Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα, όταν είσαι υπό/σ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 19 Αυγούστου 2016.

1. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Δεν απαντάς όμως στο ερώτημα που σου τέθηκε. Το πας γύρω γύρω. Ο λόγος; Αν έχουμε κάνει λάθος διαφώτησε μας πραγματικά.

2. Soraya

Soraya Guest

δεν είμαι υποχρεωμένη ούτε να απολογηθώ ούτε να δώσω εξηγήσεις για κάτι που έγραψα.
    μπήκα στον κόπο να γράψω το αυτονόητο!!!!! ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΝΣ ΑΤΟΜΑ.....
    και πάλι καλή συνέχεια κορίτσια...'

3. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Ναι είναι αρκετά αυτονόητο όταν γράφεις τρανς απόβλητα ότι δεν εννοείς τρανς άτομα. Ήταν παράλογο που ζητήσαμε ευγενικά διευκρίνιση.
    Θα τρελαθούμε εδώ μέσα...

4. Soraya

Soraya Guest

οκ.... δεν χρησιμοποιούμε την λέξη μόνο για άτομα... καληνύχτα σου....

5. Platonistis

Platonistis Ερωτικός Μύστης

πέρα από τη χρήση της λέξεως τρανς που είτε αναφέρεται σε τρανς είτε όχι, εγώ έχω άλλη μια απορία.
    ποια η διαφορά της 'υποτακτικής' από την 'υποταχτικιά' πέρα από του ότι η μια είναι επίσημη και σωστή
    προφορά / γραφή της λέξης και η άλλη δηλώνει έλλειψη καλών γνώσεων της Ελληνικής γλώσσας ?

6. Soraya

Soraya Guest

χαχαχαχαχαχαχαχα

7. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Να Τον εμπιστευτείς.