Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιά είναι τα φετίχ σας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 6 Μαρτίου 2016.

1. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

I' ve got my reasons.  

2. фетишoмазох

фетишoмазох Regular Member

Λοιπόν ,δεν ξέρω αν όλα υπάγονται εκεί ή δύνανται να ονομαστούν έτσι, αλλά αναφέρω κάποια
    παρακάτω.

Ποιοτική ταπείνωση/ποιοτικός εξευτελισμός [''ποιητικό'' μία προσθήκη κυρίως υποκειμενική ..και θέλω με αυτό να τονίζω ότι δεν αφορά οτιδήποτε,γενικά και αόριστα]

Αντικειμενοποίηση [κυρίως οπτική]

Ένδυση γυναικείων εσωρούχων ,φορέματα ,φούστες κλπ..
    Και σε αυτή την κατηγορία αναφέρω και την ιδιαίτερη περίπτωση της γυναικείας τζιν βερμούδας [συγκεκριμένα ΤΖΙΝ ΒΕΡΜΟΥΔΑ...όχι σόρτς .ούτε τζιν σόρτς..ούτε οποιαδήποτε βερμούδα] .
    Θανατηφόρος συνδυασμός ,τζιν βερμούδα με πάνινα ή αθλητικά παπούτσια.

Γόβες,τακούνια,ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Κάλτσες.

3. Πρωσωπικα εχω φετιχ με συκγεκριμενα φιμωτρα και μου αρεσει να εχω φιμωμενη την σκλαβα μου με κατι βρωμικο οπως το βρωμικο εσωρουχο της η την βρωμικη καλτσα της. Επισης εχω ενα μικρο φετιχ και με τα ball-gags οταν βλεπω τα σαλια της να τρεχουν.

4. Joy_division

Joy_division Guest

Η ταχύτητα

5. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Οι ζαρτιερες με διάφανο στρινκ. Επίσης να την βλέπω να σφουγγαριζει στα 4 με λίγο φουστανακι.

6. bare bottom spanking (receiving), blindfolds (receiving ), bondage (receiving ), collar and lead/leash(receiving ),discipline(receiving ), flogging (receiving ), hair pulling (receiving ), kissing (everything to do with it), lingerie(wearing), making home movies (everything to do with it), massages(everything to do with it), nipples (everything to do with it)pain(receiving ), rough sex (receiving ), spanking (receiving ),toys (everything to do with it), whips (receiving ) ,handcuffs (everything to do with it),piercings, sadism (receiving ),

watersports τι στο καλό είναι?? Φαντάζομαι όχι το windsurfing Ή το τζετ σκι ε?!  

7. Irresistible

Irresistible New Member

foot worship για αρχή αν τα δάχτυλα είναι περιποιημένα από μένα στην γυναίκα,
    και μετά να ρήχνω πολύ εξεφτυλισμό και spanking στο σεξ πάνω
    Και επίσης τρελαίνομαι για περίεργα εσώρουχα (μονικίνι) και ψηλοτάκουνα κάθε είδους ! ! !

8. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Έχουμε λογαριασμό στο φετ και δεν το μαρτυράμε;;; E; E;  

Watersports είναι αυτά. No, really.

9. Left-foot-middle-toe-scratcinhg
    Τρελαίνομαι να μου ξύνουν το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού ποδιού μου.

10. Πάλι καλά που είσαι brat, αλλιώς θα σε μαζεύαμε κομμάτια  

Για watersports μην ψάχνεις στις νεροτσουλήθρες. Επίσης, για Golden shower/Brown shower μην ψάχνεις σε τραγούδι των Straglers...

11. Όχι εγώ μια φίλη!!!!  

12. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Χέρια, πόδια, καλσόν και εσώρουχα αποτελούν τους πιο απόκρυφους και ανώμαλους πόθους μου.

Όλα τα υπόλοιπα έπονται και τα θεωρώ απλά αλλά και πολύ καλά συμπληρώματα, που ακονίζουν το μυαλό και γυμνάζουν το σώμα