Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιά είναι τα φετίχ σας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 6 Μαρτίου 2016.

1. Elune

Elune Priceless

Κινέζικα;  

2. whisperer

whisperer Regular Member

3. espimain

espimain Contributor

4. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Θα σε φαω ζωντανο βρε παλιογερε!!!!!! 

5. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Α πα πα πα πα...της εποχής σας;!  

6. espimain

espimain Contributor

Της εποχής του μπαμπά μου.  

7. νόμιζα πως μόνο σε μένα αρέσουν αυτές οι γλώσσες, με τι διαφορά πως με νοιαζει τι θα λέει

8. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Σε Γαλλικά εάν θέλετε προσφέρομαι  

9. Ο πρώην φίλος μου είναι από Ρωσία και στο σεξ άρχισε κάποια στιγμή να μου μιλάει Ρώσικα. Δεν ήξερα τι έλεγε αλλά το ύφος του έδειχνε ότι μου έλεγε κάτι πολύ κακό. Απόλυτη κάβλα.

10. Και εμενα η πρωην φιλη μου ηταν απο την Κατουνα. Αγόριμ αντραμ τι μι κανς! Θέλου να μι σκις το μνι απαν σνα σφαλτου! Αχ! Γαμα μι ματσαλαμ τα βζια! Κανι μι πτανα! Χυσι μι! Κανημ θκιας!
    Απολυτη καυλα.

11. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Μου χει τυχει κι εμενα, Λαρισα και Τρικαλα σεχωρια, προ αιωνων με φανταρικο.
    Τα ιδια και χειρoτερα.
    Του μνιμ πλατσιαναει, ιδω θα μεινς να μι μπδας ουλου του βραδ,μαντζαλιβεμ τα βυζγια , ου πουτσους σ' εινι σα στλιαρ, σαν την αλπου θα σκουζου, χυνου η πτανα χυνου παναιαμ κι αλλα ανφοργκεταμπλ
    Το βλαχικο εχει κατι το διονυσιακο και το ζωωδες και μπορει να αποδειχθει εξαιρετικα κι ανεξηγητα διεγερτικο.

Last edited: 10 Μαϊου 2016
  12. ty che blyad?