Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιος είναι ο πιο έντονος πόνος που έχετε λάβει ή σας έχει δοθεί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 22 Μαϊου 2015.

1. iolanda

iolanda Contributor

Δεν ξέρω αν είναι ο πιο έντονος, αλλά είναι ο πιο πρόσφατος και παρατεταμένος.
    Να βλέπω την μάνα μου να φεύγει λίγο λίγο ζωντανή, λόγο άνοιας  

2. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

λυπάμαι πολύ @iolanda

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μέχρι πριν ένα μήνα ακριβώς, ο χειρότερος πόνος που είχα λάβει, ήταν εκείνος που μου είχε προξενήσει ο θάνατος του πατέρα μου.

Όμως πριν έναν μήνα σαν σήμερα, κατάφερα να μου δώσω έναν ακόμη μεγαλύτερο. Αφού επιτέλους αποδέχθηκα μετά από καιρό, ότι είχα πια χάσει τελείως τον εαυτό μου.

Κάποιοι πόνοι όμως κρύβουν ένα ή περισσότερα μαθήματα. Αρκεί, κάποιος να τους σφιχταγκαλιάσει, να τους "διαβάσει" και να τα πάρει.