Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιους από το forum θα θέλατε να γνωρίσετε απο κοντά;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 4 Φεβρουαρίου 2011.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Θα κάνω μια ερώτηση, με την ελπίδα να μην με παρεξηγήσεις. Σε ενοχλεί η ευκολία με την οποία κάποια προσφέρει τον εαυτό της ή το ότι αυτό τελικά μένει μόνο σε διαδικτυακό επίπεδο και δεν γίνεται και στην πραγματικότητα;

2. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

Αν ΔΕΝ θεωρησεις την απαντηση μου σαν αντεκληση επι προσωπικου, που το σιχαινομαι αυτο, για αυτο υπαρχουν τα ΠΜ, email, τηλεφωνα, τηλεγραφοι, σηματα καπνου κλπ κλπ

στο χωριο μου λενε "με τα λογια χτιζω ανωγεια" που σημαινει, οτι "ολο λογια ειναι"

Ναι, εμενα προσωπικα με ενοχλει. Σε αλλους/ες αρεσει. Εγω ειμαι ξεκαθαρος τι θελω, τι δεν θελω, τι μου αρεσει και τι με ενοχλει.

Δεν μπορω να υποταξω την αποψη μου για να γινω ....αρεστός ή αποδεκτός στους υπολοιπους/ες.  

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

[QUOTE="Δημήτρης Άλφα, post: 448961, member: 26700". Εγω ειμαι ξεκαθαρος τι θελω, τι δεν θελω, τι μου αρεσει και τι με ενοχλει.

Δεν μπορω να υποταξω την αποψη μου για να γινω ....αρεστός ή αποδεκτός στους υπολοιπους/ες.  
    [/QUOTE]

Με αυτό το σημείο της παρέμβασης σου συμφωνώ απόλυτα... 

4. Black Butterfly

Σύμφωνοι, αλλά αν πέσεις σε άτομο που με το καλημέρα σας πέσει ανάσκελα, είσαι σίγουρος ότι δεν πέφτει και σε άλλους δέκα ανθρώπους;
    Τα πάντα δεν θέλουν τον χρόνο τους για να γίνουν σωστά; Γιατί είσαι τόσο βιαστικός; Και στην τελική, μήπως επιλέγεις συνέχεια τα λάθος άτομα;

5. Jack Wolfskin

Δες πιο πανω Πεταλουδα μου, αλλαξα κατι στην απαντηση μου #158, ειμαι σιγουρος οτι σε καλυψα ήδη  

6. Black Butterfly

Τα είδα αυτά, δεν κρίνω την άποψή σου, η οποία είναι σεβαστή, ρωτάω απλά πώς βλέπεις αυτό που σε ρώτησα. Και φυσικά, αν θέλεις απαντάς.

7. Jack Wolfskin

κλεινοντας το επιχειρημα που ανοιξα με την απαντηση Νο #144, και εχοντας μια γενικη εικονα της ελληνικης ιντερνετικης πραγματικοτητας, την υποκρισια και την μπαχαλοποιηση της κοινωνιας μας γενικοτερα, εκφραζω την αμφιβολια μου οτι μπορει να γινει μιας μεγαλης κλιμακας συναντηση μελων του φορουμ.

Σε προσωπικο επιπεδο συναντηση ναι, και γιατι οχι, αλλα οπως και τα περισσοτερα θεματα που συζητιουνται εδω μεσα, ετσι και οι συναντησεις μελων, γενικά, θα παραμεινουν για τους περισσοτερους/τις περισσοτερες στο επιπεδο "το ειδα στο ιντερνετ".

Ελπιζω με την εμπρηστικη μου δηλωση μου να σας εβαλα σε βαθιες σκεψης. Αυτο ηταν και το κινητρο μου αλλοστε...  

8. Tenebra_Silente

Και στην "Λίστα" μου ( Του Skotadeindler κάτι σαν του Scheindler αλλά πολύ πιο ατάλαντη χαχαχα )...
    Μην και επανέλθει και το νήμα χαχαχα...
    Προσθέτω μετά κλάδων ( για βάγια δεν υπάρχει διφραγκο ) και την

...Tαντααα...

Brenda...( Δίχως τους λοιπούς Μαλθάκες του πάλαι ποτέ Beverly hills χαχαχαχα )
    Γιατί από το λίγο που την διάβασα/της μίλησα...Μου φαίνεται ατομάκι με "καρύδια", απόψεις και κουλτούρα...
    Μετά η διατριβή της περί "Squirt και κοινών Δαιμόνων" απλά απολαυστική ( ομολογώ ότι είμαι από εκείνους τους αχρείους, που κατάφεραν ελάχιστες φορές, να κάνουν κάποια να squirtάρει...Πρώτο τραπέζι κόλαση γι' αυτό χαχαχα )
    Επιπλέον είναι και Sapiosexual...
    Και αυτό το σάπιο μου κάνει πολύ μήλο και αμαρτία χαχαχα...  
    Και τελευταίο και πιο σημαντικό...
    Εκτιμά τον μέγιστο Wim Mertens...
    Κλείνοντας...Κομίζω γλαύκας στο μουσικό της γούστο...

Υ.Γ.Και θα γούσταρα να συναντήσω κάποτε και με τον εαυτό μου "έξω" από εδώ...
    Η τα πολλά alter ego μου υπό το nick "Dear old nevertheless fuckin' idiot Skotàdias", όντας σχιζοφρενής...
    Για να μου εξηγήσει γιατί κάθομαι εδώ, κυρίως για να διαβάσω, γράψω τις μαλακίες μου και να μιλήσω με τους άλλοι...
    Παρά είμαι διεστραμμένος μέχρι και για την πάρτη μου...
    Πόσο μάλλον που θεωρώ ευχάριστη καθώς και δυνατή την όποια συνάντηση με μέλη...
    Δίχως πήδο και καμουτσίκιασμα στο μενού...χαχαχα

Last edited: 17 Δεκεμβρίου 2014
  9. Black Butterfly

Αν διαβάσεις παλιά νήματα, θα δεις πως τέτοιες συναντήσεις έχουν γίνει. Τώρα, τι είδους σχέσεις προέκυψαν από εκεί, ποιοί αγαπιούνται και ποιοί θέλουν να σφαχτούν, αυτό ούτε το γνωρίζω και βασικά ούτε με ενδιαφέρει. Δεν γίνεται όλοι να ταιριάζουν με όλους. Και οι μεγάλες συναντήσεις είναι ένα πρώτο βήμα. Πάντα οι άνθρωποι που τελικά ξεχωρίζουμε είναι ένα πολύ μικρό μέρος του συνόλου. Απλά, αφού πρώτα κρίνουμε τους άλλους που δεν μας κάνουν για διάφορους λόγους, σκεφτόμαστε μετά μήπως κάνουμε και εμείς κάτι λάθος.

10. brenda

brenda FU very much

Βρε δεν πάω να λες ότι θες για το άτομό σου....
    Ουδέν κρυπτόν...
    Όσοι θέλουν να δουν, βλέπουν...
    Όσοι πάλι θέλουν να κοιτάνε μόνο την παρτάρα τους δεν θα δουν ποτέ και τίποτα...
    Με τιμά η αναφορά σου σε μένα συνολικά, αν και ελάχιστα μιλήσαμε! Θα ήσουν από τα άτομα που πιστεύω ότι θα είχαν πολύ ενδιαφέρον να γνωρίσω και να συγχρωτιστώ.
    Θα επικοινωνούσαμε θαρρώ...
    Όσοι έχουν θέμα με την "ταυτότητά" τους, προφανώς και δεν αρέσκονται στο να "εκτίθενται" δημόσια...
    Εν κρυπτώ βιώνουν τα πάθη τους ενοχικά, όπως λίγο πολύ όλοι μας...
    Το κακό είναι να κρίνεις ενώ δεν θέλεις να σε κρίνουν!
    Θα θελα να συναντήσω κάποιους/ες που "γνώρισα" εδώ.
    Από γνήσιο ενδιαφέρον για τα άτομα και χωρίς καμία διάθεση για καβλάντισμα.
    Αυτή η αναζήτηση νομίζω είναι προσωπική και ιδιωτική.
    Και κάποιους από περιέργεια. Για να δω αυτά τα φουσκωμένα υπερεγώ σε τι πρόσωπα αντιστοιχούν...

11. Tenebra_Silente

Μωρέ από "μακριά" είμαι Θεός...
    Από κοντά για τα ραδίκια και λέω σαν άνθρωπος χαχαχα...
    Δεν πειράζει, σε όποιον αρέσουμε...

Μιλήσαμε ελάχιστα, σε διάβασα αρκετά...
    Ενστικτωδώς μου δίνεις "ευχάριστα" vibes...
    Και αν στο μυαλουδάκι δεν υπάρχουν "ομίχλες"...
    Η όποια "συνάντηση" είναι πάντα ενδιαφέρουσα...
    Επαναλαμβάνω...
    Τι το λογικότερο κάποιος/α να "ψάχνεται" εδώ μέσα? ...
    Και καλά κάνει, αν εκείνο θέλει...
    Ως προς την "ταυτότητα"...Ο καθείς με τον χαρακτήρα του...
    Εγώ δεν κατακρίνω κανέναν...
    Και σίγουρα δεν διατυμπανίζω αριστερά και δεξιά τα όποια "διαφορετικά" μου γούστα...
    Όχι από ντροπή, ούτε από ενοχές...
    Αλλά γιατί στα σχεδόν 41 πλέον...
    Τα "κομμάτια" μου, όσο και να αξίζουν λίγο για τους άλλους...
    Για μένα είναι πολύτιμα, για να τα σκορπάω...
    Και οι ενοχές για μένα έπαψαν προ πολλού...
    Είμαι σίγουρος ότι εδώ θα βρεις και τρομερά άτομα...
    Και όχι για να καβλαντίσεις, η όχι μόνο για να καβλαντίσεις αν θέλεις κι εκείνο...

Αφιερωμένο σε όλους τους συμφορουμίταίοι...
    "Κρυμμένους" και μη...Αντιπαθείς η συμπαθείς...
    Φαίνεται ότι η "κακοκαιρία" με κάνει "καλό άνθρωπο"...
    Χαρείτε το όσο κρατήσει...Δηλαδή 2/3 μέρες ακόμη...χαχαχα...  

Και δεν πειράζει αν δεν θέλει να πιεί ποτέ καφέ κανείς/καμιά μαζί μου από εδώ μέσα...
    Θα τον κεράσω στο μαστίγιο μου και μια πάστα στις γόβες μου...χαχαχα...

Υ.Γ. Σκατόφατσα μου τέλος...Πολύ μόλυνα με δαύτην το φόρουμ χαχαχα

Last edited: 17 Δεκεμβρίου 2014
  12. Black Butterfly