Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα με το οποίο έχετε καυλώσει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος happyhellcat, στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Tags:
  1. Elune

Elune Priceless

2. Elune

Elune Priceless

3. Wild Nicole

Wild Nicole Guest

4. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

5. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

-Γιατί hansaplast;
    -Κόπηκα.

Πώς να μην καυλώσεις  

7. GiorgosAnna

GiorgosAnna New Member

8. angel42

angel42 Regular Member

Ο Καραγκιόζης γιατρός... όταν για να θεραπεύσει τον πονόματο της βεζυροπούλας της έβαλε για κατάπλασμα στα μάτια στουμπηγμένα κρεμμύδια... Μεγάλη καύλα... Καραγκιοζέικη... Α.

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

προτιμαμε να μας δερνει  

10. AndreDelastrange

AndreDelastrange Regular Member

"Δεν ήξερα ότι φοβόταν τα σκυλιά, νόμιζα ότι θα της αρέσει"  

11. angel42

angel42 Regular Member

Ο αρχισαδίκουλας Πούτιν το φχαριστιέται βλέπω... Η δε ανθοδέσμη μέσα στο τζάκι είναι όλα τα λεφτά... Η σημειολογική καύλα νοείται και αυτή ως παραξενιά; Α.

12. AndreDelastrange

AndreDelastrange Regular Member

Αυτό που με κάβλωσε ήταν ότι εννοείται το ήξερε, το σχεδίασε, το εκτέλεσε (προφανώς το ευχαριστήθηκε όπως βλέπουμε) και μετά πρόσθεσε και το κερασάκι: δεν ήξερα, σόρρυ   Είναι περίεργο αυτό με το σαδισμό: μπορείς να ευχαριστηθείς κάτι που έκανε ένας άλλος, σχεδόν σαν να το είχες κάνει εσύ.
    Τώρα, για το σημειολογικό @angel42 , αν κάνουμε step out από το εδώ context, πώς σου φαίνεται η φράση "Με κάβλωσε ο Πούτιν που είπε ότι δεν ήξερε";