Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιους από το forum θα θέλατε να γνωρίσετε απο κοντά;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 4 Φεβρουαρίου 2011.

1. kikos79

kikos79 New Member

Το θέμα είναι ποιες μας θέλουν και όχι τι θέλουμε εμείς. .....επιθυμειες αρκετές ......

2. libra

libra Regular Member

"Νομίζω πως η παρούσα περίπτωση είναι ένα καλό παράδειγμα σχετικά με αυτά που συζητήθηκαν πρόσφατα περί βελτίωσης του φόρουμ. Θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά αν θέλουμε να εξοστρακίσουμε άτομα που σύμφωνα με τα κριτήρια 5-6 μελών είναι "λίγα", αντιαισθητικά, άσχετα, ή ακόμη και κακόβουλα. Αναφέρομαι στον εξοστρακισμό (μέσω της αδιαφορίας ή της ειρωνείας και του χλευασμού).

Στα καθήκοντα των διαχειριστών, δεν συμπεριλαμβάνεται η διαγραφή των ποστ ή των μελών που αποκλίνουν του Μ.Ο. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα ερωτηματολόγιο που να πρέπει να συμπληρώσουμε πριν εγγραφούμε σε αυτό το φόρουμ του εναλλακτικού ερωτισμού, ούτε κάποιες προϋποθέσεις που να πρέπει να πληρούμε για να γίνουμε δεκτοί. Πρέπει άραγε να έχει κανείς πτυχίο Πανεπιστημίου για να συζητήσει για το πόσο του αρέσει να χέζουν μέσα στο στόμα του;

Θεωρώ ότι αν ο καθένας φέρεται στους άλλους με τον τρόπο που θα ήθελε να φέρονται στον ίδιο, οι κακόβουλοι και αυτοί που θέλουν να κάνουν πλάκα δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος και θα αποχωρήσουν τελικά. Οι "λίγοι" θα μεγαλώσουν, οι αντιαισθητικοί θα βελτιωθούν, οι άσχετοι θα μάθουν λίγα πράγματα, τουλάχιστον περί ενδοφορουμικής συμπεριφοράς και ευγένειας, ή θα αποχωρήσουν. Κανένας δεν κάθεται εκεί που εμφανώς είναι παράταιρος, εκτός εάν προσαρμοστεί.

Η ειρωνεία σε τί εξυπηρετεί, όταν υποδαυλίζει και τον κακόβουλο και τον πλακατζή και όταν σαφώς δεν μπορεί να επηρεάσει θετικά τον "λίγο", τον άσχετο και τον ακαλαίσθητο, ούτε να τον εξαναγκάσει να αποχωρήσει.

Παρακαλώ να μην εκληφθεί ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί απευθύνονται στο νηματοθέτη του παρόντος νήματος. Διέκρινα ότι αρκετοί συμφορουμίτες είχαν ήδη βγάλει την ετυμηγορία τους και θεώρησα καλό να πω την άποψή μου πριν βιαστούν και πέσουν μόνοι τους στην παγίδα του στερεοτυπικού ρατσισμού. Η παρέμβασή μου οφείλεται μόνο στο πρόσφατο νήμα που ανέβηκε, όπου πολλοί ζήτησαν την αναβάθμιση του φόρουμ. Νομίζω πως οφείλουμε να το αναβαθμίσουμε αρχίζοντας αυτή τη στιγμή, από αυτό ακριβώς το σημείο."

Από ένα κλειδωμένο νήμα. Ντόρα Σαλόνικα.
    Αυτό το άτομο σίγουρα θα ήθελα να το γνωρίσω!

3. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

@Δημητρη Αλφα, Χρόνια Πολλά πρωτα πρωτα.
    Κι ομως, ετσι γνωριστήκαμε οι περισσότεροι. Και καποιες γνωριμίες εξελίχθηκαν σε στενες και σταθερες φιλίες. Εχω γνωρίσει πανω απο 150 ανθρώπους σε συγκεντρωσεις για καφε, φαγητό η ποτο αυτά τα χρόνια. Ισως και περισσότερους......

Last edited: 27 Δεκεμβρίου 2014
  4. mandragoras

mandragoras Regular Member

Θα γουσταρα παρα πολυ να γυριζαμε το χρονο πισω και να ανεβοκατεβαιναμε τις σκαλες του Brixton academy περιμενοντας το λαιβ   Η μονη μας εναλλακτικη πια ειναι να μας το κανονισει η @Black Butterfly σε 2χ2.. Να περνατε ολοι ομορφα παιδια!

5. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Ναι, αγαπημένοι μου, να σας το κανονίσω βεβαίως βεβαίως, αλλά άμα σφηνώσετε στο 2χ2, μην μου ζητάτε μετά τα ρέστα.

6. mandragoras

Τι αμα σφηνωσουμε, σφηνωσαμε ηδη! Βαλε 3 ατομα, εξοπλισμο (ηχεια, ενισχυτες, πικαπ, ντισκομπαλα) και τα κοριτσια απ εξω (@Siren_Peisinoe, @brenda ) να πατανε τα κουμπια ! Μα σας παρακαλω αφου βλεπετε οτι παρταρουμε, τι θελετε να κολλησουμε ??

Last edited: 27 Δεκεμβρίου 2014
  7. Θα μπορούσαμε να κλείσουμε για λάηβ τους Dandy Warhols, για να είναι και η Zia στο concept

8. mandragoras

ααα ωραιο λαιβ!μαλακασα πριν χρονια, κοινο ξενερωτο, δεν θυμαμαι τι ειχε μετα..! μια χαρα εκλεισα reunion και ολα τα εξοδα πληρωμενα!

9. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Εγώ για δύο άτομα έκλεισα τον χώρο, ο τρίτος ποιός είναι;  

10. Για ποιούς δύο;;

11. mandragoras

θελουμε dj βρε κοριτσι, κανε στην τελικη ενα mixtape και πετα το στο φωταγωγο..!

12. mandragoras

σωστα ποιους δυο εδω εγινε συνωστισμος..