Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιος κεντρικός χαρακτήρας βιβλίου είστε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Siren_Peisinoe, στις 28 Ιανουαρίου 2015.

1. http://www.poemhunter.com/poem/if/

2. Soraya

Soraya Guest

η ζοζεφινα... σίγουρα...

3.  

Γατακια....εγω ΟΝΤΩΣ ειμαι ο πρωταγωνιστης-συγγραφεας του συγκεκριμενου βιβλιου....νταξει απλως εγω δεν αυτοκτονησα.  

4. libra

libra Regular Member

Ο γλυκος Πουαρω.

5. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

εμενα μου λες!! το απόλαυσα την τρίτη φορά που το διάβασα!!!

6. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Είμαι ο Σουίτερς, πράκτορας της CIA αλλά όχι από τους καουμπόιδες αλλά απο τους αγγέλους,μέλος του club ΔΕ.ΘΥ.ΤΙ. (ΔΕν ΘΥμάμαι ΤΙποτα,από τις συναντήσεις σε αυτό το club).Πήγα στον αμαζόνιο να αφήσω εκεί τον γερασμένο παπαγάλο της γιαγιάς μου που μόνο μια φράση ήξερε να λέει "άνθρωποι όλου το κόθμου χαλαρώθτε".Δεν περίμενα όμως ότι το κλουβί του Ναύτη (το όνομα του παπαγάλου) σε σχήμα πυραμίδας θα ήταν και ο λόγος να συναντηθώ με τον μάγο των Καντακατέρο τον Τελος του Χρόνου ο οποίος είχε κεφάλι σε σχήμα πυραμίδας (ευνόητο και το ενδιαφέρον του για το κλουβί του Ναύτη),μια συνάντηση που με έβαλε σε περιπέτειες. Όταν ο Τέλος του Χρόνου φύσηξε μέσα στον μύτη μου εκείνη την σκόνη χρησιμοποιώντας ένα καλάμι δεν γνώριζα το αντίτιμο που θα πλήρωνα για την γνώση που μου πρόσφερε, για το ξεφλούδισμα των στρωμάτων αυτού του κόσμου, στρώματα σαν τοπία,κάθε στρώμα μια ξεχωριστή διάσταση όπου ταξίδεψα μέσα τους.
    Θυμάμαι τα λόγια του μάγου ακόμα " για την γνώση που σου προσέφερα πρέπει να πληρώσεις, πρέπει να μην ξαναπατήσουν τα πόδια σου στην Γη αλλιως θα πεθάνεις" και έτσι κινούμαι πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά δε πειράζει γιατί όλες οι γυναίκες αγαπάνε τους αγριεμένους ανάπηρους που επιστρέφουν από καυτά κλίματα, ακόμα και η γιαγιά μου που δεν εκπληρώθηκε η επιθυμία της να απελευθερωθεί ο Ναυτής στο φυσικό του περιβάλλον,βέβαια δεν της είπα την αλήθεια ότι δηλαδή τον Ναύτη τον φάγαμε μαζί με κάτι νεαρούς Νακανάκα (συγγενική φυλή των Καντακατέρο).
    Τώρα είμαι στο Σιάτλ και θέλω να αποπλανήσω την ανήλικη ετεροθαλή αδελφή μου, και σχεδόν το έχω καταφέρει αλλά μάλλον δε θα το κάνω.

Είμαι ο Σουίτερς, η αντίφαση για όλες τις εποχές , ειρηνιστής αλλά κουβαλάω όπλο,αναρχικός αλλά δουλεύω για την κυβέρνηση,χορτοφάγος αλλά τρωώ σάλτσα από χοιρινό,μάγος του κυβερνοχώρου αλλά σιχαίνομαι τα κομπιούτερ,πληθωρικός μπον βιβέρ αλλά μπορω να γίνω ενας μυγιάγγικτος σιχασιάρης,λάτρης της αθωότητας αλλά θέλω να ξεπαρθενέψω την ανήλικη ετεροθαλή αδελφή μου.Παρ' ολά αυτά είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου, δε κουβαλάω πιστόλι είμαι ο ίδιος πιστόλι.

Αλλά πάνω από όλα είμαι ένας αγριεμένος ανάπηρος που επιστρέφει από καυτά κλίματα και ποιος ξέρει που θα με οδηγήσει η αχαλίνωτη φαντασία και η ατόφια πνευματικότητα του δημιουργου μου Τομ Ρόμπινς!!

Υ.Γ. και έχω διαβάσει το 1/3 του βιβλίου (600 σελίδες το άτιμο),φαντάσου!!

7. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Η Σιμρίτι 

8. Afsana

Afsana Batida de coco

2 σε 1
    Σαμπουαν και κοντισιονερ

9. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Δον Κιχώτης