Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 27 Ιουλίου 2006.

1. G_E

G_E Contributor

Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

Δεκτό και σαφές αγαπητέ μου.

Ασφαλώς, δεν αναφερόμουν σε σένα και τις θέσεις σου οταν μιλούσα για ηθικολογία.

2. Oneiremenos

Oneiremenos New Member

Στην Ελλάδα δεν έχει pro τώρα κάτι πάει να γίνει αλλά όπως πάντα θα γίνει σε κακές βάσεις γιατί δεν υπάρχει κουλτούρα .

3. Mistress_Despoina

Mistress_Despoina Regular Member

4. adelina

adelina Regular Member

παντοτε προσπαθουσα να εχω κατανοηση στη διαφορετικοτητα και να αποδεχομαι τους ανθρωπους γι αυτο που ειναι.
    καποιες φορες συγκεκριμενοι ανθρωποι καθιστουν κατι τετοιο πολύ δυσκολο εως και αδυνατο.
    κι οταν βλεπεις ανθρωπους να προσπαθουν με ξεσπασματα, βρισιες και φωνες να υποστηριζουν μια επιλογη τους αντιλαμβανεσαι πως μπορει να συμβαινει για διαφορους λογους.
    ειτε οι ιδιοι δεν ειναι σε αρμονια με την επιλογη τους και τοτε και εχουν την εντυπωση πως ολοι ασχολουνται μαζι τους ή/και τους καταδιωκουν. ( νομιζω υπαρχουν και για τα δυο οροι της ψυχιατρικης.).
    ή απλα μπορει να θελουν να δειξουν πως αυτο νιωθουν βρισκοντας την ευκαιρια να κανουν το κομματι τους και να παρουν εστω και εμμεσα τη σημασια που εχει αναγκη ο εγωισμος τους και να καλυφθουν οι μεγαλομανιες τους.
    ή απλα εχουν την πεποιθηση πως κακη δημοσιοτητα/διαφημηση ειναι καλυτερη από καθολου δημοσιοτητα/διαφημηση.
    ή απλα μπορει να εχασαν τον ελεγχο γιατι δεχτηκε πληγμα ο εγωισμος που δεν υποκλινονται ολοι στο "μεγαλειο" τους και εχουν διαφορετικη αποψη για οτιδηποτε και αυτο το εκλαμβανουν σαν υβρη θνητων προς τους θεους.

οποιοι κι αν ειναι οι λογοι και οση κατανοηση κι αν εχω η εικονα δεν παυει απο το να ειναι μια θλιβερη εικονα που μονο οικτο μπορει να γεννησει στη ψυχη μου για την καταντια καποιων ειδικοτερα και την καταντια του χωρου που επιτρεπει στους χρηστες του να επιδυκνυουν τετοιο επιπεδο γενικοτερα.

επιστρεφοντας στο θεμα του νηματος.

δεν εχω γνωρισει pro «slaves», εχω όμως γνωρισει πορνες που προσφερουν υπηρεσιες σχετικες με top/bottoming, όπως εξαλλου κανουν και οι pro “Dommes”.
    και στις δυο περιπτωσεις δεν αποκλειεται να ειναι οι μεν και στη ζωη υποτακτικοι ή Κυριαρχικοι και να απολαμβανουν περα απο την αμοιβη τους και αλλα στοιχεια, του session.

5. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Θα ήταν, πιστευω, χρήσιμο να αναλύσεις / διευκρινίσεις το πως εννοείς / ερμηνεύεις τους όρους που αναφέρεις στα πλαίσια που αναφέρεις

6. pretty_footslave

pretty_footslave New Member

Αν κάποιος θέλει να τσουλάει σε ράγες και επιλέγει με αυτό τον τρόπο να είναι αντιληπτικά ανάπηρος , είναι δικαίωμά του. Όμως , Θα καταλήξει με μία βρεγμένη μαλαστούπα στο πρόσωπο αν, εξαιτίας αυτής του της αναπηρίας, διαγράφει μία σημαντική μερίδα ανθρώπων που εκφράζουν εκείνο το BDSM που δεν του ταιριάζει.
    Περιττό να πω ότι τα 3 άρθρα που ανέφερε ο ακατονόμαστος είναι για τα πανηγύρια όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί μπορεί ο καθένας να τα τραβήξει σαν λαστιχάκια προς όποια κατεύθυνση θέλει.
    Θα μπορούσα άνετα να τα χρησιμοποιήσω για να αποδείξω ακριβώς τα αντίθετα από όσα απόδειξε αυτός αλλά εντέλει το μόνο που θα αποδείκνυα θα ήταν ότι είμαι πιο κοντόφθαλμος από εκείνον.

Προσωπικά δεν διέγραψα κανέναν και ούτε θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Απλά όπως είπα πέταξα μία μαλαστούπα σε κάποιον που χρησιμοποίησε τις 10 εντολές για να πει σε μία μερίδα ανθρώπων τι είναι και τι δεν είναι (γιατί όσο και εάν δεν το παραδέχεται αυτό έκανε). Δεν φέρθηκα με αγένεια σε αυτό που εγώ θεωρώ ανόητη άποψη αλλά σε αυτό που θεώρησα βλακώδη μέθοδο και τροχοπέδη της ανοικτής αντίληψης.

Τώρα σε ότι αφορά το δεύτερο quote που είχα κάνει νομίζω ότι ήμουν σαφής. Η ανθρώπινη συμπεριφορά κρύβει πολύ περισσότερη υστεροβουλία από αυτή οποιουδήποτε άλλου ζώου. Όποιος πιστεύει ότι τα ερωτικά συναισθήματα και η αγάπη του είναι αγνά και δεν κρύβουν σκοπιμότητα ή είναι αφελής ή δεν έχει τα κότσια να εξετάσει με ειλικρίνεια τα κίνητρά του.

Κάποιοι το παίζουν γνώστες αλλά δεν είναι καν καλοί αναγνώστες. Ακόμα και τους εξυπνακίστικους νόμους του Μέρφυ λάθος τους γράφουν.
    Αλλά ίσως και εγώ ματαιοπονώ αν πιστεύω ότι μπορώ να προφυλάξω κάποιες ομάδες ανθρώπων και τις επιλογές τους από τον βλακώδη τρόπο αξιολόγησης.
    Όπως λέει και ο αντίστοιχος νόμος του Μέρφυ , αυτή την φορά σωστά διατυπωμένος : Είναι αδύνατον να προφυλάξεις κάτι από την βλακεία γιατί οι βλάκες είναι ικανότατοι.

7. Mistress_Despoina

Mistress_Despoina Regular Member

Την ζω την Εύα έτσι έχω προσωπική άποψη και μπορώ να σε πληροφορήσω ότι είναι αυτόφωτη. Δεν χρειάζεται φώτα γύρω της να την φωτίζουν.

"Τώρα γιατί την κρίνεις?
    Για το λίγο Της?
    Η γι'αυτό που νιώθει και βγάζει είναι πολύ και σε τρομάζει?"
    Μάρω Βαμβουνάκη

8. DreamMaster

DreamMaster Regular Member

Εύα,

> Δεν θα πω απολύτως τίποτε για να υποστηρίξω τις επιλογές Μου και ας > θεωρούνται \
    > αυτές αιρετικές, αρεστές ή όχι.

Προτείνω να αγνοήσεις όσους ασχολούνται με τις επιλογές σου, αν και δε βλέπω και πολλούς. Ούτε έχω καταλάβει τί πρόβλημα μπορεί να έχουν αυτοί, ούτε τί πρόβλημα μπορεί να έχεις εσύ, αν αυτοί έχουν πρόβλημα!

Το ερώτημα που θα ωφελούσε όλο το φόρουμ ήταν, και είναι, αν μπορεί κανείς να "νοικιάσει" Κυριαρχία και υποταγή, σε μισάωρα, επί χρήμασι, ή πρόκειται για "τζούφια" Κυριαρχία και υποταγή, αντίστοιχα.

Ως προς την υποταγή, λες ότι, εμπειρικά, έχεις δει ανθρώπους να "παθαίνουν την πλάκα τους" ακόμη και με ένα ημίωρο πληρωμένο σέσσιον. ΟΚ, να το δεχτώ, γιατί έτσι μου έχουν πει και μένα οι ίδιοι (όχι οι δικοί σου, γενικότερα, μη σου κάνω και διαφήμιση, γιατί δεν την έχεις ανάγκη .

Η Κυριαρχία; Καλύπτεται η Κυριαρχία με ένα μισάωρο σέσσιον, όπου ο άλλος ενδεχομένως να σε πληρώνει για να του κάνεις συγεκεκριμένα πράγματα;

Ας πούμε, πάει 30 ο μήνας, και έχεις και το νοίκι, και σου λέει ο άλλος, μόνο σκαμπιλάκια στον πωπό και μαλακά, αλλιώς δεν θα ξανάρθω. Τί του λες εσύ; Δεν θα τον έλιωνες στις βουρδουλιές, αν δεν ήσουν Pro; Και μην αρχίσεις να μας λες ότι κάνεις επιλογές πελατών και θέτεις όρους, γιατί κάποια στιγμή θα έρθουν και αναδουλειές... (στο απεύχομαι!)

Οταν συναντούσα ζευγάρια και ο άντρας μου έβγαζε μια λίστα με πράγματα που θέλει να κάνω / κάνουμε με την κυρία του (πάντα χωρίς χρήματα!) πλήρωνα τον καφέ μου και χαιρετούσα ευγενικά. (Άλλο η λίστα με αυτά που ΔΕΝ θέλει να κάνω - δικαίωμά του(ς)...)

Προφανώς μπορεί να είσαι Κυριαρχική σκύλα ή γατούλα τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, αλλά όταν κάνει κανείς μια δουλειά, κάνει μια δουλειά, και την κάνει όσο πιο καλά μπορεί. End of story. Να είσαι και συ ρεαλίστρια, όχι μόνο εμείς.

Επ' αυτού, χρήσιμο θα ήταν να είσαι λίγο πιο σαφής για την Κυριαρχία επί ενοικίαση, όπως ρώτησε αρχικά η anasia, και όχι για τις επιλογές σου, που στο κάτω-κάτω αφορούν μόνο εσένα και τους γύρω σου.

> Όλοι λοιπόν πληρώνεστε – αμείβεστε για ότι προσφέρετε...αλλιώς δεν > θα \
    > χαρίζατε ούτε ένα λεπτό από τον χρόνο σας, δεν θα ρίχνατε ούτε μια μάτια > σε \
    > αυτόν /ή που θα σας εκλιπαρούσε για λίγη προσοχή και ας έλιωνε, είτε από > πόθο, \
    > είτε και χειρότερα γι αυτόν/ή από αγάπη.

Επίσης περιττό, την θεωρία ότι όλα (άρα και οι ανθρώπινες σχέσεις) είναι αντικείμενο συνδιαλλαγής, δούναι και λαβείν, την παρουσιάζουν αναλυτικά εναλλάξ κάθε Κυριακή ο Μπίστης και ο Ανδριανόπουλος στο Βήμα. Τολμώ να πω και πιο καλά διατυπωμένη. Τί μας ωφελεί το αναμάσημά της σε ένα BDSM φόρουμ; Εκ των πραγμάτων, κάποιο κομμάτι του BDSM θα είναι έτσι. Η θέση σου που υποννοεί ότι είναι όλο το BDSM έτσι, απλώς δεν στέκει.

> Έτσι και κοιμάμαι ήσυχη και τρώγω με όρεξη το φαγητό Μου.

{χιούμορ=ΟΝ} Οχι υπερβολές στο φαγητό, θα γίνεις σαν κάτι Λονδρέζες Μίστρες που ξέρω και είναι κρίμα! {χιούμορ=ΟFF}

Στα υπόλοιπα εν γένει συμφωνώ, κυρίως βέβαια στο ότι μας αγαπάς Ο/ολους, όπως άλλωστε και Ε/εμεις.

Dream

Last edited by a moderator: 3 Αυγούστου 2006
  9. Παρακαλω διατηρηστε την ψυχραιμια σας,

οσο και να προσπαθεις να μας πεισεις οτι τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και δεν νιωθεις να βαλεσαι απο πουθενα τα παρακατω σε διαψευδουν,επιθεσεις αδιακριτως σαν τη παρακατω το μονο που δηλωνουν ειναι πληρη συγχιση,

προσπαθεις ακομα να πεισεις οτι ολο αυτο το παραληρημα δεν ειναι προιον εσωτερικων συγκρουσεων ?

Προσοχη γιατι η περιπτωση σου θυμιζει αρκετα,

ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Κλινικά χαρακτηριστικά. Διάγνωση

Το βασικό χαρακτηριστικό της διαταραχής αυτής είναι μια έντονη αίσθηση σπουδαιότητας και μεγαλείου του ατόμου, έντονη ανάγκη για θαυμασμό και έλλειψη «εμπάθειας» (δηλ. αδυναμία του ατόμου να αναγνωρίσει και να νιώσει τις επιθυμίες, τα βιώματα και τα αισθήματα των άλλων).

Τα άτομα με τη διαταραχή αυτή θεωρούν πολύ σπουδαίο και σημαντικό τον εαυτό τους, υπερεκτιμούν τις ικανότητες και τα επιτεύγματα τους και συχνά υποτιμούν τις ικανότητες και τα επιτεύγματα των άλλων. Συχνά, επίσης, αφήνονται σε φαντασίες απεριόριστης δύναμης, επιτυχίας, ευφυΐας, ομορφιάς κτλ. Πιστεύουν ότι είναι ξεχωριστά («σπέσιαλ») και μοναδικά και επιζητούν την παρέα ή τις υπηρεσίες άλλων αναγνωρισμένων «κορυφαίων» ατόμων (π.χ. επώνυμων γιατρών, δικηγόρων, κομμωτών κτλ.).

Τα άτομα αυτά έχουν έντονη ανάγκη για θαυμασμό και έπαινο και η εύθραυστη αυτοεκτίμηση τους μπορεί πολύ εύκολα να πληγωθεί, όταν δεν καταφέρνουν να τους πάρουν. Επιζητούν συνεχώς κομπλιμέντα, συχνά με ιδιαίτερα σαγηνευτικό και γοητευτικό τρόπο. Η αίσθηση του ότι είναι πολύ σπουδαία και σημαντικά άτομα τα κάνει να συμπεριφέρονται σαν να έχουν παντού ιδιαίτερα («σπέσιαλ») δικαιώματα (π.χ. να μη χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά) και επίσης σε συνδυασμό με την έλλειψη ευαισθησίας για τις ανάγκες των άλλων στο να εκμεταλλεύονται τους άλλους κυρίως διαπροσωπικά (για να πετύχουν στόχους ή να τονώσουν την αυτοεκτίμηση τους).

Η έλλειψη «εμπάθειας» τα κάνει να μιλούν συνεχώς για τα δικά τους προβλήματα και ν' αδιαφορούν για τα προβλήματα και τα αισθήματα των άλλων. Έτσι, συχνά οί άλλοι τα αντιλαμβάνονται σαν συναισθηματικά ψυχρά και μη ανταποκρινόμενα στα αισθήματα τους.

Έντονος είναι και ο φθόνος που νιώθουν για τα επιτεύγματα των άλλων, που συχνά τα υποτιμούν. Η εικόνα που παρουσιάζουν στα άλλα άτομα είναι συνήθως του υπεροπτικού, του αλαζονικού και του ατόμου που περιφρονεί τους άλλους.

Last edited by a moderator: 3 Αυγούστου 2006
  10. gh_kai_ydwr

gh_kai_ydwr Regular Member

Επιλέγω αυτό να το εκλάβω ως χούμορ...

1. Η θέληση για υποταγή (για τους περισσότερους) είναι μια επιθυμία που τους διακατέχει για όλη τους τη ζωή. Αυτό δε σημαίνει όμως πως όλοι θέλουν να έχουν μια σχέση 24/7. Πάρα πολλοί αρκούνται, απο επιλογή, σε μια σειρά από sessions (πληρωμένα ή μη). Η σχέση αυτή δεν είναι M/s (Master/slave) αλλά μπορεί μια χαρά να είναι S/M (Sadism / Masochism).

2. Όλη σου η θέση βασίζεται στο στερεότυπο: "Ο χαρμάνης αποφασίζει να πλερώσει για να βρει αυτό που δε βρίσκει αλλιώς - Η πουτάνα περιμένει να του τα φάει και θα κάνει υπομονετικά ότι της ζητήσει - Ο πελάτης στο τέλος θα χύσει και θα φύγει". Αν δεν μπορείς να δεχτείς οτι υπάρχουν (δυνητικά έστω - εγώ τις έχω δει και πραγματικά) κι άλλης ποιότητας επαγγελματικές BDSM συναλλαγές, δε νομίζω οτι θα συνεννοηθούμε ποτέ.

3. Επι προσωπικού: Βρίσκω διασκεδαστικό οτι με "κατηγόρησε" για προχειρότητα ο άνθρωπος που έγραψε ότι: "Η υποταγη ως επιθυμια... {είναι} μια γενικότερη θέληση για υποδούλωση"!

Στο συναινετικό BDSM και οι δύο επιλέγουν. Δέχομαι το επιχειρημά σου, ως έχει, σε ότι αφορά εκείνο τον επαγγελματία Κυρίαρχο που δέχεται τον υποτακτικό "οποιος και ναναι, οπως και ναναι αρκει το χρηματικο αντιτιμο να ειναι καλο". Εγώ όμως είχα αντιδράσει στο "όποιος νά 'ναι" απο μέρους του υποτακτικού. Είχες γράψει συγκεκριμένα: "υποταγη σε οποιον ναναι αρκει το ποσο να "καλυπτει" την διαθεση του να "παιξει" τον/την κυριαρχο;". Και σου είπα οτι και οι πελάτες των Prodommes κάνουν επιλογές και δεν είναι (κατ' ανάγκην) χαρμάνηδες που πάνε όπου βρουν.

Πρόλαβε και με κάλυψε ο MasterJP:

Τι ισχύει και τι δεν ισχύει; Δεν αποδεικνύουμε θεωρήματα μαθηματικών! Για πράγματα που γουστάρουμε μιλάμε. Και μόνο οτι δε γουστάρουμε μπορεί να το βλέπουμε κακομοίρικο.

Κι αν σημαίνει κάτι παραπάνω, απο την καύλα ξεκινάς, η καύλα είναι το προαπαιτούμενο σου. Αλλιώς δε μιλάμε ούτε για BDSM ούτε για S/M, τα οποία είναι ερωτικές πρακτικές.

Σε κάθε ανθρώπινη επικοινωνία / επαφή υπάρχει διακίνηση συναισθημάτων. Το θέμα είναι οτι έχεις σε πολύ χαμηλή εκτίμηση και τον/την Pro Dom/me και τον πελάτη για να θεωρήσεις αυτό που συμβαινει μεταξύ τους, ανθρώπινη επαφή. Δικαιωμά σου βεβαίως - βεβαίως, αλλά και δικό μου δικαίωμα να διαφωνώ.

Επι προσωπικού: Βρίσκω διασκεδαστικό οτι με "κατηγορείς" για προχειρότητα ενώ βαρέθηκες να κάνεις quote τις δικές μου απόψεις μέσα στο post σου, ωστε να ξεχωρίζουν!

Οι λέξεις που επιλέγεις χαρακτηρίζουν εσένα και όχι εμένα, κατα συνέπεια καθόλου δε χρειάζεται να μου ζητήσεις τη γνώμη. Τη γνώμη μου (για τις λέξεις σου) την είπα γιατι έχω δικαίωμα να τη λέω, είτε μου τη ζητήσεις είτε όχι.

Χρησιμοποίησα τη λέξη ανάγκη με την έννοια της στην καθομιλουμένη, σ' ευχαριστώ για τη διόρθωση. Έχεις δίκιο να λες οτι ένα σημαντικό πρόβλημα είναι η διολίσθηση της επιθυμίας σε ανάγκη, αλλά αν θες να το δεις υπο αυτό το πρίσμα, το session με Pro Dom/me είναι η ικανοποίηση αυτής της επιθυμίας που έγινε ανάγκη (ναι, ναι με Mastercard - μέχρι να βγάλουν slavecard). Αυτό το session δεν είναι ντε και καλά "πληρωμενη σεξουαλικη αναζητηση προς εκτονωση", μπορει να είναι μια χαρά BDSM και S/M και απ' όλα, αλλά δε νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να σε πείσω γι' αυτό.

Εμένα πάλι δε με ενδιαφέρει το S/m (που παρεπιπτόντως γράφεται S/M - υπάρχει κίνδυνος κάποιοι να το μπερδέψουν, οπτικά, με το M/s) αλλά οι άνθρωποι. Απόψεις σαν κι αυτές που εκφράζεις περιθωριοποιούν ανθρώπους (και μιλάω κυρίως για τους πελάτες των Prodommes), κι αυτό είναι το τελευταίο που χρειάζεται μια BDSM (και όχι μόνο S/M, παρεπιπτόντως) κοινότητα. Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις ολόκληρο το post μου (μαζί με την πρώτη και την τελευταία παράγραφο) και δεν περιοριζόσουν στα κομμάτια που σε αφορούσαν, θα είχες καταλάβει τι λέω.

11. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

12. DreamMaster

DreamMaster Regular Member

Με τρομάζεις.... Μήπως εσύ πλέον κάνεις "άγρα πελατείας" και πρέπει τα ποστ σου να απαγορευθούν ως "διαφημιστικά";  

Στα σοβαρά, ας αφήσουμε την ψυχανάλυση των μελών και τον παραληρηματικό ή μη τρόπο γραφής τους και ας μείνουμε στις απόψεις τους, που μπορούν να μας είναι και ωφέλιμες.

Ελπίζω να γνωρίζεις τα σκοτεινά μονοπάτια στα οποία οδηγεί ο ψυχολογισμός.

Dream