Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποινικοποίηση της πορνείας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 11 Δεκεμβρίου 2011.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Galeone, σύγνωμη που στο λέω αλλά αυτά που πιστεύεις απέχουν πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Αν δια μαγείας εξαφανίσεις κάτι χιλιάδες πόρνες που έγιναν πόρνες είτε επειδή άλλοι με το ζόρι τις έβγαλαν στο κλαρί είτε λόγω ανέχειας πήραν αυτό τον δρόμο, θα σου περισσέψουν κάτι χιλιάδες πόρνες οι οποίες επέλεξαν να γίνουν πόρνες επειδή αφενός τους αρέσει και επειδή αφετέρου τους αρέσει να βγάζουν λεφτά πιο εύκολα από άλλες δουλείες. Όσο απίστευτο και αν φαντάζει αυτό στα μάτια σου, υπάρχουν άπειρες πόρνες που γουστάρουν και επιλέγουν να κάνουν αυτό που κάνουν σε σχέση με άλλα που θα μπορούσαν να κάνουν. Έχει τινγκάρει το fb από 25χρονα που εκπορνεύονται για το χαρτζιλίκι τους. Και αυτό στην Ελλάδα γιατί σε σύγχρονες ευρωπαικές χώρες όπως η Γερμανία, η πορνεία ένα κανονικό μη ειδικά ελεγχόμενο επάγγελμα εδω και χρόνια.

2. seduced mind

seduced mind Guest

Nαι θα πάω στο χ στριπτιζάδικο θα της ζητήσω διαβατήριο, ταυτότητα, ΑΦΜ, χάρτη γενεαλογικού δέντρου, ληξιαρχική πράξη γέννησης, τι άλλο θέλεις;;;

Δεν πας να το κάνεις μια εσύ σε ένα στριπτιζάδικο και μετά θα το κάνω και εγώ... Κάντο εσύ όμως πρώτα για να δούμε πως θα φύγεις από εκεί μέσα!!!

Και να σου πω και κάτι άλλο. Αυτούς τους ελέγχους δεν τους κάνει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος τους κάνει η αστυνομία για αυτό υπάρχει. Αν η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της ή όπως θα έπρεπε να τη κάνει δεν είναι πρόβλημα του πελάτη, είναι πρόβλημα δικό της. Στο κάτω κάτω αν της κρατάνε το διαβατήριο ας πάει στο ηθών να το καταγγείλει. Αλλά δεν θα το καταγγείλει και ξέρεις γιατι; Γιατι θα της σκοτώσουν την οικογένεια! Και σίγουρα ο μοναδικός που δεν φταίει που εκείνη γίνεται θύμα είναι ο πελάτης...

3. gaby

gaby Guest

Είχαμε ξεχάσει τη λέξη "αλλοτρίωση" εδώ και χρόνια. Φυσικά μπορεί να προτιμήσει κανείς συνειδητότατα να αλλοτριωθεί αντί να βαδίσει λίγο έξω απ την πεπατημένη!

Η "ελεύθερη επιλογή" είναι ευχέρεια μικρού κλάσματος του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι υπόλοιποι έχουν μια επιλογή, την επιβίωση με κάθε τρόπο. Ο τέταρτος κόσμος ζει ανάμεσά μας και αγωνίζεται να επιβιώσει.

Δε βαριέσαι, το παν είναι να βρει κανείς την κλίση του σε τούτη τη ζωή. Αν της αρέσει να κάνει για δουλειά αυτό που όλοι οι άλλοι έχουν για απόλαυση, τι λόγος μας πέφτει ημών των στραβόξυλων; Αν είναι 25χρονα αυτά που εκπορνεύονται για το χαρτζιλίκι τους, καλώς. Ποιος ξέρει αν είναι 25 χρονα, αν το κάνουν για το κέφι τους και όχι για άλλους λόγους, αν, αν, αν...; Κανένας; Εγώ πάντως, που ως γνωστόν μισώ τα νιάτα, επιμένω να πατήσουν τα 35 πρώτα και μετά να εκπορνευτούν   Η Γερμανία έχει πρόβλημα άλλο, κάτι σκυλάκια με μαύρη κάλτσα με ραφή και δωδεκάποντες γόβες είδα να φιγουράρουν στο fb και αυτά για το κέφι τους και από ελεύθερη επιλογή;

4. seduced mind

seduced mind Guest

Να σας θέσω ένα προβληματισμό; Μπορεί κάποιος από εσάς να μου πει πως θα κυκλοφορήσει στο Ριο ντε Τζανέιρο χωρίς πόρνη δίπλα του;Δεν είναι όλες οι χώρες όπως η Ελλάδα η πόρνη στις χώρες του εξωτερικού προσφέρει προστασία. Αν δεν κυκλοφορήσεις με πόρνη στο Ριο θα καταλήξεις νεκρός. Δεν έχει αξία η ανθρώπινη ζωή, η πόρνη σε πηγαίνει σε μέρη που πρέπει να πας και να δεις και σου παρέχει ασφάλεια. Δεν θα σε πειράξει κάνεις ούτε κλέφτης ούτε δολοφόνος ούτε θα σου τη πέσουν οι διεφθαρμένοι μπάτσοι οι οποίοι θα σου φυτέψουν στον έλεγχο που θα σου κάνουν 10 γραμμάρια κοκαίνης για να σου πάρουν ότι έχεις με εκβιασμό και υπό την απειλή ότι θα σαπίσεις σε Βραζιλιάνικη φυλακή. Και όλα αυτά γιατί εκείνη θα βγάλει εκείνα που πρέπει και ο νταβατζής της αποτελεί τη προστασία σου...

5. Δία σίγουρα οι πακιστανοί στα φανάρια δεν τα κονομούνε...οι μάγκες που είναι από πίσω τους είναι άλλη ιστορία...Και αν κάποιοι πακιστανοί ( χρησιμοποιώ το πακιστανός εδώ σαν ξένος ) τα "πιάνουν χοντρά" είναι από άλλες δραστηριότητες...αλλά μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια...Εγώ είμαι κάθετος με την ιδέα ότι η εγκληματικότητα είναι μόνο των ξένων...θέλεις επειδή ήμουν ξένος κάπου για πολλά χρόνια...θέλεις επειδή λόγω επαγγέλματος έχω την "τύχη" να έχω καθημερινή σχεδόν τριβή με το ζήτημα...Η πολιτεία φταίει και οι βλακώδης συνθήκες που έχει υπογράψει με την Ε.Ε. και που μας έχουν καταστήσει το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Ευρώπης...

6. Elysium

Elysium Contributor

Ελάχιστοι αλλοδαποί έχουν έρθει στην Ελλάδα για να «επιβιώσουν» και οι οποίοι, μέχρι ενός ποσοστού, δικαιούνται ασύλου. Κι αυτοί είναι οι πρόσφυγες, όπως ορίζονται στη Συμφωνία της Γενεύης, των οποίων η ζωή κινδυνεύει στις πατρίδες τους λόγω ενόπλων και άλλων συγκρούσεων (εμφυλίους κλπ). Το άσυλο μάλιστα παύει όταν αρθούν οι λόγοι που χορηγήθηκε (π.χ. τερματισμός εχθροπραξιών).

Πακιστανοί, μπαγκλαντεσιανοί και άλλες φυλές (που αποτελούν και την πλειοψηφία των αλλοδαπών στην Ελλάδα) ήρθαν εδώ παράνομα όχι «για να επιβιώσουν» καθώς δεν υφίστανται ένοπλες συγκρούσεις στις χώρες τους, αλλά για να ζήσουν καλύτερα απ’ ότι στις πατρίδες τους. Δηλαδή, νομικά δεν ορίζονται ως πρόσφυγες καθώς δεν τεκμηριώνεται λόγος επιβίωσης και ασύλου σε ξένη χώρα λόγω απειλής της ζωής τους από πολέμους κλπ. στη δική τους πατρίδα.

Φυσικά, σε όλα τα πολιτισμένα κράτη η λαθρομετανάστευση είναι κάτι το παράνομο το οποίο διώκεται αυστηρά για λόγους ασφάλειας, οικονομικούς μέχρι εθνολογικούς και υγειονομικούς, πλην της Ελλάδας που θεωρείται κάτι το θεμιτό («ο καθένας άνθρωπος δικαιούται μια καλύτερη ζωή έστω και παράνομα εις βάρος των κατοίκων αυτής της χώρας») και διώκεται αυστηρότατα ως ρατσιστική οποιαδήποτε άλλη άποψη.

Σχετικά με το θέμα... Η νόμιμη πορνεία (αν και προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιου είδους υπηρεσίες), ποτέ δεν έβλαψε κάποιο κράτος και προσωπικά δε βλέπω πως μπορεί να βλάψει και την κοινωνία όταν αυτή ελέγχεται. Οι πολιτικές πόρνες όμως πράγματι αποτελούν πρόβλημα και είναι αυτές οι οποίες θα πρέπει να διώκονται ποινικά (όπως αναφέρει και ο τίτλος του νήματος).

Last edited: 13 Μαϊου 2014
  7. seduced mind

seduced mind Guest

Elysium έχει καμία σχέση με τη πορνεία η παράνομη μετανάστευση; Τι μας ενδιαφέρουν αυτά; Καλά κάνουν και έρχονται οι άνθρωποι... Γιατί οι Έλληνες που πάνε με απίστευτα χαρτιά και 4 χιλιάρικα στη τσέπη και βγάζουν πράσινη κάρτα τι είναι τίποτα καλύτεροι ή επειδή είναι Ελληνες εκείνοι είναι παιδιά ενός άλλου Θεού και πρέπει να τους κοιτάμε με άλλο μάτι;

Τι πάει να πει ο Θείος μου έχει φτιαχτεί εκεί και θα καθαρίσει εκείνος για να βγάλω βίζα και πράσινη κάρτα να πάω Αμερική; επειδή ο θείος του φτιάχτηκε εκείνος τι είναι νόμιμος ή επειδή ο δικαστής αναγκάζεται να αποδεχθεί τα στοιχεία και τελικά την εκδίδει τη πράσινη κάρτα ο Ελληνάκος είναι διαφορετικός από τον Πακιστανο;

8. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

New_Beggining θεωρώ ότι κάπου έχεις παραπληροφορηθεί.Αυτό το "εάν δεν κάνεις ότι σου λέμε θα σου σκοτώσουμε την οικογένεια" είναι "αστικός μύθος" της τηλεόρασης.
    Επίσης τα περί λαθρομετανάστευσης ας τα αφήσουμε καλύτερα γιατί θα οδηγηθούμε σε πολιτικές συζητήσεις άσχετες με την κοινότητα που είμαστε.

9. Galeone

Galeone Regular Member

Aυτό είναι σωστό, χαρτιά στους μετανάστες κλωτσιές στ' αφεντικό

10. Galeone

Galeone Regular Member

Live your myth in Greece... έχεις μεγάλη επίγνωση του τι εστί εξαθλίωση.

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Ζω στην πραγματικότητα αγαπητή και δόξα το Θεό στον δρόμο μου συνάντησα και είδα πολλά πράγματα,οπότε μιλώ εμπειρικά και όχι με "κασσετούλα" που μου μάθανε σε κάποια κλαδική κάποιου κόμματος ή κάποιου φοιτητικού κινήματος.

12. Galeone

Galeone Regular Member

Κλασσικό... γίνε λίγο πρωτότυπος!