεψαν ότι μπορούσαν και ότι ήταν εύκολο να είναι Prodomme.
    Ανακάλυψαν όμως ότι είναι πάρα πολύ δυσκολο και οι πόρνες επέστρεψαν στο να ανοίγουν τα πιο πόδια ....τι πιο εύκολο από αυτό;
    Άλλωστε αυτό το κάνουν και οι περισσότερες σύζυγοι των υποτακτικών που επισκέπτονται μια Prodomme. (το πόσο δυστυχισμένους τους κάνουν είναι άλλο θέμα).

    Το να μην προσφέρεις sex δεν κάνει εύκολη μια συνεδρία αλλά σε πληροφορώ πολύ πιο δύσκολη. Ο λόγος είναι ότι ο επισκέπτης θα πρέπει να φύγει από Eσένα και να νιώθει ότι έχει γεμίσει τις μπαταρίες του που βρίσκονται στον εγκέφαλο, να νιώθει ότι είναι γεμάτος από ότι εισέπραξε χωρίς καν να έχει αγγίξει την Αφέντρα Του. Το μέλημα του δεν είναι να αφήσει τα υγρά του ούτε να προβάλει και να ικανοποιήσει τον ανδρισμό του μέσα από ένα σεξουαλικό παιχνίδι.

    Όσες πόρνες που γνωρίζω προσπάθησαν να εισέλθουν στο Prodomination την έκαναν οπισθοχωρόντας στα γρήγορα με ελαφρά πηδηματάκια. Κατάλαβαν ότι το μαστίγιο και το strapon δεν σε κάνει Μistress. Επισης κατάλαβαν ότι για να αξιώσεις από τον υποτακτικό να μη έχει ανάγκη η να μην θέλει sex σε μια συνεδρία θέλει και ψυχή και γνώσεις.

    Όπως βολεύεσαι αγαπητή και όπως σε κάνει να νιώθεις εσύ καλά σε σχέση με το Prodoming ...
    Μείνε σε αυτά, αν αυτά σε καλύπτουν.
     
    Last edited by a moderator: 3 Αυγούστου 2006
  6. gaby

    gaby Guest

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Έχω την εντύπωση ότι η Mistress_Despoina, post #41, έδωσε μία καλή εικόνα των εσωτερικών κινήτρων της Pro Domme και ως ένα βαθμο απάντηση στα ερωτήματα του Χαινριχ φον Κλαιστ.

    Δεν γνωρίζω αν το προφίλ της Pro Domme που έδωσε η Mistress_Despoina έχει κάποια αντιστοιχία με τα εσώψυχα του Pro Dom.

    Σκέπτομαι ότι ο επαγγελματίας Κυρίαρχος πολύ ευκολότερα ενδεχομένως θα διαχειριστεί / αντιπαρέλθει τον συσχετισμό με την πορνεία που γίνεται για την Pro Domme ακόμα και απλά κάνοντας χρήση της τοποθέτησης του gh kai ydwr "γιατί πορνεία και όχι ηθοποιία". Αλλά ενδεχομένως πολύ δυσκολώτερα θα ανεχθεί στην ψυχή του το ότι κατ'αρχήν τον επιλέγουν και δεν επιλέγει. Αλλά δε γνωρίζω μπορεί να πέφτω και πολύ έξω.

    Εμένα πάλι δεν μου πέφτει λόγος. Αλλά είναι θέμα προσωπικό του καθενός το αν τον αφορούν οι επαγγελματίες, ή το αν θα γίνει επαγγελματίας.


    Άλλο η σχέση και άλλο η θέση αγαπητέ Ηλία. Σε λίγο θα μας πείτε ότι οι μη επαγγελματίες Κυρίαρχοι εν γένει δεν είναι επαγγελματίες επειδή βαριούνται να αλλάζουν υποτακτικούς και να κάθονται ν ασχολούνται με τις φαντασιώσεις και τα όρια του καθενός και επειδή είναι υπεράνω χρημάτων. Και επειδή έχουν πάρα πολύ διαθέσιμο χρόνο.

    Δεν είναι ο χρόνος που διαφοροποιεί μία επαγγελματική συναλλαγή από μία προσωπική, ότι στην προσωπική σχέση δηλαδή υπάρχει βάθος χρόνου, είναι το ότι η επίσκεψη ή η σειρά επισκέψεων στον επαγγελματία έχουν ένα συναλλακτικό υπόβαθρο ενώ η επαφή ενός Κυρίαρχου με μία υποτακτική (και αντίστροφα τα φύλα) έχει ως υπόβαθρο ταιριαστές επιθυμίες και πρόθεση προσωπικής επικοινωνίας, μία σχέση δηλαδή. Δεν κοστολόγησαν χρηματικά και κατ αποκοπήν δηλαδή οι άνθρωποι την ανάγκη ή την διάθεσή τους να έχουν μία BDSM σχέση και να "κάνουν BDSM". Ή το να κάνουν BDSM νέτα - σκέτα.

    Κι εδώ τοποθετημένο δεν είναι το υλικό; Δεν είναι σαφής ο τίτλος του νήματος; Για να διαβάζουν και να μαθαίνουν οι καινούργιοι ή για να θυμούνται οι παλιοί; Οι moderators γιατί να κάνουν παρέμβαση έστω και κατ ελάχιστο καθοδηγητική; Βρίσκω πολλούς λόγους να μην το κάνουν και κανέναν για να το κάνουν, για να είμαι ειλικρινής.

    Κλείνοντας το ποστ αυτό θα ήθελα να αντιστρέψω το ερώτημα της anasia[L G] και να ρωτήσω ότι αν τυχόν μία γυναίκα είναι επαγγελματίας σκλάβα, πληρώνεται δηλαδή για να δένεται, μαστιγώνεται, να μαθαίνουν πάνω της τις πρακτικές του BDSM, κάνει πραγματικότητα περιορισμένου χρόνου τις φαντασιώσεις Κυρίαρχων κλπ, είναι περισσότερο σκλάβα από τις "ερασιτέχνες" σκλάβες;

    Αναφέρθηκα μόνο σε γυναίκες επαγγελματίες "υπό" γιατί αμφιβάλλω πάρα πολύ αν θα υπάρχουν και άντρες που να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά από αυτή την πλευρά.
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Έχω γνωρίσει δυο επαγγελματίες σκλάβες έως τώρα.
    Για μένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και το θεωρώ και φοβερά επικίνδυνο.
    Οι ίδιες το απολαμβάνουν από όσο κατάλαβα.
    Ορίζουν και συζητάνε τις αντοχές τους και τα όρια τους
    Πάντα ενημερώνουν κάποιον για τον τόπο που θα χρησιμοποιηθούν.
    Στην προσωπική τους ζωή είναι σκλάβες αυτό διαπίστωσα και μάλιστα έχουν και οι δυο Masters. Tα ενδότερα τους δεν τα ξέρω.
     
  8. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Στην Ελλάδα είναι αυτές οι επαγγελματίες σκλάβες; Εντύπωση μου κάνει. Μπορείς να με πληροφορήσεις;
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Θα συμφωνήσω με τα πιο πάνω και όσο κι αν είμαι υπέρ της ύπαρξης του επαγγέλματος αυτού, δεν μπορώ να κατανοήσω τη προσπάθεια που γίνεται να το εξιδανικοποιήσουμε.
    Καταλαβαίνω πως ο καθένας θέλει να έχει και να έχουν και οι άλλοι μια όμορφη εικόνα αυτού που κάνει αλλά το να λένε πως δεν είναι εκεί ΚΑΙ για τα λεφτά, είναι σαν να μας λένε πως είναι εκεί τυχαία, στην πραγματικότητα κοινωνικοί λειτουργοί θέλανε να γίνουν και βρήκαν αυτή τη μέθοδο.

    Υπάρχουν σίγουρα κάποια άτομα που κάνουν κάποια δουλειά για την καλή τους τη ψυχή, λίγα αλλά υπάρχουν. Όλοι οι υπόλοιποι ότι κάνουμε το κάνουμε ΚΑΙ για τα λεφτά.

    Και όπως δεν δέχομαι να μου πούνε πως εκείνες που κάνουν επι πληρωμή session είναι χειρότερες σαν άτομα ή λιγότερο επαγγελματίες από οποιοδήποτε άλλο κάνει κάποια άλλη δουλειά, δεν μπορώ να δεχτώ όλη αυτή την προσπάθεια να τεθεί το συγκεκριμένο επάγγελμα σαν επάγγελμα υπεράνω λεφτών, δυσκολότερο από κάθε άλλο επάγγελμα κ.ο.κ. Βέβαια αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να βάλουμε όσο πιο όμορφες ταμπέλες μπορούμε για να δώσουμε μεγαλύτερη αίγλη σε αυτό που επιλέξαμε να κάνουμε.

    Κι ένας σκουπιδιάρης θα μπορούσε με την ίδια λογική να λέει πως είναι "ιατρός σκυβάλλων"
     
  10. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Καμιά φορά η ανάγκη να νιώσουμε κάποια πράγματα η έστω να έρθουμε σε μια κατάσταση μπορεί να μας οδηγήσει εκεί, να προσποιηθούμε ότι κλέβουμε στιγμές κλίνοντας τα μάτια μας και πιστεύοντας ότι ο πληρωμένος Μ μας δίνει κάτι ..
    Δεν το έχω κάνει αλλά μπορώ να καταλάβω κάποιους η κάποιες που το κάνουν..
    Μου έχει τύχη όμως να πάω με έναν άντρα να κάνω σεξ μαζι του μόνο και μόνο για να νιώσω ένα άγγιγμα ένα χάδι ,τρυφερότητα…είναι περίπου το ίδιο υποκατάστατο που βέβαια είναι πάντα ένα υποκατάστατο και στο τέλος φεύγοντας από εκεί μπορεί το κενό να είναι μεγαλύτερο και πιο βαθύ από πριν.
     
  11. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    Μάλλον επαναλαμβάνομαι αλλά στο κάτω κάτω όλα ένα παιχνίδι είναι...
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Από αυτά που κατά καιρούς έχω διαβάσει από κάποιους εδώ μέσα μου έχουν δείξει πόσα πολλά έχω ακόμα να μάθω.
    Από τις προσωπικές συναντήσεις που έχω κάνει με κάποιους του χώρου έχω συνειδητοποιήσει πόσο έξω μπορεί να πέφτω ορισμένες φορές.
    Υπάρχουν όμως μέρες που μ’ αυτά που διαβάζω εδώ μέσα αναρωτιέμαι μήπως ζω σε άλλο κόσμο. Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Mistress, Master, Dom, Domme, sub, slave. Ρόλοι μερικών ωρών για το υποκείμενο της αντίθετης όχθης; Να το κάνω πιο λιανά; Κάποιος παίζει το ρόλο του Master σε ένα παιχνίδι διάρκειας τριών ωρών. Πόσο γελοία μου ακούγεται αυτή η πρόταση. Ο συγκεκριμένος μπορεί όντως να είναι Master δίχως καμία αμφισβήτηση. Για το υποκείμενο όμως που υποτάσσεται σ’ αυτόν στη διάρκεια των τριών ωρών και μόνο αυτών, ποια είναι η φύση της κυριαρχίας που δέχεται;
    Υποτακτικός ή υποτακτική για τη διάρκεια λίγων ωρών. Πόσο βαθιά φτάνει άραγε η διείσδυση στην ψυχή τους από έναν πελάτη ή οποιασδήποτε άλλης πρόσκαιρης φύσεως Κυρίαρχου.
    Αν αυτές είναι οι ως επί το πλείστον ταυτότητες των M/s ή D/s που πρεσβεύονται εδώ μέσα αναρωτιέμαι σε τι τελικά διαφέρουν τα kinky games είτε ως S/M είτε Top/bottom και προσέξτε, (δε μιλάω μόνο για σεξουαλικά παιχνίδια) από τις παραπάνω.
    Αν τελικά όλα έχουν σχεδόν τον ίδιο παρονομαστή τότε θλίβομαι που θα το πω αλλά πραγματικά απογοητεύομαι γιατί τα βρίσκω τόσο βαρετά.
    Και είμαι τόσο κακομαθημένος και τόσο εγωιστής ώστε να παραμένω κάπου όταν βαριέμαι τόσο πολύ.