Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιά είναι τα φετίχ σας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 6 Μαρτίου 2016.

1. whisperer

whisperer Regular Member

το μπασκετ πιανεται?

2. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Και τώρα ένα πολύυυυυ σκληρό και άκαρδο. Σαδιστικό τελείως:

Το ονομάζω: Bureauocracy-Sex-Denial-trophy-Winning

Τη στέλνεις στην αρμόδια ΔΟΥ να εκδόσει Φορολογική Ενημερότητα και στο ΙΚΑ για Ασφαλιστική Ενημερότητα.

Οι κανόνες:

1) Αν δεν τα καταφέρει με την πρώτη και χρειαστεί και δεύτερη μέρα με δικαιολογητικά κλπ. κλπ. την κερνάς έναν καφέ την καημένη καθώς είναι καψόνι και κρίμα. Απλά δεν θα έχει σεξ για 20 ημέρες.

2) Αν τα καταφέρει αυθημερόν αλλά της πάρει ώρες και για τα δύο θα της χαρίσεις ένα υπέροχο ρομαντικό βράδυ αλλά χωρίς σεξ.

3) Αν τα καταφέρει αυθημερόν σε λιγότερο των 3,5 ωρών (και τα δύο μαζί χωρίς τις μετακινήσεις) βλ. 2 αλλά με σεξ.

3) Αν καταφέρει να τα εκδόσει σε λιγότερο της μίας ώρας (δύο ώρες και για τα δύο αλλά συμπεριλαμβανομένων των μετακινήσεων) θα έχει κερδίσει το δικαίωμα να της ικανοποιήσεις αδιαμαρτύρητα μία κρυφή και ανομολόγητη (αν έχει τέτοια από εσένα) ερωτική επιθυμιά ή τέλος πάντων όποιο φετίχ της σου ζητήσει.

Το ξέρω ότι είναι πολύ διαστροφικό αλλά... 

Last edited: 7 Μαρτίου 2016
  3. Λύσανδρος

Όχι βέβαια! Ειδικά για το μπάσκετ υπάρχει άλλου είδους "διαστροφή". Κάπου την είχε πάρει το μάτι μου ρε γαμώτο... 

4. Λύσανδρος

Ώρα για μουσική!  

Συνεχίζουμε αύριο.

Το βιβλίο όταν τελειώσει θα εκδοθεί από:

Εκδόσεις: Καβλίδης & ΣΙΑ. Λεωφόρος Τρεχαγυρεβόγλου 41, Κωρωπί.

5. Brigitte

Brigitte Contributor

Τωρα τελευταια παιζει πολύ το Age Differences στις "επαφες" μου και τολμω να ομολογησω ότι το γουστάρω πολύ...οποτε συν 1..

6. Λύσανδρος

Εμένα, μια που τα συζητάμε @Brigitte μου, από την άλλη παίζει πολύ αυτή την εποχή το hard-kinky-sex-white-suite-style και επίσης το γουστάρω με τρέλα πολλή!...

Last edited: 7 Μαρτίου 2016
  7. @Brigitte ,
    Όσα ΔΕΝ είναι στη λίστα σου...

8. Brigitte

Brigitte Contributor

Δεν έμεινε και τίποτα....  

9. Έλα τώρα, προσπάθησε  

10. Dapom

Dapom Contributor

Χμμμ...πρέπει να φτιάξω application BDSM fetish check list...το απόλυτο application για κάθε session!!!
    Θα έχει και tracking progress, period calendar, target setting...

11. Λύσανδρος

Χμμμ...Ωραία και ολοκληρωμένη σκέψη.

Διακρίνω μία μεθοδικότητα και έναν επαγγελματισμό εδώ.

I like Mr.  

12. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Why aren't we funding this?