Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιές τα πίνουν?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος pistachio, στις 14 Ιανουαρίου 2011.

  1. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Ανέβηκες στην λίστα, εύγε  
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ευχαριστούμε ανυπερθέτως...
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αιτηθήκατε την συμμετοχή σας στην διευρυμένη διοργανώτρια αρχή.
    Άμα τη εγκρίσει της αιτήσεώς σας, μετά χαράς μας να σας παράσχομεν και το δικαίωμα εκφράσεως της ευαρεσκείας ή δυσαρεσκείας ημών...
    Υπομονή και εγκράτεια συνιστάται εν τω άμα...
    Σας μερσούμε πολύ δια την εκ των προτέρων κατανόησίν σας...
     
  4. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

     
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  7. lida

    lida New Member

    εχω συναντησει παντρεμενη πολυ αυστηρων ηθων στα ιωαννινα.και με τον καιρο σε ανοιχτηκαμε στην συζητηση πιο ανετα τλφ.στερημενη μου ειπε και κακογαμημενη.τυχαια εγω -επιτηδες-βραδυ την πετυχα να ´ηγαινει σπιτι ηταν πολυ βιαστικη...την πηρα μαζι αρχισαμε τα καυλοκουβεντολογια και της τον πεταξα εξω .εκανε πως δεν ηξερε πως εχω πουλακι..ημουν πολυ μαζεμενη γεγονος.σε λιγο της πηρα το χερι αφου την φιλουσα στο λαιμο.η κλασσικη μυξοπαρθενα στριγκλα.στυλ οχι πιο κατω απο το λαιμο..πχι χερι κατω απο φουστα.μου σηκωθηκε πολυ εσπασε το δευτερο στριγκ κλπ.και μολις τοπιασε αυτο ηταν.επεσε και τετοιο πιπιλακι δεν μου ξανακαναν.λιποθυμουσα νομιζα.12 λεπτα χωρις αναπνοη και με στραγγιξε.της ειπα δεν σου φαινοταν.εχυνα με σπασμο.μου ειπε οτι ειναι το βιτσιο της.αυστηρη οικογενεια οι δικοι της απο μικρη την τσεκαραν.στα 13 εκανε το πσωτο τσιμπουκι στον θειο.απο τοτε με την πρωτη πιπιλακι.και ολες οι φιλες της γιατι ακουσον ακουσον αν γαμηθουν λεει τις μυριζουν οι αντρες τους και καταλαβαινουν.γενικα απο πολυ μικρη πιστευω οτι η γυναικα εχει εξη να πιπιλαει.και δεν θεωρειται πουτανα.στα δοκιμαστηρια τουαλετες και καμπινες πλαζ αλλα και αυτοκινητο ειναι αποτελεσματικο γρηγορο και ηδονικο.αξαλλου ο αντρας που γλειφει μ...ι τι θεωρειται.λοιπον μην εχουμε αναστολες οτι κανουμε ειναι γιατι δουλευει το μυαλο η φαντασια και μετα η αισθηση με την γευση..θα σας πω κατι.ενα αγορι σε μαγαζι μου ξηγηθηκε να μιλησουμε.οντως εγινε και μου ειπε σου δινω 300 ευρω το χαρτζηλικι μου να σε δω να το παιζεις να λερωνεις το στριγκ σου..το θελω λερωμενο.εγω με αυτο και μονο τρελαινομαι.του λεω την βρισκω.ελιωνα να με κοιτα.επαιζα επαιζε και χυσαμε μαζι λερωθηκα και πανω στην κοιλια μου ξεσπασε...τον βλεπω συχνα ειναι η τρελα μου και ετσι στα γρηγορα πεταζομαστε καπου να δουν οτι παμε για...προχθες σε ενα καλο μαγαζι κολωνακι εσωρουχα πριν βγεις πλατεια το καναμε ετσι μεσα σε δοκιμαστηριο.αφησα λιγο την κουρτινα να βλεπει το καβλι μου η πωλητρια...το βραδυ σε μαγαζι βρεθηκαμε και περασαμε ολη νυχτα ενω οτι εβγαζα το στραγγιζε.
     
  8. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Τα πινουν οποιες θελουν να τα πιουν. Ενιοτε ομως δεν τα πινουν ουτε αυτες. Επισης καμια φορα δυστυχως τα πινουν κι οσες δεν το θελουν...

    Εν τελει τα πινουν οσες τα πινουν..

    Ειλικρινα δεν καταλαβα το ερωτημα...

    Αναζητουμε το στερεοτυπο γυρω απ αυτες που τα πινουν;
     
  9. Dapom

    Dapom Contributor

    Τι πίνεις και δεν μας δινεις ;;;!!!
     
  10. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Εγω μονο νερο. Κυκλοφορει αφθονο.
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Αμα δεν σε θέλει... 

     
     
  12. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Εγώ τέτοιο νήμα πώς το έχασα; χαχαχα  

    εγώ θα πω, τα πίνουν αυτές που νιώθουν άνετα με αυτόν που είναι, που τον εμπιστεύονται. μπορεί να είναι από το πρώτο "ραντεβού", μπορεί και από το δεύτερο ή το τρίτο.

    Τα πίνουν επίσης αυτές που το γουστάρουν τρελά   νιώθουν απίστευτη ευχαρίστηση και ένα αίσθημα "ολοκλήρωσης" (αντε τώρα να το εξηγήσω αυτό   )
    ορισμένες πάλι δεν τα πίνουν. Ε και; δεν μπορώ να καταλάβω κάτι απόψεις του τύπου "α αυτή δεν τα πίνει, δεν είναι καλή κλπ κλπ". (ναι ναι το έχω ακούσει και αυτό...)

    Η κάθε μια κάνει τις δικές της επιλογές όσον αφορά το τι θέλει να πιει...

    Τώρα αν θεωρούνται πουτάνες αυτές που τα πίνουν (κάπου το πέτυχε το μάτι μου στο αρχικό ποστ   ) ας είναι, εγώ να νιώθω καλά, και τι άποψη έχει ο άλλος, δεν με πολυπειράζει