Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιος θα σπάσει πρώτος;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 25 Μαρτίου 2022.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δε θυμάμαι αν ο διοργανωτής μου το είπε στο τηλέφωνο ή μου το έγραψε σε message στο IRC. Οι μαζώξεις στο σπίτι του με άτομα του χώρου ήταν πάντα ευχάριστα events. Συνήθως απλά μαζευόμασταν εκεί και καθόμασταν στο σαλόνι και συζητούσαμε ή παίζαμε trivial... η φράση "ναγκόρνο καραμπάχ" που ακούγεται από καιρό σε καιρό στον κύκλο από ένα τέτοιο παιχνίδι είχε βγει...

Σπάνια έβλεπες νέες φάτσες, ο κύκλος ήταν αρκετά κλειστός. Δεν είναι ότι τους συναναστρεφόμασταν όλους αλλά όπως είπα και πριν πολύ σπάνια έβλεπες φάτσες που δε γνώριζες.

Με την Χ. παρότι παντρεμένοι είχαμε πολύ ανοιχτή σχέση, ο καθένας μας μπορούσε ελεύθερα να βγάλει τα ματάκια του με όποιαν/όποιον θέλει αρκεί να μην γίνεται στη ζούλα. Η Χ. ήταν έντονα μαζοχίστρια αλλά για εμένα ο πόνος ήταν πάντα ένα εργαλείο και όχι ηδονικός αυτοσκοπός με αποτέλεσμα να εκνευρίζομαι όταν προσπαθούσε να με μανιπουλάρει για να πάρει αυτό που θέλει κάνοντάς με να μουλαρώσω ακόμα περισσότερο και να την αφήνω στα κρύα του λουτρού.

Αυτό λύθηκε όταν με τα πολλά άρχισε να ξεπερνάει το "ρε κορίτσι μου, πήγαινε και βγάλε τα μάτια σου με όποιον θέλεις και με όποιον τρόπο θέλεις, ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ίσα-ίσα."

Ακόμα και έτσι δίσταζε μέχρι που τελικά κάναμε τρίο με έναν φίλο της. Δηλαδή την πρώτη φορά δεν ήταν ακριβώς τρίο καθώς η ίδια ήταν μαγκωμένη παρά το γεγονός ότι τον Α. τον ήξερε πολλά χρόνια και είχαν υπάρξει παλιότερα και ζευγάρι. Ο Α. ήταν ακριβώς ο άνθρωπος που χρειαζόταν, very easy going, very perv και το κυριότερο οικείος. Βγαίνοντας ένα βράδυ μαζί και οι τρεις, το πέταξα σαν ιδέα και αμέσως είχα την άμεση συμπαράσταση του Α. Η Χ. ήταν στην αρχή μαγκωμένη αλλά σιγά-σιγά λύθηκε.

Με τα πολλά καταλήξαμε σπίτι μας όπου κάθησαν στον καναπέ και να χαμουρεύονται ενώ εγώ τους παρακολουθούσα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά, είχα αυτή τη φαντασίωση από μικρός και επιτέλους γινόταν πραγματικότητα. Ο Α. είχε το ένστικτο που χρειάζεται και πήγε την Χ. σιγά-σιγά, όχι βουρ και στον πατσά. Άρχισαν από απλό φιλί, μετά χούφτωμα στο βυζί πάνω από τη μπλούζα, μετά από μέσα και στο τέλος βγάλσιμο. Χαμουρεύτηκαν αρκετή ώρα και τελικά η Χ. βρήκε το θάρρος να πιάσει έστω και πάνω από το παντελόνι τον πούτσο του Α.

Ο Α. ξεκούμπωσε το παντελόνι του και τον έβγαλε έξω. Η Χ. γύρισε και με κοίταξε και της χαμογέλασα. Αυτό ήταν, χαμήλωσε και τον πήρε στο στόμα της.

Εγώ τον είχα κάνει λάστιχο και άρχισα να ζορίζομαι γιατί ήθελα να χύσω αλλά όχι έτσι και ο Α. είχε μεγάλες αντοχές. Πρέπει να τον τσιμπούκωνε πάνω από μισή ώρα και σε διάφορες πόζες, σκυμμένη πάνω του, γονατισμένη μπροστά του στον καναπέ ωστόσο στο τέλος ο Α. σηκώθηκε όρθιος άρχισε να τον παίζει. Η Χ. γονατισμένη ακόμα μπροστά του άνοιξε το στόμα της... και σε λίγο ο Α. της γέμιζε το στόμα χύσι.

- "Θα καταπιείς" της είπα όταν γύρισε και με κοίταξε. Κατάπιε και μετά ήρθε και σε μένα αλλά με τις καύλες που είχα δεν μου πήρε ούτε λεπτό να της γεμίσω το στόμα χύσια.

Όταν ο Α. έφυγε για να γυρίσει στο σπίτι του τη Χ. την είχαν πιάσει πάλι οι αμφιβολίες της.

- "Είσαι καλά μαζί μου Γ; Σίγουρα;"
    - "Βρε χαζούλι, πόσες φορές θα στο πω;"

Ωστόσο εκείνη την ώρα χρειαζόταν πόνο. Την πήρα και την πήγα στο κρεββάτι μας. Την έβαλα να κάτσει στα τέσσερα και κόντεψα να σπάσω την ξύλινη κουτάλα στον κώλο της. Η Χ. είχε γίνει πύραυλος αλλά εδώ που τα λέμε ούτε εγώ πήγαινα πίσω. Την πήρα από τον κώλο ενώ συνέχιζα να της ρίχνω σφαλιάρες στα κωλομέρια. Όχι ότι έδινε κώλο σπάνια αλλά ήταν η πρώτη φορά που την είδα να το ευχαριστιέται πραγματικά.

Όπως και να έχει αυτό της έδωσε το απαραίτητο θάρρος. Μια μέρα ήρθε σπίτι με το στήθος της μωβ και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Μου τα διηγήθηκε αναλυτικά, μετά την έβαλα και μου πήρε τσιμπούκι και μετά είχαμε την επανάληψη της κουτάλας και το γαμήσι του κώλου.

Αυτό συνεχίστηκε για κάμποσο καιρό. Ο τύπος με τον οποίο η Χ. έκανε S/m παιχνίδια ήταν Dom και υποτίθεται ότι είχαν D/s σχέση... και λέω υποτίθεται γιατί έβλεπα την Χ. σπίτι, τον δούλευε ψιλό γαζί. Έπαιρνε αυτό που ήθελε και από εδώ παν κι άλλοι.

Κάποια στιγμή άρχισε να γίνεται πιεστικός κάνοντας την Χ. να τα πάρει στην κράνα.

Εκείνο το βράδυ σε εκείνο το πάρτι τη βοήθησα να πάρει το αίμα της πίσω. Ήταν εκεί αλλά επειδή ήμουν κι εγώ εκεί και μην έχοντας ιδέα ότι τα γνωρίζω όλα προσπαθούσε να κρατηθεί σε απόσταση. Προσπαθούσα να κρατήσω τα γέλια μου κάθε φορά που τον πλησίαζα και του έλεγα κάτι άσχετο -στο φιλικό- κάνοντας ότι δεν έχω ιδέα για το φόνο και κάνοντας εκείνο να αλλάξει θέση. Η Χ. το είχε καταλάβει και γελούσαν και τα μουστάκια της αλλά για μένα το παιχνίδι δεν είχε τελείωσει.

Κάποια στιγμή ο σπιτονοικοκύρης είχε πάει στο δωμάτιό του και έδειχνε σε κάποιους τη συλλογή του από τις βίτσες. Πήρα τη Χ. από το χέρι και πήγαμε και εμείς εκεί ενώ ο Δ. έκανε επίδειξη σε ένα μαξιλάρι.

- "Θέλεις να το δοκιμάσεις στην Χ;" τον ρώτησα. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή του ήρθε λίγο απότομο.
    - "Έλα Γ. κόψε τις μαλακίες." μου είπε γελώντας.
    - "Σοβαρά μιλάω ρε! Δε θέλεις να τις εγκαινιάσεις σε κώλο;"
    - "Βαράω δυνατά" μου είπε.
    - "Αντέχει" του είπα. "Αντέχεις, δεν αντέχεις μωρό μου;" τη ρώτησα.
    - "Αντέχω αντέχω" είπε η Χ. με χαμόγελο μέχρι τα αφτιά.

Την έβαλα να σκύψει πάνω στο κρεββάτι και της κατέβασα παντελόνι, καλσόν και κιλοτάκι αφήνοντας τον κώλο της εκτεθειμένο.

Ο Δ. άρχισε να της ρίχνει στην αρχή σιγανές για να την προθερμάνει και σταδιακά άρχισε να μεγαλώνει την ένταση. Δεν μετρούσαμε και η Χ. είχε κλείσει σφιχτά τα μάτια και δεν έβγαζε κιχ παρά το γεγονός ότι τα χτυπήματα είχαν ενταθεί.

Μέσα στο σαλόνι πήραν χαμπάρι ότι κάτι παίζεται στο δωμάτιο και έξω από την πόρτα μαζεύτηκε κόσμος παρακολουθώντας το θέαμα που πρόσφεραν Δ. και Χ.

Είδα στο συγκεκριμένο πρόσωπο που είχε γίνει μωβ αυτό που ήθελα. Του έκλεισα το μάτι και εκεί κατάλαβε όχι ότι απλά ήξερα αλλά όλα γινόντουσαν με τις δικές μου ευλογίες.

- "Μήπως να δοκιμάσεις και λίγο whip?"
    - "Ρε συ τι είναι αυτή;" μου είπε λαχανιασμένος ο Δ. και με φανερό θαυμασμό.
    - "Σου είπα έχει αντοχές. Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα σπάσει πρώτα, η Χ. ή η βίτσα."
    - "Μη με προκαλείς!" μου είπε!
    - "Δε σε προκαλώ. Έχει το safeword της, αν δεν αντέχει θα το πει. Βάρα αλύπητα."

Ο Δ. πήρε ανάσα και άρχισε να ρίχνει απανωτές και πολύ δυνατές. Η Χ. άρχισε να βογγάει και που και που να φωνάζει αλλά η ρουφιάνα δεν το είπε το safeword. Δεν το είπε.

Ο Δ. έσπασε τη βίτσα πάνω της. Την έσπασε. Η Χ. δεν είπε το safeword.

Σταματήσαμε και την πασάλειψα με την κρέμα που μου έδωσε ο Δ. Μετά την υπερένταση η Χ. έβαλε τα κλάμματα γονατισμένη στα γόνατά μου αλλά δεν ήταν κλάμα λύπης. Εγώ τη χάιδευα απαλά στο μαλλί ενώ ο Δ. είχε κάτσει δίπλα και αφού την ευχαρίστησε της εξέφραζε το θαυμασμό του σχεδόν μασώντας τα λόγια του.

Το βράδυ σπίτη η Χ. κελαηδούσε και είχε τέτοιες καύλες που κόντεψε να με ξεζουμίσει σε σημείο που της είπα "Φτάνει, όχι άλλο!!!"

Τι να πεις... η βίτσα μπορεί να έσπασε αλλά έβγαλε τα λεφτά της και με το παραπάνω!