Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 27 Ιουλίου 2006.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Προσωπικά δεν θεωρώ γελοία το παιγνίδι υποταγής της μιάς ώρας, αρκεί αυτό να καλύπτει τις ανάγκες αυτού που την παίρνει. Κι αν οι ανάγκες του καλύπτονται μέσα σε μια ώρα, είναι υπέροχο!
    Πόση σχέση όμως έχει αυτό με την υποταγή και πόση με την εκπλήρωση της καύλας?

    Οφείλω να ομολογήσω, πως διατηρώ μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τους ποδολάγνους, είχα σχέση με ποδολάγνο και απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο των παιγνιδιών μας. Αλλά άλλο η ανάγκη να ικανοποιήσεις ένα συγκεκριμένο, ή κάποια φετίχ και άλλο η ανάγκη για υποταγή.
    Γι΄ αυτό και ο φίλος μας πιο πάνω, βρίσκει ικανοποιητική το παιγνίδι και όχι την υποταγή. Και με κάθε σεβασμό ας αποδεχτούμε την διαφορετικότητα των ατόμων που στεγάζονται κάτω από την μεγάλη αυτή ομπρέλα που λέγετε bdsm, είτε αρέσκονται σε παιγνίδια είτε σε υπακοή είτε σε υποταγή, και που θα πάει σιγά σιγά θα μάθουμε να ξεχωρίζουμε τι είναι τι.  

    Θα συμφωνήσω, θεωρώ πολύ σωστή την πιο πάνω τοποθέτηση.

    Πιστεύω, πως αποκλείεται να διάβασες πραγματικά το ποστ στο οποίο αναφέρεσαι, γιατί αν το έκανες αποκλείεται να έκανες μια τέτοια σύγκριση. Πολλές φορές διαβάζουμε κάτι και ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως λέει κάτι ενώ λέει κάτι άλλο, ή ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως απειλεί κάτι δικό μας, ή ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως προσβάλλοντας κατορθώνουμε να μειώσουμε την όποια άποψη. Δεν νομίζω να λέει κάτι που εσύ ο ίδιος δεν ανέφερες έστω και έμμεσα στο πρώτο σου ποστ.
    Αν βέβαια αυτή η περίεργη επίθεση ήταν απλά ένας άλλος τρόπος να «φανείς» να ξεχωρίσεις, να «υποστηρίξεις» μπας και πετύχεις καλύτερη τιμή, ξέχασε όλα όσα έγραψα πιο πάνω. Αν δεν είχε να κάνει μ΄ αυτό τότε θα εισηγούμουν φιλικά να έκανες τον κόπο να επανεξετάσεις το ποστ το οποίο μοιάζει να σου έδωσε με την πρώτη ανάγνωση λάθος εντυπώσεις.
    Οι απόψεις σου για το τι είναι σκλάβα και τι Αφέντης, με θλίβουν. Με θλίβουν γιατί αποδεικνύει πως δεν καταφέραμε εδώ να περάσουμε την πραγματικότητα και κάποια άτομα έχουν μια απίστευτα διαστρεβλωμένη εικόνα περί αυτών των θεμάτων.
    Πραγματικά δεν μπορώ καν να σχολιάσω τις υποτιθέμενες εικόνες που έδωσες, μια και είναι σαν αστείες καρικατούρες, που ουδεμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.
    Αν θεωρείς πως ο Μαστερ, αν είναι δυνατό μπορεί να είναι κάποιος που από καψούρα μπορεί να «παίξει» μάλλον δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς, και το ίδιο ισχύει και για όσα αστεία λες για τις σκλάβες.
    Καταλαβαίνω δεν φταις εσύ που αυτά κατάλαβες μέσα από το φόρουμ, μάλλον θα έπρεπε να βρούμε άλλες λέξεις, ώστε να κατορθώσουμε με απλές έννοιες να σου δώσουμε να κατανοήσεις αν μη τι άλλο την διαφορά ανάμεσα στο παιγνίδι και αυτά που νομίζεις πως είναι ο Αφέντης και η σκλάβα, με αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα. Λυπάμαι που δεν τα καταφέραμε…Ένα μόνο θα σου πω εδώ, πως αν η ανάγκη να καλύψω τις καύλες μου ήταν αυτή που με έφερνε εδώ, να είσαι βέβαιος πως δεν θα με κρατούσε εδώ για πολύ. Αυτή η λανθασμένη άποψη, συνήθως υπάρχει σε άτομα που τα ίδια είναι εδώ για το συγκεκριμένο λόγο και δεν μπορούν να διανοηθούν πως υπάρχουν άτομα που σκέφτονται ή έχουν παντελώς διαφορετική ψυχοσύνθεση και ανάγκες από τους ιδίους.
    Φιλοσοφικά μπορείς να επιλέξεις να τα δεις όλα σαν ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά να φτάνεις να συγχύζεις και να συγκρίνεις μια σχέση με ένα session, είναι πλέον αστείο και θα απαντήσω με τα ίδια σου τα λόγια.
    Όσο για την ερωτική αγάπη, πιθανόν να εμπεριέχει υστεροβουλία, δεν είναι θέμα που θα συζητήσουμε εδώ. Αλλά άλλο ο έρωτας και άλλο η αγάπη. Όπως λέει και ο αγαπημένος μου Gibran «Η αγάπη δεν κατέχει ούτε μπορεί να κατέχεται γιατί η αγάπη αρκείτε στην αγάπη».
    Αλλά αυτό για να το αντιληφθείς πρέπει να το έχεις βιώσει…
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2006
  2. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    anasia{L_G},

    προσπαθώ να απαντήσω στο (αρχικό) εξαίρετο θέμα που έθεσες:

    δεν μπορούμε να αποφύγουμε το ότι η κυριολεκτική πορνεία (ερωτικές υπηρεσίες επί χρήμασι) έχει, από καταβολής πατριαρχικού κόσμου, δεσμευτεί κοινωνικά για τις γυναίκες και όχι για τους άνδρες. Οι άνδρες δικαιούνται κοινωνικά να "εκπορνεύονται" με πλείστους άλλους τρόπους, πλην του κυριολεκτικού. Είναι άλλο ένα "ούπα" που μας έχουν ανοίξει με Black & Decker στην διάρκεια της ανατροφής μας. Ας αναλογιστεί ο καθείς επ΄αυτού. Γιατί στο BDSM να είναι διαφορετικά τα πράγματα;

    Πέραν αυτού, και πέραν των εξαιρέσεων των call boys και call girls που αν η "μόδα" επίτασσε να ντύνονται κοκκινοσκουφίτσες για να ανεβάσουν το κασέ τους προφανώς θα το έκαναν, για τον ελληνικό χώρο αγνοώ σκοπίμως. Εκτός Ελλάδος έχω γνωρίσει Masters (όχι ζιγκολό) που κατά καιρούς κάνουν και καμμιά αρπαχτή (κάνουν session με καμμιά κακοπαντρεμένη χοντρούλα ή κανά ζευγάρι επί χρήμασι, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) αλλά το κάνουν για δικούς τους λόγους, όχι για βιοπορισμό.

    Για λόγους προσωπικής αισθητικής, αρνιόμουν πάντα και το απλούστερο κέρασμα, ιδίως από αγνώστους που πιθανόν να μην προλάβαινα να ανταποδώσω, και σε περίπτωση φιλοξενίας (π.χ. ζευγάρια) φρόντιζα να κάνω ένα αξιομνημόνευτο δώρο (χειροπιαστό εννοώ, όχι την απολλώνεια κορμάρα μου 

    Επαναλαμβάνω ότι η κοινωνική ανατροφή (και τίποτα άλλο) εμποδίζει έναν Μάστερ να ανοίξει γραφείο παροχής υπηρεσιών. Τα υποτακτικά άτομα (γυναίκες και άνδρες) που θα έκαναν ουρά απέξω για μισής ωρίτσας "κάθαρση" είναι όσα και αυτά που περιμένουν έξω από μιας Pro Domme. Ειδικότερα, ο αριθμός των γυναικών που θα πλήρωναν για ειδικές ερωτικές υπηρεσίες αυξάνει ταχύτατα για εξω-ερωτικούς λόγους.

    Για κατ΄επάγγελμα slv, male ή fem, δεν γνωρίζω, εκτός του χώρου της κλασικής πορνείας (όπου γνωρίζω, και βδελύσσομαι).

    Το ότι βδελύσσομαι, όμως, Ηλία, δεν σημαίνει ότι δεν το βλέπω, ή ότι διατηρώ κάποια ανέδραστη στην πραγματικότητα άποψη για "απόσταση" ανταμοιβής και σεξ στην σημερινή κοινωνία. Εδώ ζω, απλώς βάζω τους κανόνες μου στον μικρόκοσμό μου.


    Dream

    ΥΓ. Μου είναι ξεκάθαρο το επιχείρημα της SM_Art_Lady και της συν αυτή, ότι οι υποτακτικοί που πληρώνουν για να υποταχτούν είναι δυό φορές υποταγμένοι, και γνωρίζω αρκετούς που το βιώνουν πραγματικά έτσι, αλλά αυτό έχει να κάνει με ένα επίπεδο συμβολοποίησης της υποταγής και της Κυριαρχίας, από πλευράς υποτακτικών, που ανακατεύει και το χρήμα, και το οποίο επίπεδο συμβολοποίησης είναι έξω από την σφαίρα ενδιαφερόντων μου, όσο και το κρίκετ. Πλην όμως, έχω φίλους που παίζουν κρίκετ και δεν τους λοιδορώ. Εκτός αν αρχίσουν να μου παριστάνουν τους ειδικούς του ποδοσφαίρου.
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Εντιμότατοι Φίλοι Μου
    Ας πάρω και Εγώ την μπάλα τώρα, μια που η μπάλα ήρθε στα πόδια Μου για να κάνω πάσα.
    Δεν έχει καμία σημασία αν θα βάλω γκολ, ούτε αν η θέση Μου είναι επιθετική η αμυντική.
    Δεν με κάλεσε ο προπονητής μου για να απολογηθώ αλλά ούτε και κανένας διαιτητής μου έδωσε κόκκινη η κίτρινη κάρτα.

    Στο θέμα:
    Έχετε πνίγει σε μια κουταλιά νερό όλοι.
    Θα μπορούσατε εύκολα, κριτές των πάντων, ορθολογιστές και να πνιγείτε και σε μια σταγόνα από το σάλιο Μου!

    Εσείς δηλαδή όταν προσφέρετε τον εαυτό σας αγαπημένοι μου υποκριτές το κάνετε άνευ αμοιβής? Δεν περιμένετε να σας πληρώσουν (φτου, κακή λέξη, ας διορθώσω -) να ανταμειφθείτε για την όποια προσφορά σας?

    Όλοι λοιπόν πληρώνεστε – αμείβεστε για ότι προσφέρετε...αλλιώς δεν θα χαρίζατε ούτε ένα λεπτό από τον χρόνο σας, δεν θα ρίχνατε ούτε μια μάτια σε αυτόν /ή που θα σας εκλιπαρούσε για λίγη προσοχή και ας έλιωνε, είτε από πόθο, είτε και χειρότερα γι αυτόν/ή από αγάπη.

    Μπορεί η αμοιβή σας να μην είναι σε Ευρω (και αυτό παίζετε) αλλά σε άλλο είδος, όπως ηθική ικανοποίηση, θα μου πείτε. Ας γελάσω .... το ίδιο εισπράττω και γω πασπαλισμένη και με λίγα Ευρω.

    Ακόμα και οι Εκκλησίες έχουν το «ότι προαιρείσθε χριστιανοί» όπως και δεν νομίζω να το ξεχνάτε ότι για να ανάψεις ακόμα και ένα κερί στην εκκλησία στο κοστολογεί (η πτωχή) με το ύψος το βάρος και την ποιότητα (0.50, 0.80, 1 Ευρω αναλόγως).
    Μέχρι και τάματα κάνουν εκεί
    ....Ε, αυτά δεν τα δέχομαι...Προσπαθώ απλά να είμαι γήινη.

    Σας ξενίζουν μήπως και τα αποστρέφεστε ολ' αυτά έτσι υποκριτές Μου?

    Αλλά που να φτάσει το στερημένο μυαλό σας τόσο μακριά? Τι σας νοιάζει τι και πως το ζει ο καθένας πέρα από την μύτη σας και από το πληκτρολόγιο σας?

    Πρέπει να έχετε μυαλό, άντερα, σθένος, ανιδιοτέλεια για να καταλάβετε πράγματα.
    Πρέπει να έχετε ζήσει, για να έχετε σφαιρική άποψη άκαμπτοι φίλοι και συνοδοιπόροι, κριτές της ζωής μου και παντός επιστητού.

    Διάβασα τις απόψεις σας και τις θέσεις σας (παρέα με την Μistress Despoina).
    Κριθήκατε και σεις. Άλλοτε μας κάνετε να χαμογελάμε...άλλοτε να απορούμε και άλλοτε μας πικράνατε με όσα γράφετε και σας εκφράζουν.

    Συνεχίζω...
    Δεν Είμαι χθεσινή στο “χώρο Σ/σας”. Δεν έπεσα ουρανοκατέβατη.

    O "χώρος" αυτός μου έχει δώσει μεγάλες χαρές αλλά και πολλές πικρές. Με έχει σηκώσει ψηλά αλλά και με έχει στείλει να επισκεφθώ τα Τάρταρα αρκετές φορές (οι παλιοί ξέρουν) τόσο που τρόμαξα.

    Το "χώρο" τον υπηρετώ και δεν φοβάμαι να πω αυτή την λέξη όπως και δεν φοβάμαι την ζωή... Δεν παραδοξολογώ. Οι λέξεις δεν μου λενε τίποτε πια. Αν και αυτές φταινε που ενθάρρυναν τα πράγματα ν’αρχίσουν να συμβαίνουν.

    Σας φαίνομαι κυνική μήπως?
    Ας χαμογελάσω πάλι!
    Κυνικές και σκληρές είναι οι σκέψης σας και οι απόψεις σας και όχι οι πράξεις Μου. Άνευ ουσίας και άνευ σημασίας.

    Αμφιβάλω αν έχετε ίχνος από αυτό που λενε "open mind” για να δικαιολογεί σε κάποιους την ύπαρξη τους σε αυτό το forum. Ζείτε την θεωρία διαβάζοντας και αναλύοντας κείμενα μεταφρασμένα άλλων, είτε μοιράζεστε βιωμένες εμπειρίες ατόμων που έχουνε ζήσει την πράξη. Έτσι νομίζετε ότι γίνατε όλοι ειδήμονες μέσα από μια ηδονοβλεπτική ματιά,
    Κούνια που σας κούναγε.

    Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεε
    Φοβάστε κάποιοι να δείτε την πραγματικότητα. Είμαι σίγουρη για σας ότι μερικοί από εσάς τους/τις φαφλατάδες φοβάστε ακόμα και να σας δοθεί η ευκαιρία να τη ζήσετε. και όταν σας κάθετε δεν ξέρετε πως να την αδράξετε. Από που να αρχίσετε και που να τελειώσετε....Ακόμα και εκείνη την στιγμή προσπαθείτε να θυμηθείτε το τι έγραψε στο κείμενο που διαβάσατε ο τάδε Master, η τάδε Mistress ή slave.

    Η ζωή δεν είναι μόνο τα όμορφα κείμενα μαστορικά γραμμένα.
    Οι πράξεις και οι ανάγκες του κάθε ενός από εμάς είναι διαφορετικές διότι διαφορετικά ζούμε, διότι διαφορετικά έχουμε μεγαλώσει, και ολ’ αυτά δεν εξηγούνται σε ένα forum.

    Έτσι χάνετε τις ευκαιρίες....επειδή προσπαθείτε να γίνετε και να βιώσετε πράγματα που άλλοι έχουν ζήσει η και αποφεύγετε τεχνικές που άλλοι έχουν απορρίψει χωρίς δική σας σκέψη.
    Απελευθερωθείτε λοιπόν και βγάλτε τις τσίμπλες από τα μάτια Σας λύστε τις αλυσίδες του μυαλού σας και αφέθητε στο ένστικτο και την συνείδηση αλλά πάντα προσγειωμένοι στη πραγματικότητα του τώρα, του σήμερα.

    Το να γράφεις πράγματα είναι εύκολο....Ρίξτε μια μάτια στους εαυτούς σας ....στα ενδότερα σας εννοώ. Δείτε μέσα από την μιζέρια Σας την έλλειψη της πράξης -και γνωρίζω καλά τι λεω.
    Για να ζεις την πραγματικότητα θέλει @@ .

    Πήξαμε στις θεοριτικούρες. Δεν λεω καλές και αυτές αλλά καλά θα κάνετε να απολαμβάνετε και να δέχεστε πράγματα στην ζωή σας χωρίς να σας πιάνει δυσπεψία και δυσκοιλιότητα στην αλήθεια. Αυτή δεν παύει να συμβαίνει έστω και αν στρουθοκαμηλίζετε.

    Αυτή Είμαι μια αλήθεια μεγάλη! Μια απόδειξη μικρή....
    Ευτυχώς για μερικούς και δύστυχος για κάποιους Εύα = Ζωή από αρχαιότατων χρόνων.
    Είμαι ότι το όνομα Μου προσδιορίζει. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.
    Το μήλο που κρατώ στο χέρια είναι έτοιμο πάντα να δαγκωθεί.

    Αυτή την Εύα αντιπροσωπεύω χωρίς μάσκες και υπονοούμενα. Είμαι Αυτή πάντα που βλέπετε και πολλοί γνωρίζετε και που διαβάζετε χρόνια τώρα. Διάφανη, ειλικρινής, προσιτή και προπαντός υπαρκτή. Δεν πρόδωσα άτομα, δεν πρόδωσα συναισθήματα, γενναιόδωρα δίνομε σε σχέσεις φιλικές και άλλες. Δεν άλλαξα σε τίποτε. Δεν θα Με αλλάξει τίποτε, διότι τίποτε δεν Μου αγγίζει την ψυχή Μου. Μιλάω στην πραγματικότητα και δεν ονειροβατώ. Αν εσείς με κρίνετε "κάπως" καλός το κάνετε δεν με απασχολεί διότι πολλοί δεν με ξέρετε...(Μη με ματιάζετε μόνο).
    Θα Με απασχολούσε μόνο η άποψη των όσων με γνωρίζουν και με ζουν σαν άνθρωπο ... Στα λόγια αυτών και στα μάτια τους δίνω τα ρέστα Μου.

    Προσωπικά στον Εαυτό Μου έχω δώσει άφεση αμαρτιών. Είμαι ο αυστηρότερος κριτής Μου ασκώντας Μου πάντα αυστηρή κριτική στις πράξεις και τα έργα Μου, αυτοτιμωρώντας Με πολλές φορές για τις κακές πράξεις η επιλογές Μου.
    Αυτό το δικαίωμα επάνω Μου το έχω φυσικά μόνο Εγώ μια που έχω σώας τα φρένας και γνωρίζοντας την φύση και την θέση Μου


    Πρόκειται, για μία οδυνηρή αλλά και βαθύτατα έντιμη στην ειλικρίνειά μου, κατάθεση ψυχής σε αυτό που ζω και αγαπώ.

    Είναι για Μένα μια κατάδυση στον δύσκολο παράδεισο των φαντασιώσεων, στην τυραννία της επιθυμίας, στην σκληράδα της πράξης και στην μελαγχολία του χρόνου που περνά και που κάποιοι δεν ζούνε το Όνειρο Τους.

    Σας κούρασα αλλά έπρεπε ....Ήθελα να τα βγάλω από μέσα Μου

    Συνεχίστε απτόητοι εσείς τώρα ...
    Κάντε παιχνίδι. Σας το επιτρέπω!
    Πάντα σας διαβάζω με ενδιαφέρον.

    Σας Αγαπώ Ο/ όλους ανεξαιρέτως
    Η φωνή της συνειδήσεις Μου σας Καλημερίζει....
     
    Last edited by a moderator: 3 Αυγούστου 2006
  4. anasia

    anasia Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Αγαπημένη Εύα ,

    Συγνώμη πραγματικά αλλά το θέμα μου δεν είσαι Εσύ εδώ.
    και δεν καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει προσωπικά
    και αναφέρεσαι σε όλο αυτό το κείμενο στον εαυτό σου

    αλλά θα πω ξανά πως το θέμα που έβαλα δεν έχει να κάνει με το αν πρέπει η όχι να υπάρχουν pro , τι επιτελούν , αν , και για ποιους λόγους !

    Στο δεύτερο κομμάτι του κειμένου σου δε ,

    ‘’ Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεε
    Φοβάστε κάποιοι να δείτε την πραγματικότητα. Είμαι σίγουρη για σας ότι μερικοί από εσάς τους/τις φαφλατάδες φοβάστε ακόμα και να σας δοθεί η ευκαιρία να τη ζήσετε. και όταν σας κάθετε δεν ξέρετε πως να την αδράξετε. Από που να αρχίσετε και που να τελειώσετε....Ακόμα και εκείνη την στιγμή προσπαθείτε να θυμηθείτε το τι έγραψε στο κείμενο που διαβάσατε ο τάδε Master, η τάδε Mistress ή slave.

    Η ζωή δεν είναι μόνο τα όμορφα κείμενα μαστορικά γραμμένα.
    Οι πράξεις και οι ανάγκες του κάθε ενός από εμάς είναι διαφορετικές διότι διαφορετικά ζούμε, διότι διαφορετικά έχουμε μεγαλώσει, και ολ’ αυτά δεν εξηγούνται σε ένα forum.

    Έτσι χάνετε τις ευκαιρίες....επειδή προσπαθείτε να γίνετε και να βιώσετε πράγματα που άλλοι έχουν ζήσει η και αποφεύγετε τεχνικές που άλλοι έχουν απορρίψει χωρίς δική σας σκέψη.
    Απελευθερωθείτε λοιπόν και βγάλτε τις τσίμπλες από τα μάτια Σας λύστε τις αλυσίδες του μυαλού σας και αφέθητε στο ένστικτο και την συνείδηση αλλά πάντα προσγειωμένοι στη πραγματικότητα του τώρα, του σήμερα.

    Το να γράφεις πράγματα είναι εύκολο....Ρίξτε μια μάτια στους εαυτούς σας ....στα ενδότερα σας εννοώ. Δείτε μέσα από την μιζέρια Σας την έλλειψη της πράξης -και γνωρίζω καλά τι λέω.
    Για να ζεις την πραγματικότητα θέλει @@ .

    Πήξαμε στις θεοριτικούρες. Δεν λέω καλές και αυτές αλλά καλά θα κάνετε να απολαμβάνετε και να δέχεστε πράγματα στην ζωή σας χωρίς να σας πιάνει δυσπεψία και δυσκοιλιότητα στην αλήθεια. Αυτή δεν παύει να συμβαίνει έστω και αν στρουθοκαμηλίζετε.’’


    θεωρώ πως γίνεσαι προσβλητική,
    μια και νομίζω πως κανένας δεν δύναται να γνωρίζει απόλυτα την ζωή κάποιου άλλου
    για να κρίνει έτσι !

     
     
    Last edited by a moderator: 3 Αυγούστου 2006
  5. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Παραδόξως (?) συμφωνώ μαζί σου, καίτοι δε θα ενέτασσα τον εαυτό μου στο S/m (όπως πολύ καλά το ορίζεις εδώ και στο thread ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔEΙΑ - S/m). Αν και οπαδός του υποκειμενισμού παραδόξως (?) συμφωνώ και με τα συμπεράσματα σου περί "BDSM μαζικής κατανάλωσης".

    Σταχυολογώ ενδεικτικά παλαιότερα posts

    Το παράδοξο της "συμφωνίας" εξηγείται εύκολα αν κάποιος λάβει υπ’ όψιν το βαθμό σοβαρότητας, τόλμης και αυθεντικότητας που προσεγγίζει κανείς είτε τον υποκειμενισμό της ερωτικής μανίας, είτε την S/m φιλοσοφία. Αυτό είναι το μέτρο που διαχωρίζει το φαστφούντ από το εκλεκτό δείπνο, κι αυτό διαχώριζε πάντα τους ανθρώπους σε φέροντες και μη φέροντες το σημάδι του Κάιν (για να αναφερθώ και σε γυμνασιακές μου μνήμες) .

    Κατ’ αυτή την έννοια, σημασία έχει το πώς προσεγγίζει κανείς τη μεσολάβηση του χρήματος στην ερωτική σχέση (φυσκά αν θέλει, καθώς μπορεί για κάποιους να είναι απεχθής, για κάποιους άλλους ενδιαφέρουσα ή κάποιοι να τη λατρεύουν). ‘Oπως πολύ σωστά ανάφερε ο Mavrobasilis, αυτή η προσέγγιση έχει πολλές αναγνώσεις. Δημιουργεί διαφορετικά συναισθήματα, κάποια εκ των οποίων έντονα και πολύτιμα, απ’ όποια πλευρά κι αν τα ζει κανείς.

    Μερικά απ’ αυτά (μάλλον αθέατα για όσους προσεγγιζουν το θέμα θεωρητικά ή ηθικολογικά), προσπάθησα να αναδείξω στα προηγούμενα posts μου, με το λυρισμό βεβαίως που με διακρίνει.
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2006
  6. Mistress_Despoina

    Mistress_Despoina Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Το μήνυμα της Εύας δεν προσβάλει καμία και κανένα.
    Όποιος η όποια το κρίνει προσβλητικό δεν έχει πιάσει το νόημα του μηνύματος. Δεν βλέπω να ρίχνει μομφή σε κανένα.
    Ενοχλεί μονάχα αυτούς που δεν έχουν καλή σχέση με την αλήθεια. Ο καθένας σίγουρα ζει την δική του πραγματικότητα και όπως έλεγε και ο Σωκράτης «σωστό είναι αυτό που εμείς βλέπουμε για σωστό». Όπως σας έχω ξαναπεί και θα το λεω πάντα η πραγματικότητα απέχει μακράν της θεωρίας.

    «Οι πόλεμοι δεν κερδίζονται στα χαρτιά» Το είχα πει και στην Εύα κάποτε αυτό. Και πιστεύω ότι τότε το είχε προσπεράσει. Χαίρομαι που σήμερα διάβασα εδω αυτό το ξέσπασμα της. Διότι όταν αυτή προσπαθούσε κάποτε να δημιουργήσει βάσεις για όλους εμάς και έψαχνε να βρει στεγανά ξαφνικά βρέθηκε να σηκώνει το σταυρό μόνη της.

    Σήμερα βλέπω ότι επιτέλους κατάλαβε ότι «ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη».
    Όσο για το θέμα της «πληρωμένης σκλαβιάς» απ΄ότι δεν τεθηκε τυχαία νομίζω. Αλλά μήπως είναι Αυτή η Εγώ αρμόδιες να απαντήσουμε ? Σαφώς όχι! Ας απαντήσουν αυτοί που πληρώνουν. Τι να πούμε εμείς οι απέξω?  

    και με την ψυχή που σε διακρίνει νομίζω Κyrios G . 
     
    Last edited by a moderator: 3 Αυγούστου 2006
  7. anasia

    anasia Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

     
     
    Last edited by a moderator: 3 Αυγούστου 2006
  8. gaby

    gaby Guest

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Προσωπικά δεν προσβλήθηκα από καμμία Pro Domme και ελπίζω να μην προσέβαλα.

    Πολλά από τα επιχειρήματα Pro Domme, θα μπορούσε να τα ακούσει κανείς να εκφράζονται από αντίστοιχες βανίλλα, αλλά και αυτό δεν είναι πρόβλημα όσο δεν γίνεται διαφήμιση υπηρεσιών.

    Το ερώτημα ήταν αν ο άντρας σκλάβος που προσφεύγει σε επαγγελματίες Κυρίαρχες είναι λιγότερο σκλάβος επειδή πληρώνει και νομίζω ότι η απάντηση τείνει να κατασταλάξει είτε στο ότι είναι ότι ήταν και πρωτού πληρώσει, είτε στο ότι είναι περισσότερο.

    Και όπως και να το κάνουμε, η συνεισφορά των δύο επαγγελματιών Κυρίαρχων στο θέμα ήταν διαφωτιστική. Το γνωρίζουν καλύτερα από μας.
     
  9. Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Απλες ερωτησεις προς την Ευα,

    γιατι νομιζεις οτι ενα ολοκληρο φορουμ ασχολειται με το τι κανεις η δε κανεις ?
    γιατι νομιζεις οτι ενα ολοκληρο φορουμ σε κρινει ?
    γιατι νομιζεις οτι ενα ολοκληρο φορουμ πρεπει να εχει στραμμενα τα φωτα του πανω σου ?

    Κανεις δε σε πολεμαει και δε σε κρινει,τις αποψεις μας απλα λεμε εδω και αν δε μπορεις να δεχτεις τον αντιλογο τοτε μην κανεις ποστ σε δημοσια φορουμς,ειδικα οταν προσπαθεις να πασαρεις τις αποψεις σου σαν τη γενικη και μονη αληθεια.
     
  10. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Αγαπητέ μου ανορθόγραφε ποιητή, οι γαστρονόμοι ξέρουν πως ένα καλό gourmet εστιατόριο δεν πρέπει να έχει ούτε λουλούδια στο τραπέζι ώστε η μυρωδιά των ανθέων να μην καλύψει τις οσμές από το εκλεκτό πιάτο.
    Σε κάποιες περιπτώσεις όμως το τραπέζι βρίθει από φτιασιδώματα για να υπερκαλύψει την έλλειψη νοστιμιάς.
    Ευτυχώς υπάρχουν γαστρονόμοι.

    Φιλικά
    Αστάρτη
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Μια αντίθετη άποψη:
    Μπορείτε να απολαύσετε την δημιουργικότητα ενός σεφ, στην μαγεία ενός γεύματος σε gourmet εστιατόριο σε συνδυασμό γεύσεων, κάτω από το φως των κεριών, με την διακριτική παρουσία των ανθέων, συνοδεία ενός καλού κρασιού και ήχων από το πιάνο και της απεριόριστης θέας.
    Απολαμβάνoντας το καλό φαγητό, πίνοντας το κρασί, ανάμεσα από τα παιχνιδίσματα της φλόγας του κεριού ψάχνουμε να βρούμε τις κινήσεις των ματιών των συνοδών μας και να πιάσουμε τους ψίθυρους της καρδιάς του.

    Όλα τα άλλα είναι μείζονος σημασίας αφήνοντας την εξειδίκευση στους γαστρονόμους, γευσιγνώστες στους δοκιμαστές κρασιών και σε όσους αναλύουν γιατί το τριαντάφυλλο στο τραπέζι είναι κίτρινο και τι αυτό να σημαίνει στους δύσκολους καιρούς.

    Άρα ευτυχώς που δεν είμαστε γαστρονόμοι γιατί θα χάναμε την ουσία της μαγείας της απόλαυσης ενός μοναδικού κοκτέιλ συναισθημάτων που σημειώνονται στην στιγμή.
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Kαι τώρα πρέπει να απαντήσω σε ολ΄ αυτά τα ανούσια και εκτός θέματος που σε καινε dear έτσι?
    Τέλος πάντων μπορώ να κοιτάξω και λίγο χαμηλά για άλλη μια φορά.

    ανορθωγραφος_πιητης δεν νομίζω τίποτε, αλλά και ούτε υποθέτω. Όταν κρίνω ότι αυτό Έμεσα η άμεσα συμβαίνει απλά το πιάνω.
    Δεν με κρίνει κανένας. Έχω ήδη κριθεί από μόνη μου.
    Δεν νομίζω. Εσύ νομίζεις.
    Αν πιστεύεις και βλέπεις ότι τα Φώτα του forum είναι στραμμένα επάνω μου (και που δεν πρέπει) ας αλλάξουν κατεύθυνση.
    Γι αυτή σου την επιθυμία στείλε αίτηση πρωτοκολλημένη στους ειδικούς και στα μέλη. Αυτοί τα ορίζουν.
    Κάνε μου μια χάρη ανορθωγραφος_πιητης...:
    "Πάρε τον προβολέα που κρατάς εσύ στα δικά σου χέρια και βγάλτον από τα μάτια Μου...με θαμπώνει και δεν βλέπω"
    Δεν δέχομαι μαθήματα για την δημόσια παρουσία Μου, ιδιαίτερα όταν αυτό συμβαίνει από άτομα, που δεν μου έχουν "πει" τίποτε έως τώρα, που να με έχει εντυπωσιάσει.
    Ο αντίλογος με ερεθίζει και με προκαλεί Άρα επειδή είμαι βιτσιόζα, μου αρέσει
    Δεν προσπαθώ να πασάρω απόψεις σαν την γενική και μόνη αλήθεια.
    Οι απόψεις Μου εκφράζουν την μοναδική αλήθεια την δικιά Μου όπως θεωρώ ότι είναι το σωστό για τον καθένα να το κάνει.
    Μπορεί ίσως να είναι λίγο πληθωρικές όπως είμαι και Εγώ άλλωστε. Είναι όμως τεκμηριωμένες καθότι βιωμένες και όχι απλά θεωρητικές. Oποιος δεν θέλει να με διαβάζει είναι τόσο απλό να με προσπερνάει.

    Κάνω ότι κάνετε όλοι εδώ μέσα.
    Έχω βέβαια το δικό Μου ιδιαίτερο στυλάκι, όπως όλοι έχουν και είναι ξεχωριστοί και συ επίσης.
    Δεν μπορεί να είμαστε σα τα βόδια αγαπητέ ποιητά Μου, αλλιώς πως θα ξεχωρίζαμε?

    Κeep walking ανορθωγραφος_πιητης....Just Κeep walking!!!  
     
    Last edited: 2 Αυγούστου 2006