Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 27 Ιουλίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Η Διάγνωση σου γιατρέ Μου, που ομολογώ ότι πολύ ποιητικά και λυρικά έγραψες, μια που μου ακούστηκε σαν ωδή σε μια Θεά (αν και αρκετά ελλιπής), με επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι έχω όλα τα κακά & καλά συμπτώματα μιας "ασθένειας" που κατά καιρούς εμφανίζετε σε κάποιες γυναίκες και την ονομάζουνε "Mistress"

    Λίγα από αυτά που ανέφερες δεν τα έχω νιώσει και καμία σχέση δεν έχουν με Εμένα αλλά σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω γιατρέ Μου να τα αφομοιώσω και να τα καλλιεργήσω έτσι ώστε να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

    Λόγο του ότι δεν με γνωρίζεις και προσωπικά θα σε πληροφορήσω ότι πάσχω και από άλλα συμπτώματα που δεν σχολίασες. Αυτά που από ασχετοσύνη και άγνοια παρέλειψες είναι εξίσου σημαντικά για να σχηματίσεις το profile της ασθένειας Μου.

    Διαβάζοντας τα ολ ' αυτά πήγα στην Κυρία Φώφη την φαρμακοποιό της γειτονιάς Μου απ όπου προμηθεύομαι πολλά απαραίτητα και με ενημέρωσε :
    "Mistress Eva προσοχή στις παρενέργειες όλων αυτών των συμπτωμάτων που πολύ σωστά μάντεψε ο γιατρός.
    Αυτές μπορεί να καταλήξουν σε εξάρσεις έντονου κνησμού στο… strapon Σας το οποίο στέκει πάντα ψηλά άνευ χρήσεως Viagra".

    Αλήθεια ποιητικέ γιατρέ Μου.... καλύψτε Μου μια απορία....
    Με διακατέχει μια έντονη ανησυχία!
    Ολ΄ αυτά τα απεχθέστατα που μου συμβαίνουν θα εκλείψουν μετά την εμμηνόπαυση?
     
    Last edited by a moderator: 3 Αυγούστου 2006
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Δεν νομίζετε πως αρκετά με όλα αυτά? Το θέμα του νήματος είναι άλλο, όλοι ξεφύγαμε και καταλήξαμε να συζητάμε ένας Θεός ξέρει τι.

    Προτείνω να σταματήσει εδώ, το νήμα μάλλον χρειάζεται αυστηρό moderation κάτι που αναγκαστικά θα γίνει κι αν δεν σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις θα φτάσουμε και στο κλειδωμα του.
    Επίσης σας παρακαλώ να σταματήσουν όσο οι διαγνώσεις τόσο και οι αναφορές στον όποιο επαγγελματικό χώρο εργασίας, είναι έμμεση διαφήμηση κάτι που νομίζω γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως απαγορεύεται, το ίδιο ισχύει για τις συζητήσεις περί εκπτώσεων ή προσκλήσεις στον συγκεκριμένο χώρο.
    Με λυπεί να παρατηρήσω πως ενώ είχαμε συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα, γίνονται προσπάθειες με έμμεσους τρόπους να συνεχιστεί αυτή η διαφήμηση, κάτι που παραπέμπει σε έλλειψη σεβασμού προς τους κανονισμούς του συγκεκριμένου χώρου και τις επιθυμίες του δημιουργού του.

    Θα σας παρακαλέσω για άλλη μια φορά να σταματήσετε όλοι εδώ.

    Σας ευχαριστώ.
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Ειρωνείες, κιτρινισμοί, ηθικολογίες και καλά κρασά .
    Σε λίγο θα έχουμε αποκαλύψεις για ροζ βινίλ βραδιές . «Σκάνδαλο pro-domm συγκλονίζει την κοινότητα της Ελληνικής BDSM σκηνής ».
    Είναι να μην θορυβηθούμε εμείς οι ευυπόληπτοι BDSMατζίδες.
    Το BDSM πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμιο και παστρικό . Είναι όμως ;
    Θα σας αποκαλέσω «ανόητους» όχι πως είστε αλλά έτσι φέρεστε .
    Να κάτσω να το αναλύσω τώρα . Άντε να κάτσω . Ένα θέμα τόσο μεγάλο και με τόσες προεκτάσεις , από το «χρήμα ως μορφή εξουσίας» μέχρι την «ψυχολογία αυτού που πουλάει λίγες ώρες ηδονής » και το είναι «κενή περιεχομένου η επι χρήμασι κυριαρχία ή σκλαβιά » και ακόμα το πιο πιασάρικο «ρεντ ε σλέιβ ορ ρεντ ε μάστερ», το κάνατε διαφημιστικό τζιγκλακι στο ραδιόφωνο .

    Για όσους δεν κατάλαβαν , παίξατε ως κομπάρσοι σε διαφημιστικό τζιγκλακι . Κάποτε νεότερος δούλεψα στη διαφήμιση ( ο Χασίδ πίνει νερό στο όνομά μου ακόμη ) και ότι σας λέω είναι απόσταγμα επαγγελματικής διαστροφής .
    Σε μια κοινότητα (λέει ο αγαπημένος μου Ντολμανσέ) « όπου η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων δηλώνει πως στερείται σχετικής εμπειρίας, είτε ως τόπης είτε ως αποκάτωθε» είναι για μένα πιο υγιής η παρουσία pro-dommes παρά η παρουσία νεάνιδων που είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν ως τόπιδες ή αποκάτοθε πράγματα που θα τους κάνουν να πληρώσουν ακριβά την μοναξιά .

    Προσπάθησα να βάλω ένα χάρακα κουβέντας με το παρακάτω :
    Μα ανταπόκριση μηδέν . Το περίμενα άλλο η σαπουνόπερα του ΑΝΤ1 και άλλο το ντοκιμοντέρ της ΕΤ1 . Το μόνο κοινό τους είναι το «1». Μηδέν διαφημιστικό χρόνο η ΕΤ όλο το χαρτί στον ΑΝΤ1

    Είναι μίζερο να γκρινιάζετε ( γκρίνια είναι) γιατί κάποιος εκμεταλλεύεται την αφέλεια ή τέλος πάντων την ανεκτικότητα του μαγαζιού προς ίδιον όφελος . Διαολίζομαι γιατί είναι το καλύτερο φόρουμ που διαβάζω και πουθενά δεν είδα κάποιον κιμπάρη να πει «ναι μωρή καλά το κάνεις , αλλά κάντο διακριτικά μη μας δέσουνε γιατί θα σε στείλω σε κανα γέρο διάολο , αλλά σ΄ αφήνω έτσι γιατί όταν η Φρύνη κι η Ασπασία δίδασκαν το «κόντρα παξιμάδι», το «καρεκλάτο», το «πισωκολλητό με το καμτσί» , τότε οι Παριζιάνες και οι Ολανδέζες προντόμες δεν ξέρανε από πού κατουράνε.. »

    Θέλω να το παίξω «Ανάν» να θέσω ένα μορατόριουμ μα θα με φάνε οι «Γαμάν» για αυτό θα μιλήσω λιγάκι για τα ερωτήματα που έθεσα στην παράθεση πιο πάνω.

    Αυτός λοιπόν που πουλά επι χρήμασι την κυριαρχία βίωνει το σεξ σαν παρηγοριά για την αγάπη που είχε στερηθεί.. Κάνει έρωτα ανιδιοτελή, χωρίς τις βιασύνες του πόθου ( δεν υπάρχει πόθος )και τις αναστολές της ντροπής , που του αποκαλύπτει έστω και καθυστερημένα ότι όλοι τον αγαπάνε στα σκοτεινά πι έμς μα όχι στα φωτεινά νήματα . Κάπως έτσι το λέει ο Μάρκες στις «θλιμμένες πουτάνες της ζωής μου» .

    Τέλος, υπάρχει και η εμπορική σημειολογία του θέματος. Μετά τους χουβαρντάδες σλέιβς , σειρά έχουν οι κιμπάριδες μάστερς . Το «λάιφστάιλ» πολυδιαφημίζεται ξανά για τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει. Εννοείται πως αυτά πουλάνε μόνο στο αφασικό κοινό του κατά τα άλλα γκρινιάρη BDSMατζή . Και φυσικά για το μόνο που δεν κόπτονται είναι για να αναδείξουν ένα θέμα με τόσες προεκτάσεις που θα άξιζε δικό του νήμα και όχι ένα απλό «διάλειμα για ντοκιμοντέρ ανάμεσα στις διαφημήσεις » .
    Οσο για τη σειρά την σαπουνόπερα που βλέπω να εξελίσσετε οι σκεπτόμενοι ξεκαρδίζονται οι υπόλοιποι απλώς αδιαφορούν ( .
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Έχουν αφαιρεθεί οποιεσδήποτε αναφορές σε συγκεκριμένο χώρο και παρακαλώ να παραμείνει καθαρό τόσο αυτό όσο και το υπόλοιπο φόρουμ από οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες αναφορές σε επαγγελματική ιδιότητα του οποιουδήποτε ή τον χώρο που το στεγάζει.

    Για διαφημήσεις του είδους που επιτρέπονται, παρακαλώ να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι στον admin με pm ή e-mail.
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αυτο το post σου αγαπητέ μου φον Κλάιστ θα μπορούσε BDSMτζίδικα να ανήκει στις τεχνικές "Κοπρολαγνείας"...
    Το ξεφτιλισες με τις γλυψιές σου (σλουρπ) και το παραέχεσες (μπλιαχ).
     
  6. Φυσικα και πασχεις και απο αλλα συμπτωματα,εισαι πολυ κοντα και σε ενα αλλο ψυχωτικο
    συνδρομο που σαν βαση του εχει την μανια καταδιωξης,δεν το παρελειψα απο αγνοια απλα δεν ηθελα να σε τρομαξω,

    ειδες ποσο πιο ευκολα γινονται τα πραγματα οταν ειμαστε ειλικρινεις ?

    οπως τοτε που παραδεχτηκες στο αλλο θρεντ οτι εισαι ασχετη και εχεις πληρη αγνοια επι του θεματος,οταν το εθεσα σε επιστημονικη βαση,εσυ μια ασχετη "θεα",να παραδεχεσαι εμμεσως πλην σαφως την ηττα σου,

    ομορφα σου βγαινουν ενα-ενα,

    μετα την εμμηνοπαυση σε βλεπω μπροστα σε κανα καθρεφτη που απαντησεις δεν θα δινει οταν των ρωτουν "καθρεφτη μου καλε ειμαι ακομα η πιο ομορφη?" "καθρεφτη μου πιστε ειμαι ακομα η πιο ποθητη και εξυπνη ?"

    και ξερεις οτι αυτη η εποχη δεν απεχει και πολυ και γι αυτο εχεις αρχισει ηδη να αρνιεσαι την πραγματικοτητα,μαρτυρας μου η ηλικια σου στο προφιλ σου,

    δε σε γνωριζω ? μπορει και να μενω απεναντι σου,

    το ξερεις ?
     
  7. διαφημιστικα,λεξη κλειδι  

    συμφωνω με τον ορο ομως αυτα τα ποστς να μη παραπεμπουν στη λεξη κλειδι.

    το βαρυ φορτιο ολων σχεδον των λεξεων που τελιωνουν σε "ισμος".
     
  8. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Υπάρχει και ο ισθμός επίσης για μερικούς , ο νοών, νοήτω  
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Βρε άνθρωπε μου σταμάτα να ασχολείσαι με την ψυχοσύνθεση Μου και ασχολήσου με τα θέματα του forum.
    Τι μανία είναι αυτή που έχεις?
    Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πρέπει να έχεις φαει κάποια χυλόπιτα από Εμένα και το φυσάς και δεν κρυώνει.
    Σε παρακαλώ λοιπόν να ασχοληθείς με τα παιχνίδια σου και τα μαθήματα σου και την διατριβή σου να την κάνεις έχοντας απέναντι σου το είδωλο σου.
    Άντε μπράβο με τον κάθε χθεσινό ουρανοκατέβατο παντογνώστη
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    ανορθωγραφος_πιητης η παράκληση να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις αφορούσε κι εσένα, με όλη μου την ευγένεια σε παρακαλώ να μην συνεχίσεις.  
     
  11. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Αυτο που καταλαβα εγω μετα απο ολα τα ποστ ειναι πως την αληθεια κανεις δεν την αγαπησε! Απαντηση καμιά απο αυτους που αυτοαποκαλουνται σκλαβοι δεν λαβαμε , και οι τιτλοι ειναι απλα για τα ματια του κοσμου !
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Re: Πληρωμένη ‘’ σκλαβιά ‘’ ..... ?

    Καλά κατάλαβες DarkSide. Θέλει ψυχή.