Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα με το οποίο έχετε καυλώσει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος happyhellcat, στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Tags:
  1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

3. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@ocean girl

Για πες είναι ακριβό;   

5. ocean girl

Στην εξεταστικη καθως γραφαμε περνουσε διπλα μου και εκανε αερα για να δροσιστει με κατι χαρτια.. Η παρουσια της και μονο στο χωρο φτανει..

Μαζι με τον αερα λοιπον ερχοταν το αρωμα της στην μυτη μου!!!! Υπεροχη μυρωδια....  

6. ocean girl

Για αυτα που προσφερει οοοοχι !!!
    270 το πηρα οταν πρωτοκυκλοφορησε. Το ηθελα σε χρυσο αλλα δν εχει βγει ακομα. Το πηρα σε ασπρο. Καυλαααα

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Με μπρίζωσες, καλή η τιμή, καύλωσα!   

8. Dapom

Dapom Contributor

Ορίστε πως καυλώνουν οι γυναίκες....με κατι λεπτό πλατύ και γυαλιστερό στο χερι τους

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ισχύει!

10. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

εισαι τρελλη???  

11. Ήμουν σε αυτοκίνητο ανάμεσα σε 2 τεράστιες νταλίκες σε στενό δρόμο. Μια ανατριχίλα.. Μου ήρθε διάθεση για σεξ εκεί που είμασταν επιτόπου.

12. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

@lorelei
    δεν αναπνέω αρκετά