Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 27 Ιουλίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Τους πύργους εκτιμάνε από την σκιά τους,
    ενώ τους μεγάλους ανθρώπους, από τους εχθρούς τους.
    Κινέζικη παροιμία*
     
  2. pretty_footslave

    pretty_footslave New Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Σε αυτό όχι μόνο συμφωνώ αλλά πιστεύω ότι είναι και ένας από τους σωστότερους ορισμούς που έχουν δοθεί . Ουσιαστικά το Pro Domination είναι κάτι σαν Domination A La Carte (δεν παίρνεις λογαριασμό-δεν δίνεις λογαριασμό , που έλεγε και το γνωστό μότο   ). Όπως και να το κάνουμε δεν έχουν όλοι την διάθεση και/ή τις δυνατότητες για να κάνουν μία σύνδεση με συμβόλαιο.
    Κάποιος είπε ότι θεωρεί γελοία την υποταγή για μία ώρα . Για τις δικές μου ανάγκες μόνο μία τέτοια υποταγή θεωρείται ικανοποιητική και θα θεωρούσα γελοία μία κατάσταση-σχέση υποταγής 24/7. Αλλά για να εξηγηθώ καλύτερα θα την θεωρούσα γελοία μόνο σαν μία πρακτική που θα αφορούσε το άτομο μου αφού αυτή η αίσθηση μου προκαλείται όταν με σκέφτομαι σε μία τέτοια σχέση . Σαφώς και αντιλαμβάνομαι ότι άλλα άτομα την θεωρούν ιδανική και γιαυτό την δέχομαι σαν την δική τους προσωπική προτίμηση , οπότε δεν νομίζω να είναι πολύ , άμα ζητήσω να κάνουν και αυτοί το ίδιο με εμάς που βρισκόμαστε από την άλλη μεριά.
    Εντάξει νομίζω ότι το κάνατε πολύ ιδεαλιστικό.
    Μην φτάσουμε και στο σημείο να πούμε ότι ο πελάτης sub γίνεται το μέσο για να βιώσει η Pro Dom τις τρεις μεταμορφώσεις του πνεύματος και να εξελιχθεί στον υπεράνθρωπο…  
    Δεν αμφιβάλω ότι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες θα μπορούσε η επαγγελματίας να βιώσει κάποια από αυτά τα συναισθήματα αλλά ο πρωταρχικός σκοπός είναι η αμοιβή.
    Η εσωτερική ευχαρίστηση και όποιες άλλες πνευματικές ικανοποιήσεις για την επαγγελματία είναι προαιρετικές . Η συνεδρία θα γίνει ακόμα και εάν αυτές δεν επιτευχθούν. Η αμοιβή όμως είναι υποχρεωτική , εάν κάποιος δοκιμάσει να φύγει χωρίς να την πληρώσει θα γίνει της Mistress το κάγκελο.
    Δεν συμφωνώ , μερικές από τις μεγαλύτερες πόρνες είναι μεγαλογιατροί. Γενικά εξαρτάται πως αντιλαμβάνεται κανείς την πορνεία. Με την μεταφορική της έννοια είναι μία κατάσταση-νοοτροπία στην οποία όλοι έχουν δικαίωμα , και οι π**τάνες και οι κυρίες και οι μεγαλογιατροί ,ακόμα και αυτοί που εργάζονται στον ΟΗΕ. 
    Βασικά είναι και τα δύο (με τον πρώτο λόγο να κατέχει ίσως την μερίδα του λέοντος ) αλλά πέρα από αυτό, απομόνωσα την συγκεκριμένη φράση γιατί μου δίνει πάσα για να έρθω στην ταμπακέρα , στο θέμα που καίει πολλούς από εμάς και το οποίο είναι πολύ πρακτικό και καθόλου φιλοσοφικό .
    Καλή και άξια συγχαρητηρίων η δημιουργία ενός σοβαρού Dungeon αλλά για άλλη μία φορά αυτοί που θα έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από τετοια κίνηση και να βιώσουν μία τέτοια εμπειρία είναι οι εύποροι.
    Τα φτωχά -πλην όμως τίμια- παλικάρια θα μείνουν είτε με το λιλί στο χέρι είτε να προσπαθούν να βγάλουν στην επιφάνεια τις Dom αρετές της Αννούλας της Κομμώτριας. ( Κοίτα Αννούλα… θυμάσαι που σου έριχνα μπατσάκια στο κολαράκι και σε έλεγα βλήμα επειδή δεν καταλάβαινες γρι από Ηράκλειτο και Καζατζάκη ; Ε, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να με τιμωρήσεις … Τι θα πει δεν σε πειράζει ; Σε πειράζει και σε παραπειράζει )

    Όπως και να το κάνουμε υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να πάνε σε μία πληρωμένη συνεδρία γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν για μία ώρα όσα βγάζουν σε μία βδομάδα δουλειάς και τελικά αυτοί είναι οι άτυχοι της υπόθεσης .
    Το αίτημα που προβάλει μέσα από αυτήν την κοινωνική αδικία ομοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο που επικρατούσε επί χρόνια για φτηνό adsl και δεν είναι άλλο από το "δώστε φτηνό Domination A La Carte στον λαό".
    Ίσες ευκαιρίες για όλους στην ερωτική υποταγή.
     
    Last edited by a moderator: 3 Αυγούστου 2006
  3. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Σιγουρα. Αλλά εκεί έφαγα πόρτα.
     
  4. female

    female Contributor

    Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα!

    Απλώς δεν ακούμε το ποσοστό εκείνο των γυναικών το οποίο δεν εμφανίζεται καν διότι βρίσκεται σε κατάσταση εξαθλίωσης, δουλείας χωρίς συναίνεση, και το οποίο αποκρύπτεται σχεδόν συστηματικά από όλους τους φορείς. Οι γυναίκες αυτές, και ανήλικες, και κάποια παιδιά δεν ακούγονται σχεδόν ποτέ, αν και υπάρχουν και μάλιστα αποφέρουν τεράστια κέρδη και όχι μόνο στους προαγωγούς.


    Όσον αφορά το πρώτο σκέλος ελπίζω πως όχι - προσωπικά ακούω πάντα με καλή πίστη και όσο το δυνατόν χωρίς προκατάληψη.

    Με το δεύτερο σκέλος θα διαφωνήσω κάθετα – πολύ καλώς κάνετε και ομιλείτε ΚύριεG!​
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    εχω ενα παιδικο φιλο ... απλο δημοσιο υπαλληλο .. που ομως εχει βιτσιο με την αναβαθμιση των αυτοκινητων ... Για μολις 4 καλωδια που πανε στο μπουζι λογο ειδικου κραμματος εδωσε 1200ε !!!! χωρια εγκεφαλοι , IFR , πολλαπλες και δεν συμμαζευται ..... συνολικες ρυθμισεις , κοστουμια και αξεσουαρ για να γινει fast n furius πανω απο 18.000 ευρω .....
    Φυσικα εδω στην Μυτιληνη ουτε δρομοι υπαρχουν για τετοιο αυτοκινητο ουτε και οι ποιοτητα των δρομων ειναι καταλληλη για τοσο χαμηλη ρυθμιση στο εδαφος .... Αν τωρα σε ολα αυτα προσθεσεις οτι ο μισθος ενος δημοσιου υπαλληλου κανει αρκετα βασανιστικο αυτο το βιτσιο , ευκολα θα ελεγες οτι προκειται για μια ανοητη και ανεξηγητα λανθασμενη κινηση ....
    ξερετε ομως κατι ? ...... μερικες φορες δεν χρειαζεται να καταλαβαινουμε γιατι ....
    Ποτε δεν ξερουμε τι πραγματικα αγοραζει καποιος με μια συναλαγη ...
    Η Καρυ (Sex and the city) στο επεισοδιο "A women's right to shoes" υποστηριζει με εξυπνο και διδακτικο τροπο το δικαιωμα στο να μπορουμε να θεωρουμε σημαντικες τις επιλογες μας ... σλογκαν που οικιοποιηθηκε και γνωστη διαφημιση : ..... Γιατι ετσι μας αρεσει
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Αν ορίσουμε το Α ως «μη Β» τότε δεν μας είναι δύσκολο να αποδείξουμε ότι Α Β=Ø
     
  7. pretty_footslave

    pretty_footslave New Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Ο τρόπος που διάλεξες να αποδείξεις την ορθότητα των απόψεών σου , σχετικά με το τι θεωρείται υποταγή και τι όχι , μου φέρνει στην μνήμη κάποιο ηλικιωμένο θρήσκο (μάλλον θεολόγο στο επάγγελμα) που είχα δει κάποτε σε ένα τηλεοπτικό πάνελ. Όταν τον ρωτούσαν γιατί θεωρεί λανθασμένη την εξής συμπεριφορά , σάλιωνε το δάκτυλό του και άρχιζε να ξεφυλλίζει μία βίβλο. "Μα είναι φως φανάρι το γιατί" , έλεγε , "εκ του κατά Ματθαίον ευαγγέλιο κεφάλαιο κστ¨ στ.17-75 (εδώ διάβαζε τι έγραφε το συγκεκριμένο κείμενο) προκύπτει ότι η εν λόγω συμπεριφορά δεν συμφωνεί με τις αρχές της χριστιανοσύνης."
    Νομίζω ότι τόσο εσύ όσο και αυτός το μόνο που αποδεικνύετε είναι πως είστε πιστοί στα ευαγγέλια σας και τίποτα παραπάνω. Για κάποιον όμως που ζητάει μία απλή λογική εξήγηση αυτό δεν είναι αρκετό για να πειστεί.
    Γιατί ποιος σου είπε ότι στην περίπτωση της lifestyle σχέσης δεν πληρώνει ο Master την Slave του για παράδειγμα ; Το πρόβλημά σου είναι εάν η πληρωμή γίνεται σε χρήμα η σε είδος ;
    Aς πάρουμε για παράδειγμα μία υποτιθέμενη slave , που μπορεί κιόλας να εκφράζει τις βαθιές BDSM φιλοσοφικές αναζητήσεις της γράφοντας στο φόρουμ πόστς του τύπου : « Ποιος είναι ο πιο ακραία πιστικός τρόπος για να δείξουμε την μεγάλη μας αγάπη στον Master μας ; Μήπως να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω από την ρόδα ενός 30τονου επικαθήμενου την ώρα που κάνει όπισθεν ;» Τόσο μεγάλη είναι η αγάπη της που δεν βρίσκει τρόπο να την εκφράσει.
    Ας υποθέσουμε τώρα ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Master μετατρέπεται σε έναν αγαπούλη που σαμποφέρνει και τελικά αυτή ανακαλύπτει ότι αυτός ήταν ο πραγματικός χαρακτήρας του δικού της αλλά προσποιούταν γιατί ήταν καψούρης μαζί της. Ποια νομίζεις ότι θα είναι η αντίδραση της slave όταν ο Master θα σταματήσει να την πληρώνει ; Σίγουρα δεν θα είναι καθόλου ρομαντική …
    Κάτι μου λέει ότι θα το ρίξει σε ποιο πεζές αναζητήσεις όπως: «ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να την κάνεις όταν ο Master σταματήσει να τροφοδοτεί την καύλα σου και την φαντασιακή φούσκα σου»
    Τελικά δεν είναι αυτός ο σκελετός κάθε ερωτικής σχέσης ; Πρώτον κάλυψη καύλας , δεύτερον κάλυψη των ροζ φουσκών του ψυχισμού και τρίτον (μόνο εφόσον το άτομο εκπληρώνει τις δύο αυτές ανάγκες ) επιλογή του για κάλυψη της ανάγκης για συντροφικότητα.
    Δεν ακυρώνω την αξία της ερωτικής αγάπης απλά την βάζω στην πραγματική της μορφή ενώ νομίζω ότι εσύ την έχεις εξιδανικεύσει.
    Η ερωτική αγάπη πάντα περιέχει την υστεροβουλία σε οποιαδήποτε μορφή και εάν εκφράζεται.
    Η σχέση επαγγελματία –πελάτη επίσης περιέχει την υστεροβουλία.
    Τώρα εάν κάποιες μορφές υστεροβουλίας γίνονται αποδεκτές από τον εγωισμό σου ενώ κάποιες άλλες όχι , αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
    Ο ξάδερφός σου φαίνεται ότι έκανε το αντικείμενο του πάθους του δικό του.
    Θα ήθελα να τον ρωτήσω (με δεδομένο ότι το μόνο του εισόδημα είναι ένας χαμηλός μισθός δημοσίου υπάλληλου) εάν θα άντεχε οικονομικά να το νοικιάζει με 150-200 ευρώ την ώρα . 
     
  8. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Ορθότατα όσα γράφεις αγαπητέ LordDragonal.

    Δεδομένης της απουσίας αντικειμενικής αλήθειας, και τούτο το ζήτημα υπόκειται σε δυο οπτικές. Τουτέστιν, μπορεί κάλλιστα η κυρίαρχος να ισχυρισθεί πως 'τους τα μασάω κι αυτό συνιστά άσκηση κυριαρχίας'. Υπάρχει κι ο αντίλογος που ήδη έθεσες: ο παρέχων υπηρεσία είναι η (ο) κυρίαρχος.

    Αφήνοντας στην άκρη τις δραστηριότητες καθαρά επαγγελματικής φύσεως, όπου το δούναι και λαβείν περιορίζεται σε αμιγώς τεχνικό επίπεδο (ήγουν σχέση παροχής υπηρεσιών με απώτερο σκοπό το οικονομικό συμφέρον αμφοτέρων των συμβαλόμενων μερών) η σύμπλεξη οικονομικών παραμέτρων σε διαπροσωπική σχέση παραμένει σύνθετη.

    Εννοώ πως αναμφίβολα συνιστά πράξη υποταγής να αφήνεις σου τα μασάν όταν (και μόνον όταν) η απώλεια των στοιχίζει ή εμφυλοχωρεί άγνοια. Αν αντιθέτως υπάρχουν σε περίσσεια και συμβαίνει συνειδητά, τότε σαφώς κάνεις κουμάντο. Δεν βγήκε άλλως τε τυχαία η παλαιινή έκφραση: με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου.

    Καθώς θα έχουν δίχως αμφιβολία αντιληφθεί οι πλια έμπειροι εξ υμών, η ζωή παραμένει άσκηση εξουσίας και βίας. Όχι απαραίτητα σωματικής μα ψυχολογικής, ενίοτε νομικής, συχνότατα οικονομικής και σπανίως (μπλιο) της αρχέτυπης μορφής. Απωθεματικό δύναμης , το λοιπόν, η περίσσεια χρήματος και εξ ορισμού διαφεύγει της ανάγκης.

    Δεν ισχυρίζομαι ασφαλώς πως το μίσθιο καθιστά τον επισκέπτη μιας προ, αυτόχρημα κυρίαρχο. Αν όμως υποθέσομε πως έχοντας ο εν λόγω μουστερής την ευχέρεια να απασχολεί αποκλειστικά μια κυρία για τα ξινά γούστα του, διατηρεί παράλληλα τη δυνατότητα να τη σχολάσει σαν πλήξει, τότε δεν είναι υπό.

    Πάντως το θέμα είναι εξαιρετικά πολυδιάστατο και συμπλεγμένο οπότε δεν ενδείκνυνται απλουστεύσεις. Διότι μόνο κριτήριο κυριαρχίας ή υποταγής συνιστά η επιβολή της θέλησης και η διατήρηση ή μη του αυτεξούσιου.

    Τέλος, να τονίσω πως βρίσκω θαυμάσιο το γεγονός της ύπαρξης των κυριών, περί των οποίων ο λόγος. Απλώς ας μη βαυκαλίζονται πως συνιστά πράξη ιδιάζουσας κυριαρχίας η συνεδρία.
     
  9. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Διόρθωση φίλτατε: η βλακεία είναι, οι βλάκες ενίοτε και κατά μόνας σπανίως.
    Καθήκον ύψιστο ημών, οι χειραγώγησή των.

    Ακριβοχαιρετώ σε!
     
  10. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Ε, και να κάτεχε πως έχομε την καλή ντου αθιβολή ο Εξωλέστατος!
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    1) Αν πιστευει κανείς πως το BDSM είναι ανοικτό και στηρίζεται στην ατομική επιθυμία, αυτοαναιρείται αν διαγράφει μια σημαντική μερίδα ανθρώπων που εκφράζουν εκείνο το BDSM που δεν του ταιριάζει.

    2) Τα επιχειρήματα του LordDragonal είναι μαχητά (ολα τα επιχειρήματα είναι) αλλά είναι σοβαρά και συγκροτημένα. Τουλάχιστον θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν ως τέτοια.
     
  12. anasia

    anasia Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?


    Αυτο ειναι στο μονο που ολοι συμφωνουμε .....

    ( Pro Domination είναι η ολική ανταλλαγή δύναμης - αυτο παιζει! εγω για πχ δεν το πιστευω ,
    η ολικη ανταλλαγη δυναμης για μενα αλλα και για πολλους αλλους , ουτε αυτη μπαινει σε χρονικα πλαισια ,
    ειναι μονιμη οταν συμβαινει , οταν μιλαμε για Μ/ς , αλλά και γενικοτερα στο bdsm - ,
    σε προπληρωμένο και περιορισμένο χρόνο στα πλαίσια ενός session - για μενα ειναι αυτο και μονο ! , και εκει ειναι τελικα που συμφωνουμε ,
    pro Domination ειναι μια κατασταση προπληρωμενη για περιορισμενο χρονο μιας bdsm ψευδαισθησης - )

    όμως το θέμα είναι
    pretty_footslave ,
    ( και επαναλαμβάνομαι και δεν είναι σωστό και δεν μου αρέσει καθόλου ) ,
    τι σχέση έχει η μπορεί να έχει αυτό με το bdsm και με το lifestyle .

    Αυτό ρωτάω η woman από την αρχή . Έχει ?

    Η πληρωμένη υποταγή μιας – δυο ωρών ,
    μπορούν να συμπεριληφθούν εδώ και να λέμε πως κάποιος είναι slave ?

    Οι ρόλοι και τα status που βάζουμε στα προφίλ μας
    δεν θα έπρεπε να είναι οριοθετημένα με αυτά που το bdsm επιτελεί τελικά ?

    Γράφεις στο προφίλ σου πως είσαι male slave .
    Αυτό σημαίνει άλλα ,
    από τις απόψεις που γράφεις εδώ .
    Bottom ναι , άλλα male slave ?
    Καμία σχέση !

    Mηπως τελικα υπαρχει ολο αυτο το μπερδεμα ,
    γιατι αλλα γραφουμε αλλα σημαινουν αλλα ζουμε αλλο ειμαστε ?

    λεω εγω τωρα ..... 4.30 το πρωι !

    Μηπως θα πρεπει να σκεφτομαστε καλυτερα τι δηλώνουμε και
    αυτα που γραφουμε τουλαχιστον να εχουν καποια συνοχη ?
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2006