Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος στο οποίο έχετε αυνανιστεί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 20 Μαρτίου 2016.

1. Brigitte

Brigitte Contributor

Χαχαχχα... Θεουλης!!    

2. NoviceSeeker

NoviceSeeker New Member

Mπροστά από την εκκλησία της γειτονιας, για να "βοηθήσω" τη τότε σύντροφο να ξεκομπλάρει με αντίστοιχο "task".

3. ssmaster

ssmaster Regular Member

Εγώ πάντως σε οποίο στρατόπεδο υπηρέτησα σε οποία σκοπιά φύλαξα έριχνα κ απο μια για να περνάει η ωρα.
    Κάποιες φορες ειχα κ τη βοήθεια του τηλεφώνου

4. Master_Apprentice

Master_Apprentice Regular Member

Κι εγώ την έχω τιμήσει την εκκλησία της γειτονιάς, το κάναμε ο ένας στον άλλον όμως, πιάνει?

5. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Με όλους εσάς εδώ μέσα θα αποκτήσω complex... Εγώ έχω μονάχα μια εμπειρία σε ένα ταπεινό δοκιμαστικό   απλά... Ήταν τρομερή αποζημίωση όταν είδα τον υπάλληλο να με κοιτάει με εκείνο το πονηρό χαμογελάκι  

6. RaniaCross

RaniaCross New Member

ποιος ξερει τι αλλο ειδα τα ματια του

7. Lady Nawashi

Με είδαν αναψοκοκκινισμενη, με ένα χαμόγελο φαρδύ πλατύ και δαγκωμενα χείλη   τώρα αν κατάφερε να με δει, δεν ξέρω... Ελπίζω να το ευχαριστηθηκε πάντως! Χαχαχαχ

8. RaniaCross

RaniaCross New Member

χαχαχα κατι θα ειδε λογικα  ισως ειναι ματακιας

9. Lady Nawashi

Δεν είμαστε όλοι μας μέχρι ένα σημείο; άλλοι πολύ άλλοι λιγότερο...

10. RaniaCross

RaniaCross New Member

εννοειτε    αλλος στην θεση του ισως προσεφερε χερι βοηθειας 

11. Σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων καλοκαίρι διακοπές πηγενα Ηράκλειο από Χανιά κ μια κοπέλα είχε τα πόδια της πάνω στο καθίσμα με κόκκινα νύχια πολύ ομορφα καθόμουν πίσω χωρίς πολύ κόσμο μέσα κ έπαιζα μαλακια χωρίς να με καταλάβει κάνεις

12. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Οδηγώντας στο αριστερό ρεύμα επί της Λ. Κηφισίας...χαχαχα